ruhsatı üstüme almamıştım satışı gerçekleştirmeden almıştık ardaşıma motoru ve ruhsatı kaybettik kimin üstüne olduğunuda bilmiyoruz nasıl çıkartılabilir
ruhsatı üstüme almamıştım satışı gerçekleştirmeden almıştık ardaşıma motoru ve ruhsatı kaybettik kimin üstüne olduğunuda bilmiyoruz nasıl çıkartılabilir
Nasıl kimin üstüne olduğunu bilmiyorsunuz?
Kimden aldıysanız (kimin adına olduğunu) gidip ondan öğreneceksiniz.
Sonra sahibi trafik şubeye gidip, ruhsatın yenisini çıkarıp size verecek. Hatta hiç vermesin, hemen devrini alın.
Bende aynı durumda kaybettim ama sahibi arkadaşımdı. Yeni ruhsatı çıkardı ve hemen devrini aldım.
Bu başka şekilde yorumlanırsa; ben motosiklet çaldım nasıl kılıf uydururum'a dönüşebilir ya da algılanabilir amman dikkat!
çalıntı değil motor bizden önceki sahibi tanıdık zaten oda satışını almadan direk almış bizden ondan bu şekilde aldık arkadaşımın ilk motoru olduğu için heyecanla unutuverdi devir meselesini uzun zaman oldu zaten motorda mz 96 model ruhsatı kaybetmeside kötü oldu.
Güzel bahane ama polisler yemez bunları
keşke polis o motoru görebilse yürüyebiliyomuki
kesin o motosikletin bir dünya vergi borcu da vardır. emniyetteki kayıtlardan yola çıkarak bir şekilde ilk sahibine ulaşacaksınız.
Bu tarihlerde Çok Daha Kolay İşin,,,
Ne Mi demek istedim
Soğuk Su iç Üzerine
Geçmiş olsun kardeşim...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Arkadaş duruma bak ya bu nasıl bir sorumsuzluktur sonra bu ülke niye gelişmiyor bu mantıkla nereye gelişicek.
Üstüne benzin döküp yak.
trafiğe git motosiklet kimin üstüneyse ögren o kişiyi bul yeni ruhsat çıkarılsın ve satışını al 150 ruhsat ve varsa +bidünya vergi ve vize gecikmesi harcı üzerine biniversin boşver ustam zaten 500lira mz öyle gidebildiğin yere kadar git çevirme olursa motoru bırak orda kaç veya git köyde bin
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
bizim amacımız motor yürümüyor vergi borçları var yazık günah kimsenin başı yanmasın arkamızdan beddua almak istemiyoruz motor yürümüyor ama durduğu yerde vergisi işliyor boşuna, borçlarını ödeyip hurda belgesi almak istiyoruz arkadaşım iş yerinden izin alıp uğraşıcak artık.gençlik işte motoru alalı çok oldu almadı üstüne..
Böyle Biraz komik biraz gerçek durumlarda "YAPACAĞIN OYDU" Derim...
Geçmiş olsun. Sahibini Bulmak lazım. Alırken Adam akıllı evrakları ile alsanız Nolurdu??
BKNZ: 01.20 dakika
Bakınız: 02.25 dakika
http://www.youtube.com/watch?v=ErCFAmsEmY4
"men dakka dukka"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)