Motoronun davetiyesi sarı davetiye hafta içi yani. Banada hafta sonu lazım bakalım nerden bulcaz.
Motoronun davetiyesi sarı davetiye hafta içi yani. Banada hafta sonu lazım bakalım nerden bulcaz.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Parasıyla girilmiyo mu hafta sonu maskeli balo mu var fuarda
Bilet fiyatları konusunda bilgisi olan var mı?
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
erhan abi den ses seda yok..
biletleri ortamlarda yemese bari :D
Erhan bey fuara nasıl gelebilirim tarif edermisiniz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
arkadaşlar hafta içi bileti lazım bana nasıl tehmin edicem yardımcı olurmusunuz ?
Fuar öğrencilere ücretsiz mi?
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Tüyap olsa öyle ücretsiz de burası başka biryer bunlar yaparmı bilmiyorum.Önceden tüyapta para alıyordu son 1 2 senedir öğrenciye kıyak geçiyor bunlarda bir süpriz yapabilir gibime geliyor.
Bende istiyorum davetiye cuma gunu izinliyim
hafta içi geliyoruz inşallah
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
vip davetiye için ne yapmamız lazım ?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
merhaba, 2 adet hafta içi 2 adet hafta sonu bilet almam mümkün mü ? erdem hatipoğlu
Erhaaannn biiiiziiiiii fuaaraaaaa götürrr
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
herkes bişeyler sormuş bilet istenmi vs cevap hiç yok bende genel bir soru sorayım umarım bilen birileri yanıtlarda herkes yanıtını alır
haftasonu için davetiye nereden alabiliriz
bilet blamazsak giriş ücreti hafta sonu nekadar
motoron dergisi sadece haftaiçi davetiyesimi veriyor
neden biletler kırmızı sarı,beyaz siyah daha asil değilmi ?
Haftasonu davetiyesini haliyle kolay bulamazsınız,bu kadar çok davetiye dagıtılıyorsa belliki fuar ucuz olucak.Bence davetiye kovalamayı bırakıp kenara 2şer 3 er lira atın biletin haftasonu bile olucagı maksimum 15 20 liradır.Alıcaksınız davetiyeyi yok kaşe yok davetiye sahibi siz değilsiniz falan gerek yok böyle şeylere.Hocam biz diyoruz fuar güzel olsun sen takılmışsın biletin rengine...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)