Yapmasına gerek yok göz kararıyla elini sok oraya anlarsın zaten 1.80de ikisininde rahat rahat yere değicegini :D
Yapmasına gerek yok göz kararıyla elini sok oraya anlarsın zaten 1.80de ikisininde rahat rahat yere değicegini :D
burda yamaha bayii var ama biraz dandik oyüzden düzgün motor yok yzf r125 gibi ama içim içimi yiyo acaba ne kadar yere basıcak ayaklarım diye hayırlısı ya artık napalım fuarda görürüz binebilirsek
Yzfde ben sıkıntı yaşayabilecegini düşünüyorum altın elbiseli adamın testini izledinizmi acaba ?
evet izledim tabiki hem zaten elbet satılıcak 125 lik motor satarken honda daha az zararla ve daha kolay satılır diyor herkes işte bu yüzden büyük ihtimalle hondayı tercih edicem gibi
Cem kardeşim alışı satışı çok takma sen diyosan benim batma ihtimalim yok görünürde ben kullanıcam elden çıkarma ihtiyacım yok kafana takma al o motor tabiri caizse evladiyelik motor senelerce sorunsuz binersin begendiysen dengede durabiliosan al gitsin.
haklısın kaliteli motor yamaha ama şöylede bir düşüncem var hani cc yükseltmek isteyebilirim o ihtimalde var ya dediğim gibi yamaha da anlaşmıştıkta boy 1.72 olunca sorun olur diye babam biraz fikir değiştirdi durum bu yani yoksa bana göre denge problem değil birde zaten aldığım gibi direk trafiğe çıkıcak değil vites alıştırması dönüşleri falan iyice kavramaya çalışıcam site içerisinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------
ve bence selenin biraz daha önüne otursam ayaklar yere biraz daha fazla temas eder ama biliyorumki gerçekte oturup denemeden bilemeyiz bakalım fuarda görücez diyelim
O motorun görüntüsüne bakıcaksın birde biniceksin üzücek çünkü gitmicek 2 3 ay sonra vites falan herşeyini çözmüş olucaksın :D ama motorda öğrenmenin sonu yok tabikide her kaza bile birşeyler katıo insana sakin biriysen 125lik fazlasıyla yeter ama iyi tart yetmez diyorsan evdekileri ikna etmelisin
cbr 125 2011 model
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Babam fuarda canli canli gormeden bisey demem ne yamaha ne honda diyor fuarda gorucez yorumlariniz icin tesekkur ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)