Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosikletle Hayaller

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bisiklet
    Arkadaşlar Herkes motosikletle ilgili hayallerini yazsın (Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz) benim 3 türlü hayalim var

Varan 1: Şimdi Enduro - Cross grubu kurmuşuz arkadaşlarla dağ bayır dere tepe demeden geziyorun şehrin betonamesinden uzak geceleri kamp kuruyoruz sırayla nöbetler filan dünyaca ünlüyüz tabi gittiğimiz her yerde karşılamalar filan gazeteciler

Varan 2: Bir 600 cc lik makina altımda, (Kız Varken) arkamda kız arkadaşım şehrin tozunu attırıyoruz gezmeler tozmalar filan. (kız Yokken) Şehirde acayip hava atıyorum aragazla yaya korkutma trafik akışının az olduğu yerlerde akrobatik hareketler resmen şehrin motorcu manyağıyım bir kısım seviyor bir kısım nefret ediyor benden

Varan 3: Dünyaca ünlü yarışçıyım abi moto gp daker vs vs yarış yarış geziom birincilikler üçüncülükler ikincilikler yarış manyağıyım herkes beni konuşuyor motor denince akla ilk gelenlerdenim
    kakare, Ahmanamra ve DALGIC_800 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    altımda cbr500r olsun trafik rahat olsun güzel deniz kenarı biyere tatil için gitmekte olsam ve arkamda da ya en yakın arkadaşım yada kız arkadaşım olsa herşey bnm olurdu ;)
    '' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Dünyanın her yerinde barış olsa savaşlar olmasa ve ben cruıser ( shadow 750 ) tarzında bi makinayla kara yoluyla hacca gidip hacı olup geri gelsem
    ertuğrul66, Sel0 ve DarkKnight bunu beğendiler.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

eren1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600
    Adam akıllı bi stunt motorum olsaydı keşke. Ah hayaller...
    undefined

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    fuar bır an önce gelse yeni motor alsak
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    2012-2013 bi süpersport tarzı moturum olsa valla hiçde fena olmaz 600cc yeter
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    İlk önce hayalini kurduğum motorla dünya turu.Özellikle himalayaları geçip hindistana inmek.
    Sonrada o gazla Dakara katılıp ülkemi temsil etmek.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Re!S*33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Az kaldı alacak :)
    altımda sıfır model bi naked ve birazda para. Sonunda Türkiye turu. Hep hayalimdir
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı ertuğrul66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Herkes motosikletle ilgili hayallerini yazsın (Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz) benim 3 türlü hayalim var

Varan 1: Şimdi Enduro - Cross grubu kurmuşuz arkadaşlarla dağ bayır dere tepe demeden geziyorun şehrin betonamesinden uzak geceleri kamp kuruyoruz sırayla nöbetler filan dünyaca ünlüyüz tabi gittiğimiz her yerde karşılamalar filan gazeteciler

Varan 2: Bir 600 cc lik makina altımda, (Kız Varken) arkamda kız arkadaşım şehrin tozunu attırıyoruz gezmeler tozmalar filan. (kız Yokken) Şehirde acayip hava atıyorum aragazla yaya korkutma trafik akışının az olduğu yerlerde akrobatik hareketler resmen şehrin motorcu manyağıyım bir kısım seviyor bir kısım nefret ediyor benden

Varan 3: Dünyaca ünlü yarışçıyım abi moto gp daker vs vs yarış yarış geziom birincilikler üçüncülükler ikincilikler yarış manyağıyım herkes beni konuşuyor motor denince akla ilk gelenlerdenim
    Kalk artık okula geç kalacaksın
    erro ve lycantrophic bunu beğendiler.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı ertuğrul66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Levsy bunu beğendi.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    para diyen de olmamış çok ilginç
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    para diyen de olmamış çok ilginç
    Oyunda para şifresi yazdık panpa sıkıntı yok :D:D

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    ' kız Yokken) Şehirde acayip hava atıyorum aragazla yaya korkutma trafik akışının az olduğu yerlerde akrobatik hareketler resmen şehrin motorcu manyağıyım bir kısım seviyor bir kısım nefret ediyor benden '

Meğer hayal dünyası ne kadar geniş insanlar varmış, bende kendimi güzel hayaller kuruyor sanıyordum.
    ertuğrul66 bunu beğendi.

gokhan_akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA TiGER 200
    Siyah bir naked ekipmanlar tam bir şekille (kıyafet, kask vs.) Sahil kenarında kızların bol olduğu yerlerde bir kaç akrobasi gösteri yapmayı çok isterdim. Bütün gözler benim üzerimde alkışlar filan
    Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
    Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    motorlarla değil kızlarla hayallerinizi anlataydınız madem herkesin hayalinin bi yerinde kadınlar var..
    Blackeagletr ve kakare bunu beğendiler.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlarla değil kızlarla hayallerinizi anlataydınız madem herkesin hayalinin bi yerinde kadınlar var..

Temelin dursuna anlattığı akvaryum felsefesine benzedi bu :D Dur bende hayalime kızları ekliyeyim abi Güme gitcez adımız çıkcak yoksa
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Kendi pizzacilar zincirimi kurup, genc cocuklari asgari ucretle gunde 10 saat calistirip, pizza kutusu katlatmak, bulasik yikatmak, tuvalet temizletmek, bide kar kis demeden motorla pizza dagittirmak isterdim tabi. Nasil ama icinde para gecen hayal iste :D
    ertuğrul66 bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Tek hayalim BİR DAHA KAZA YAPMAMAK ve motoruma binebilecek ruh ve beden sağlığında olmak ... gerisi zaten gelir bir şekilde..
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bize hayal kurdurma kardeşim. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
    beko12345 ve ertuğrul66 bunu beğendiler.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Kawasaki GTR 1400 ile dünya turu!!!! Hayaldi, gerçek olacak inşallah amin dinimiz süphaneke!!!
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)