gidon şekli nasıl deyiştirilir
Reklamlar
-
selamın aleyküm abilerim
yine her zamanki gibi sizlere bir kaç sorum var. Bunun için bile konu açıyosun hansıl adamsın falan demeyin garçekten merak ediyorum ve birtek sizlere sorabiliyorum üst kattaki ali amca bu konulardan anlamıyor
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
resimde görmüş oldunuz gidon şeklini hangi chopper&curis tarzı motorlarda uyguluya bilirim yani bu gidon şekli hangi modellerde kullanıla bilir mesela mondial 250mtc de kullanıla bilinirmi?
Başlangıç motoru olara chopper tarzı bir motor ile başlamak istiyorum.
Gidon mesafesinden korkuyorum şehir içi dönüşlerde şerit içinde kalabilirmiyim diye bir şüphe var içimde.
Motorun bir kısmını boyarsak(benzin deposu) bu muayinede bir sıkıntı çıkartırmı aynı sorum gidon içinde geçerli
Benim için çok değerli yorumlarınız için şimdiden teşekür ediyorum
tekeriniz hep düz bassın
ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun
Reklamlar
-
Aleyküm selam.
Bu SüperSpot tarzı gidona sahip olmayan tüm modellere uygulayabilirsi bu şekilde direksiyonu.Uygun çapa ve istediğin şekle uygun direksiyon bulduktan sonra problem olmaz.
Boya işine gelirsek.Aracın rengini değiştireceksen sıkıntı çıkarırlar.Boyattığın yere fatura kestirip ruhsata işletebilirsin yeni rengi.Ben renk değiştirmicem dersen herhangi bir sorun olmaz.
Başlangıç olarak daha ufak ve kullanımı daha kolay bir model düşünürsen daha iyi olur.Tecrübe kazandıktan sonra istediğin tarzda bir motor alabilirsin.
-
cevabın için çok teşekür ederim abi yani bu gidon şeklini bir copper&curis tarzı motorda kullanırım yanlış anlamamışım demi yani mondial 250 mtc de kullanabilirim
ucuza bir motor edinip onu yavaş yavaş kendim deyiştirmek güzelleştirmek istiyorum
biraz zaman geçer egsozunu deyiştiririm biraz zaman gecer benzin deposunu boyatırım
-
eğer güzelleştirmek istiyorsan gidonları alçaltarak olmaz o iş hem üstündede güzel durmazsın benden söylemesi
arabaların arasından gitmek istiyorsanda benim motor öyle kolay kolay geçemiyor iyice genişşe girip devam ediyorum ben aralardan eğer geçmek istiyorsan küçük bir motor alabilirsin
-
doğrusu aklıma bile gelmedi aralardan geçmek
hayır öğle bir niyetim yok satece o gidonla nasıl baş ederim onu düşünüyorum copper tarzı motorlara ilgi duymaya başladım tek sorun gidon ları
hem ben üstünde güzel durcağını düşünüyorum
yorumun için teşekür ederim
-
alikan adlı üyeden alıntı
cevabın için çok teşekür ederim abi yani bu gidon şeklini bir copper&curis tarzı motorda kullanırım yanlış anlamamışım demi yani mondial 250 mtc de kullanabilirim
ucuza bir motor edinip onu yavaş yavaş kendim deyiştirmek güzelleştirmek istiyorum
biraz zaman geçer egsozunu deyiştiririm biraz zaman gecer benzin deposunu boyatırım
Uygun çapata ve boyutta gidon bulduktan sonra değiştirebilirsin.
-
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Uygun çapata ve boyutta gidon bulduktan sonra değiştirebilirsin.
tamam dır bu iş teşekür ederim
gidon bulma kısmına gelince sanayide bir boru bükme makinesi olan ustaya bir gidon yaptırırmıyız
yani bu gidonları kim yapar?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)