Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

gidon şekli nasıl deyiştirilir

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok
    selamın aleyküm abilerim
    yine her zamanki gibi sizlere bir kaç sorum var. Bunun için bile konu açıyosun hansıl adamsın falan demeyin garçekten merak ediyorum ve birtek sizlere sorabiliyorum üst kattaki ali amca bu konulardan anlamıyor

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

resimde görmüş oldunuz gidon şeklini hangi chopper&curis tarzı motorlarda uyguluya bilirim yani bu gidon şekli hangi modellerde kullanıla bilir mesela mondial 250mtc de kullanıla bilinirmi?

Başlangıç motoru olara chopper tarzı bir motor ile başlamak istiyorum.

Gidon mesafesinden korkuyorum şehir içi dönüşlerde şerit içinde kalabilirmiyim diye bir şüphe var içimde.

Motorun bir kısmını boyarsak(benzin deposu) bu muayinede bir sıkıntı çıkartırmı aynı sorum gidon içinde geçerli

Benim için çok değerli yorumlarınız için şimdiden teşekür ediyorum

tekeriniz hep düz bassın

ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aleyküm selam.

Bu SüperSpot tarzı gidona sahip olmayan tüm modellere uygulayabilirsi bu şekilde direksiyonu.Uygun çapa ve istediğin şekle uygun direksiyon bulduktan sonra problem olmaz.

Boya işine gelirsek.Aracın rengini değiştireceksen sıkıntı çıkarırlar.Boyattığın yere fatura kestirip ruhsata işletebilirsin yeni rengi.Ben renk değiştirmicem dersen herhangi bir sorun olmaz.

Başlangıç olarak daha ufak ve kullanımı daha kolay bir model düşünürsen daha iyi olur.Tecrübe kazandıktan sonra istediğin tarzda bir motor alabilirsin.

Motosikleti
    henüz yok
    cevabın için çok teşekür ederim abi yani bu gidon şeklini bir copper&curis tarzı motorda kullanırım yanlış anlamamışım demi yani mondial 250 mtc de kullanabilirim

ucuza bir motor edinip onu yavaş yavaş kendim deyiştirmek güzelleştirmek istiyorum
    biraz zaman geçer egsozunu deyiştiririm biraz zaman gecer benzin deposunu boyatırım

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    eğer güzelleştirmek istiyorsan gidonları alçaltarak olmaz o iş hem üstündede güzel durmazsın benden söylemesi

arabaların arasından gitmek istiyorsanda benim motor öyle kolay kolay geçemiyor iyice genişşe girip devam ediyorum ben aralardan eğer geçmek istiyorsan küçük bir motor alabilirsin

Motosikleti
    henüz yok
    doğrusu aklıma bile gelmedi aralardan geçmek

hayır öğle bir niyetim yok satece o gidonla nasıl baş ederim onu düşünüyorum copper tarzı motorlara ilgi duymaya başladım tek sorun gidon ları

hem ben üstünde güzel durcağını düşünüyorum

yorumun için teşekür ederim
    ogzcngdk bunu beğendi.

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevabın için çok teşekür ederim abi yani bu gidon şeklini bir copper&curis tarzı motorda kullanırım yanlış anlamamışım demi yani mondial 250 mtc de kullanabilirim

ucuza bir motor edinip onu yavaş yavaş kendim deyiştirmek güzelleştirmek istiyorum
    biraz zaman geçer egsozunu deyiştiririm biraz zaman gecer benzin deposunu boyatırım
    Uygun çapata ve boyutta gidon bulduktan sonra değiştirebilirsin.

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uygun çapata ve boyutta gidon bulduktan sonra değiştirebilirsin.
    tamam dır bu iş teşekür ederim

gidon bulma kısmına gelince sanayide bir boru bükme makinesi olan ustaya bir gidon yaptırırmıyız

yani bu gidonları kim yapar?

Motosikleti
    henüz yok
    ???__???????

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)