Arkadaşlar ,
buyrun ...!
"Maceracı"Programı;
Yapımcı: Adem Tan
Yönetmen: Selçuk Ateşalan
Sunucu: Murat Yeni
...isterseniz web sayfasındanda e-mail gönderebilirsiniz.
maceraci@stv.com.tr
http://www.stv.com.tr/index.php?prgID=13&ktgID=6
Arkadaşlar ,
buyrun ...!
"Maceracı"Programı;
Yapımcı: Adem Tan
Yönetmen: Selçuk Ateşalan
Sunucu: Murat Yeni
...isterseniz web sayfasındanda e-mail gönderebilirsiniz.
maceraci@stv.com.tr
http://www.stv.com.tr/index.php?prgID=13&ktgID=6
ee mail de ne yazalım da atalım?
onuda bizahmet yazın da herkes aynı mail atınca paçaları tutuşacak ve hemen hakete koyulup kask takmaya başlarlar... ama herkes farklı mail atınca iplemezler bilee... yanlış mıyım
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama...
Hepiniz her zaman kask takıyormusunuz...
Yada buraya yazanların hepsi?
100 m lik mesafede bile ???
Yanlış anlamayın benimki sadece soru.
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Ben takıyorum. Ama kimseye örnek olmak için falan değil, korkuyorum anasını satıyımleto adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ben o motorun rodajını tamamladığından bile emin değilim.sunucu kaskını taksın ayrıca her bölümde killometre tekmili vermesi lazım. söylesin nolacakki.motorumuz şu km de şurdan şuraya şu km yaptık falan gibi.yola motorla çıkanlarada ön bilgi olur
ylmzz görüntü için çok teşekkürler...daha yeni gördüm...
o arkadaşın bide yaşlı insanlarla bi konuşması varki sinir oluyorum saygı özürü var onun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Link için sağol. Kask ve ayrıca korumalı mont, eldiven ile dizlik konusunda kötü örnek olduğunu belirten bir mesaj attım.alpayism adlı üyeden alıntı
Gerçekten de kaskı ve diğer koruyucu elemanları (mont, eldiven ve dizlik) takmadan motosikleti çalıştırmıyorum bile. Galiba benden başka da herzaman tam korumalı gezen yok.leto adlı üyeden alıntı
Yaw sen Amerika'ya niye bakiyorsun? Amerika'da eyhaletlerin cogunda kask takma mecbur degil. California'da $10.000 dollarlik saglik sigortan varsa kask takmaya mecbur degilsin. Zenginler kasksiz motosiklet surmek daha zevkli oluyor diyerekten boyle bir yasa yaptirdilar (Arnold amcamiz sagolsun).Akira adlı üyeden alıntı
1992'de California ilk olarak yasal kask mecburiyetini cikardi. Bundan once kask takmak kisisel bir secimde, adamlar "can benim can" diyerekten takmiyordu. Sonra California ambulans ve hastane masraflari vergi veren vatandasa cok yuklu oluyor diye yasa cikardi. 2003'de Arnold amcamizda bu masraflari karsiliyacak $10.000'lik saglik sigortan varsa takmaya mecbur degilsin diyerekten bir ek yasa cikardi.
Eyhaletlerin cogu daha yeni yeni kask yasalari cikarmaya basladi, yasalarda eksik. Mesela cogu yasada 18 yasindan buyukler kask takmaya mecbur degil diye yaziyor. Hepsini burda bulabilirsiniz.
http://www.bikersrights.com/
Akilsizin teki zaten bir online dilekce acmis, California kask mecburiyetini komple kaldirsin diye, 1012 akilsizda imza atmis.
http://www.petitiononline.com/SB969US/petition.html
Sen Amerika'ya niye bakiyorsun adamlar zaten manyak, taksalar ne olurki, hepsi bos kafa. Birak takmasinlar, takmayi hak etmiyorlar zaten.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
Bir bu adamdan bahsetmişsiniz, bir de OTOHABER'de Sinan SOFUOĞLU'yla röpörtaj sayfasında sadece motosiklet üzerinde poz vermek için (herhalde) motosiklet üzerine çıktığında kask takıp muhteşem bir örnek olan bilgili, aklı başında bir örnek var karşımızda , daha ne denir ki...?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sepetli motorda kask takmak zorunlu değil , Bildiğim kadarıyla !
bu tür programlarda veya filmlerde çğu kez kask takıldığını görmüyorum. amaç motorun üzerindeyken kameranın kahramanımızın yüzünü tam olarak çekebilmesi. ama yine de yanlış. hiç değilse yarım kask veya çenesi açılır kask takmaları lazım.
Toplum içerisinde yaşayan bireyler tarafından örnek alınabilecek insanların her ne sebeple olursa,olsun kask takmaları mecburiyettir.Unutmamalıdırlar ki,kendileri birçok kişi tarafından izlenmekte ve aynen taklit edilmektedirler.Bu duyarlılığı göstermeyen insanlar ise bunların farkına varamamış veya kaskın kullanım amacının dirsek koruma olduğunu sanan insanlardır.
Kaskımızı takalım,takmayanları uyaralım!!!
sepetle kaskın ilgisi neki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)