Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hayatımda iki defa kar gördüm oda öğlene kadar eridi :)

REKLAM ALANI
    kaizeN188 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    Arkadaşlar iyi geceler durdum durdum YGS-LYS çalışmaları arasında bir tenefüs yapayım dedim

2 yıldır motor sürüyorum 1 yıldır ehliyetim var ve bu 2 yılda yaklaşık 12 13 bin kilometre yaptım. Tabi her motorcu gibi benimde hayallerimde bir motor var, ama ona ulaşmak için daha çok zaman gerek (aslında daha çok duygusal )

Neyse konumuza gelelim Üniversite olarak hayırlısıysa olursa bu sene olmazsa seneye İstanbul istiyorum İzmirin ilçesindeyim ve 18 yaşıma geldim 2 defa kar gördüm hatta birinde uyandığımda sadece çamur kalmıştı yani karda hiç motor sürme tecrübem olmadı :D İstanbulda kışın motor ne kadar kasar ne kadar süre motor kapalı kalır siz abilerime sormak istedim çünkü babamın sözü var ve ayırcağı bütçeyle arabada alabilirim ama gönül motor diyor 12000 13000 tl bütçeyle naked ağırlıklı ilk tercih racing te olabilir ne önerirsiniz hayallerimdeki motor kawa z800 şuan YBR sahibiyim. kıyafet bütcem var oda ayrı..
    Herkese şimdiden teşekkürler iyi geceler
    2011-2012 (yamaha Crypton)--( 2012-∞∞ Yamaha Ybr )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rebornx4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Ben karda sürmem diyenler için, Aralık15-Şubat1 arası;
    Ben soğukta sürmem diyenler için; Aralık1-Mart1 arası;
    Ben yağmurda sürmem diyenler için Kasım1-Nisan15 arası;
    Ben sıcacık havada sürerim diyenler için; Eylül15-Mayıs15 arası yassak

buranın mevsimi budur kardeş şimdiden hoşgeldin.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    Rahat 1.5 2 ay motoru kapat diyorsun yani abi :D senin tercihin hangi aralık acaba ?

Motosikleti
    Bisiklet
    eğer kar görmek istiyorsan Yozgata gel gerçi şimdi kalmadı ama aralık - mart arası gelirsen görürsün şimdi olduğu gibi arada bir ısınır sonra küllerinden yeniden doğar :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    :D Abi şimdi kar görmeye oraya gelirsek istanbulu seneye anca görürüz malum bu dersler çok acımasız
    ertuğrul66 bunu beğendi.

mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    İstanbul ağırlıkli olarak,her iki şehirde de yaşamış bir abin olarak,İstanbul'da hiç motora bulaşma derim.İzmir'liye İstanbul'da motor çok kasar.Soğuğu,yağmuru,çamuru
    ve kuralsız şoförleri,İstanbul'da bütün motor keyfini kaçırır.İzmir,İstanbul'a göre motor cenneti.Motoruna burada binersin.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    Abi bu çok ağır oldu ya 4 yıl 5 yıl istanbulda kalcam ve bu yüzden motordan uzak kalıcam ceza gibi bir şey bu İzmirimizin kıymetini şuan daha çok anlıyorum :D

Motosikleti
    Artık yok
    Üzülme,yaz tatillerinde İzmir'in ve motorunun keyfini doya doya çıkarırsın.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    :D abi şöyle bir durum var ama parayı tek bir şeye bağlamak gerekiyor motor alırsam 9 ay tabanvay

Motosikleti
    Artık yok
    Şimdi sana o zaman araba al derdim ama,İstanbul'da arabanın da bir manası yok.15 milyon nüfus,birkaç milyon araba;boğaz köprülerinden 1-2 saatte geçeceksin
    karşı yakaya.İzmir gibi zırt diye arabayla her yere 15-20 dakikada gidemezsin.En iyisi toplu taşıma,metro,tramvay,vapur.En azından ilk sene duruma bakarsın,
    sonra olanak görüyorsan bir araç düşünürsün.Paranı da altın vs.gibi bir yere bağlarsın o arada.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    Alıntı mehmettayfur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi sana o zaman araba al derdim ama,İstanbul'da arabanın da bir manası yok.15 milyon nüfus,birkaç milyon araba;boğaz köprülerinden 1-2 saatte geçeceksin
    karşı yakaya.İzmir gibi zırt diye arabayla her yere 15-20 dakikada gidemezsin.En iyisi toplu taşıma,metro,tramvay,vapur.En azından ilk sene duruma bakarsın,
    sonra olanak görüyorsan bir araç düşünürsün.Paranı da altın vs.gibi bir yere bağlarsın o arada.
    Mantıklı öneri o zaman ybr devam şimdilik çok güzel motor zaten

eren1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600
    Olmadı sen ybr ile devam et. Havalar iyi olursa binersin olmazsa da tabanvay artık. O 13.000' le de hayatını yaşa.
    undefined

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    12-13 bin liralık bütçen varsa ve buna ybr dahilse ybryi çıkart hesaptan dursun yani satma 8-9 bin liralık bi araba al hem motorun hem araban olsun mevsime ve duruma göre binersin her ikisinede
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    Alıntı eren1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olmadı sen ybr ile devam et. Havalar iyi olursa binersin olmazsa da tabanvay artık. O 13.000' le de hayatını yaşa.
    vur dedik öldürdun be kardesim babam da beni yasatir artik ondan sonra )

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Üniversite için neden başka illeri düşünmüyorsun, İzmirde olabilir, başka şehirlerde, hem o zaman motorunu kullanma şansında olur... Sadece İstanbulda değil başka şehirlerimizde de iyi üniversitelerimiz var...
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    12000tl 13000tl arası binilecek en iyi mtr bana göre bu paraya tdm900 yamaha.tork gücü beygir gücü hızı görünüşü kullanımı ; arkada oturan için de büyük rahatlık sağlayan bir mtr. bu mtr u al derim. 2005 den beri kullanıyorum. tık demedi. yamahanın servisinede sor bu mtr u. hiç arızaya getiren olmuyor bu mtr u.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bana sorarsan araba al derim ybr varmış zaten kışın soğuklarda zor oluyor motor sürmek gerçekten heleki benim gibi çok grip olan biriysen.Güzel havalardada ybr ile takılırsın ama illa motor istersen korumalarına çok önem ver

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    @ ÖzLeMKaYrA
    İstanbulu 3 kez gördüm çok sevdim orada okumak istiyorum nasipse

@İzmir3535
    Araştırıyorum kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim ;)

@ Karlıyollar
    Karar veremedim bende.. gidip önce görmek daha mantıklı geldi şimdi.. ama bir motor istiyorum ve karar veremedim henüz

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Ben aslen İstanbulluyum, Kadıköy de doğdum büyüdüm, o zamanlar gerçekten güzeldi, ama şimdi çok karışık ve motor içinde gerçekten zor bir şehir... Tabi seçim senin... Kasım ayında sınavım vardı gittim, otobüsten iner inmez hapşurmaya başladım havasından... o kadar kirli ki durduğum 5-6 saat içinde çok rahatsız oldum açıkçası...
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd
    iyi bir teknik üniversite istiyorum İtü gibi.. Bilmiyorum puanlar gelince kararda oda etkili olucak

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)