yazıklar olsun bi motoru sığdırmadılar
Reklamlar
-
küçüklüğümden beri bir motor tutkum vardı hep almak istemiş ve ehliyet vs. durumlardan ertelemiştim yaş büyüdükten sonra aileyi ikna edip motor ehliyet koruma vs alıp düzgün bir motorcu sıfatıyla ve büyük bir keyifle motorumu sürüyorum lakin iş yerim işlek bir cadde ve bu cadde araçlar için ilk 15 dakika sonrası ücretli bende iş yerimin sol tarafındaki yolun sol kaldırımına park ediyordum vesselam çayocağı zıpladı motoru al ben masa atıyorum diye tamam dedim abi eczanenin önüne aldım bi süre sonra eczanede zıpladı camı kapama tamam dedim abi olur iki mantarın arasına aldım abi bu seferde zabıta al bu motoru yazıklar olsun bi motoru sığdırmadılar lanet olsun emi size motor kültürü olmayan bir şehirde ancak bu kadar olur içinizden otoparka koy diyenler olacak mutlaka benim niyetim motor gözümün önünde olmasıydı yapacak bişey kalmadı bugün konuşup aylık abonmanla otoparka bırakacağım okuduğunuz için teşekkür ederim
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Reklamlar
-
sıkma canını, böyle küçük şeyler seni soğutmasın tutkundan..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
sıkma canını, böyle küçük şeyler seni soğutmasın tutkundan..
ya dostum inanki hiç bir allahın kuluna zararı yok resmini dahi atabilirim orda öylece duruyo bizim zabıtalarda var bi ... lık uğraşacak iş bulamıyo hadi şu moturcuya takılalım diyor ite dalaşmaktansa çalıyı dolaş mantığıyla otoparkla anlaşma en iyisi ama dursen onların bankaya işi düşer elbet
-
Zabıta motosiklete laf söyleyemez ki ona bir tek trafik polisi karışabilir.
-
DarkKnight adlı üyeden alıntı
Ülkemizdeki bazı zabıtalar kendilerini orgeneral sandıkları için... Doğaldır. Bende rastlıyorum bazen böylelerine.
-
DarkKnight adlı üyeden alıntı
söyleyemez ama hani kaldırımlara zabıta bakıyorya ordan tutar dalı var zannedersem
-
aynı senin durumdaydım bir aralar...motoru park ettiğim yer gözümün önünde olsun diyerek tam çalıştığım yerin karşısına koyuyordum...şikayet üstüne şikayet gelince esnaflardan yıldım artık ve motoru şimdi gözümün önünde olmayan bir yere ama gölge olan bir yere koyup günde dört beş kez gidip bakarak bu işi hallettim
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Kendi iş yerimin kendi bahçesinde bile göze batıyor daha ne olsun...
Allah sana sabır versin,sıkma canını,insanların bitmek bilmeyen fesatlığı işte.
-
abi sen iyi olanı yapıyosun boş ver orda onları tersleyip hır gür çıkması sana yakışırmı boş ver
-
bende kaldırıma çekiyodum burda nerdeyse mahallenin tüm esnafı ayaklandı bende yola çektim bu seferde kendi arabaları dışarıda kaldı sonrada kimse sesini çıkaramadı kaldırımda kalmasına anladılar tabi motorun bi araç yerini zaptetmesi doğru değil zaten zor araca park yeri buluyolar ya ne biliim işte insanlar şerefsilik için bazen sıraya gire biliyolar batıyo o yüzden kimseyi tınlama boş ver rahatına bak
-
Zabıta gelip sana motoru burdan çek demez. Çoğu şehirde trafik yetkileri var. Fotosunu çekerler ceza yazarlar. yada çekici çağırıp çektirirler.
Zabıta çok eski yıllarda sadece seyyar tezgah kovalardı. Şimdi tezgahçıda kalmadı zabıta memurlarına ne yaptırsak, hangi işleri kaktırsak diye düşünüyorlar.
herkes kendi işini yapmalı.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
astorojna adlı üyeden alıntı
küçüklüğümden beri bir motor tutkum vardı hep almak istemiş ve ehliyet vs. durumlardan ertelemiştim yaş büyüdükten sonra aileyi ikna edip motor ehliyet koruma vs alıp düzgün bir motorcu sıfatıyla ve büyük bir keyifle motorumu sürüyorum lakin iş yerim işlek bir cadde ve bu cadde araçlar için ilk 15 dakika sonrası ücretli bende iş yerimin sol tarafındaki yolun sol kaldırımına park ediyordum vesselam çayocağı zıpladı motoru al ben masa atıyorum diye tamam dedim abi eczanenin önüne aldım bi süre sonra eczanede zıpladı camı kapama tamam dedim abi olur iki mantarın arasına aldım abi bu seferde zabıta al bu motoru yazıklar olsun bi motoru sığdırmadılar lanet olsun emi size motor kültürü olmayan bir şehirde ancak bu kadar olur içinizden otoparka koy diyenler olacak mutlaka benim niyetim motor gözümün önünde olmasıydı yapacak bişey kalmadı bugün konuşup aylık abonmanla otoparka bırakacağım okuduğunuz için teşekkür ederim
Keşke az biraz noktalama işareti kullansaydın da anlasaydım ne demek istediğini.
yamaha xt 125x------suzuki dr-z 400sm------ducati monster 696
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Zabıtalar karışır diye biliyorum . Çünkü ceza yazma yetkisi verildi diye biliyorum son düzenlemeyle
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
cemsht adlı üyeden alıntı
Keşke az biraz noktalama işareti kullansaydın da anlasaydım ne demek istediğini.
sana tavsiyem edebiyat sitelerine üye ol senin gibi geveze üyeler yüzünden bu forumda bazen sıkıcı oluyor
-
mobiletle takas yapalım mı motoru plaka rusat var bende emen üstüne alcan ama
-
olur yapalım gel benim motorda fites de rusat da hepsi var emen üstüme alırım emende motturu veririm
-
benim de kimseye zararı olmayan motorumun aynasını kırıp orasıyla burasıyla oynamışlardı hayvanlar. kim olduklarını bilmediğim için bir şey de diyemedim o hayvanlara ama bulsaydım arabalarını güzelce bir anahtarla öperdim.
öte yandan 15 milyonluk modern kozmopolit istanbulda bir tane bile motosiklet park alanı yok.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
phradrel adlı üyeden alıntı
benim de kimseye zararı olmayan motorumun aynasını kırıp orasıyla burasıyla oynamışlardı hayvanlar. kim olduklarını bilmediğim için bir şey de diyemedim o hayvanlara ama bulsaydım arabalarını güzelce bir anahtarla öperdim.
öte yandan 15 milyonluk modern kozmopolit istanbulda bir tane bile motosiklet park alanı yok.
sinek pis değil mide bulandırır insanın canını sıkıyolar otoparka gittim biz motrları abonman almıyoruz diyor doymuşlar paraya vallahi motoru nereye koyacağımı şaşırmış durumdayım
-
Zabıta hiçbirşey diyemez siz usturuplu biçimde kaldırımada koyarsanız polis cezada yazamaz yazsa bile gidersiniz itirazını yaparsınız o polisinde hatası varsa o kişi uyarılır öle keyfi ceza yazamaz.Eskisi gibi degil artık suan dolmusculara taksicilere bile 153 ü arayarak bi şikayetle ceza kesiliyor.Polis ve zabıtalar içinde aynısı geçerli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)