pardon ben yanlışlıkla girdim..fuara katılanların listesi sandım...
yani MT üyesi olupta fuara gidecek olanların listesi..
hani Erhan gidecek olan üyeleri toplayıp götürecek sandım...
tamam abarttım..
sadece katılacak olanlara davetiye ayarlamak için katılımcı sayısı soruyor sandım ama...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
aynen dediğin gibi , son iki fuarda sadece kuru gürültü vardı, amacının dışına çıkıp bazı grupların gövde gösterisine dönüşüyor bir yerden sonra, hiç sevmem
bu sene, dernek ve klüplere salonlar arası geçiş koridorunda yer vermeleri de biraz daha kan kaybettirecek.
Artık gidersem de, buradan tanıyıp sevdiğim insanları görmek başka hiç bir sebebi yok.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Benim anlamadığım bir nokta var herkes davetiye alamadık diye konuşuyor orası çokmu elit onu çözemedim ben kapıda parayı basıp girmiyormusun içeri ? öyleyse davetiye demeyelim suna davetiye denen şey bedava olur.
CB500 leri beklerken Honds nın kendisimi yok şimdi?
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
TÜRKİYE MOTOSİKLET KULÜPLERİ BİRLİĞİ katılmayacaktı hani?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar motosiklet klüblerinin standlarının tuvaletlerin bulunduğu daracık koridora alındığını biliyormusunuz?onun için bu rezilliğe tavrınızı gösterip fuar'a gitmemenizi öneririm...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Adamlar katılıyor da biz niye gitmeyelim ;)
Kaldı ki tamamen konudışı olduğumuz bir olay için neden 1 sene beklediğimiz fuar a gitmeyelim?...
Bu konuyu tartışmıştık 1 ay kadar önce...
Ve adamların açıklamalarını okuyup hak da vermiştik....
Bence fazla alınganlık yapıyorlar...
Kendileri bilir...
Tuvaletin oldugu kolidor olunca noluyo birde afedersin adamların üzerine yapmıyolar tuvaletlerini bence tam aksine daha çok adam kazanırlar sıkışan adam tuvalete giderken onları görücek geçerken bakar eder konuşur.
Honda gelmezse yakarım orayı !
motor on dergisinde bilet var diğerlerinde durum ne bilemiyorum
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
bu fuar'a katılımın çoğunu bu motosiklet klupleri sayesinde yapıldığını unutmayalım.o yüzden gereken saygı gösterilmeli...
DarkKnight arkadaşım.bizim anlatmaya çalıştığımız konuyu anlamamışsınki...senin düşüncene göre o zaman tuvalet'in çıkışında'da adamlara peçete tutsun ve broşürmü verilsin...
bizim derdimiz klüpleri hiçe saymaları.ses çıkarmazsak bu gidişle yakında hiç stand verilmeyecek...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Sanıyorum sen de o 20'den fazla stand alanının ücretsiz verildiğinin farkındasındır. Ayrıca fuara daha önce gittin mi bilmiyorum ama o tuvalet çıkışı dediğin yer o kadar da küçük bir yer değil ve tuvalet çıkışı da değil. Salonlar arasında geçiş yapılan ve fuarı gezmek isteyen herkesin geçmek zorunda olduğu bir yer.
İnsanlara ulaşamıyorsa gerekirse tuvalet cıkısında peçete de broşürde versin kulüp dedigin insanlara hizmet etmek için yapılan ve tamamen eğlence içerikli bir olaydır aramızda kaç kişi üye veya ilgili.Bu kadar baş üstünde tutmaya gerek yok zaten pek birşey başarabildikleri de yok günümüzdeki motorun trafikteki yerine bakarsak.İnsanlar gidip apaçi gibi motorla kasksız gezdikleri şerit kavramını farkedemedikleri sürece isterse motorcular partisi kurulsun bu ülkede motosiklet kavramı gelişmez kaldı ki otomobil fuarlarında bile kulüpler ve basın yayın organları hep kenarlarda kalmakta bence olması gerekende o.
Bu istemezük ayakları heryerde var. Honda gelmese ne olur? Ducati gelmese ne olur? Varsın bütün şirketler Çinli olsun, Motosiklet hayatımızda varsa esas olan MOTOSİKLET'tir gerisi yalan, Ya hiç olmasa?
Formula1 pistimiz var, formula'yı getiremiyoruz.
Motosiklet pistimiz var Motogp'yi getiremiyoruz.
Honda fuara gelmez, adamların vatandaşa motor satalım diye bi derdi yokki, kurye motoru getirip firmalara satıyolar hep. Normal vatandaş honda reklam yapmasa fuara gelmese de alıyor onlar da 4'e alıp 5'e 6'ya satıp ticaret yapma derdinde.
şu davetiye işi nasıl olacak ? isterse standlar helada olsun, ben gidecem arkadaş. yeterki hava aşırı yağmurlu olmasın.
wolf 150 yü göremezsem yakarım benim motoru fuar kapısında
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
FEDERALI LPG VE CNG OTOGAZ SİST. SAN. - A-2 TEKER DERGİSİ
Motosiklet için heralde.. bu standa uğrarım kesin..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Bence haksızsın...
Bu fuara katılımın çoğunu , hatta tümünü motosiklet firmaları ve motosiklet kullanıcıları için yapılıyor...
Kulüpler gelip stand açsın diye değil....
Zaten klüplerin ne işe yaradığını da anlamak mümkün değil....
Şahsen katılım listesinde 1-2 tane motosiklet forum sitesi hariç hiçbirini ne duydum ne aralarında bulundum...
Fuarın olduğunu da üyesi, olduğum motosiklet net tende duymadım....
Meraklısı olan her insan bu dönemde fuar olduğunu bilir..
Bakalım sözlerinde durup fuara katılacaklar mı katılmayacaklarmı göreceğiz...
Nasip olurda gidersem özellikle bakacağım...
O zaman bu başlık altında daha net konuşuruz..
Saygılar...
.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)