Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2013 Kawasaki Z250-Z300

REKLAM ALANI
    vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    çok hırçın
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu şaçma OTV olmasa bu araçları sıfır alıp 50-60 bin km kullanacak o kadar çok ne istediğini bilen bilinçli kullanıcı var ki...

Türkiyede yıllardır beklenen motorlar bunlar. Üretilmeye başlandılar 10-15 yıl sonra ama biz yine alamıyoruz veya almak(kazıklanmak) istemiyoruz

Alt sakal ve yan grenaj hoş.. Benden 10 üzerinden 8 alır. Biraz minyon olmasa 300cc 39 beygirlik bu motor kusursuza yakın 10 üzerinden 10 aslında
    kamsea bunu beğendi.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    300 konusunda haklısınız ama 250 cc TR şartlarında en ideal olandır. Kesinlikle daha yukarısına ihtiyaç yok. Ve bu motor da cok guzel TR ye gelsin yok satar kimse inzumanın yuzune bakmaz ve hatta hondanın 500 serisinin satış rakamlarına etkı eder.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Ne zaman gelebilecegi konusunda bir tahmini veya fikri olan varmı ?

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne zaman gelebilecegi konusunda bir tahmini veya fikri olan varmı ?
    ninja 250 gibi bunun da gelmeyeceğini düşünüyorum. Emisyon nedeniyle yine 300 cc olanı gelebilir biz yine ötv farkından dolayı alamayız

düzgünbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varvarvar
    Mükemmel olmuş abs yada kombinesi varsa şuan olsun ben 12,5 liraya alırım
    Bazıları çok yalama adam
    Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Çok yakışıklı motormuş gerçekten. 250cc lik olanı Türkiye'ye gelse ,fiyatıda uygun olsa kapış kapış gider 300cc 'nin vergi muhabbeti ve yüksek ötv yüzünden satılacağını sanmam
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    250li lik Euro3 Emisyonlarına Uyuyorsa TR ye gelirse 11.000 Geçmez Diye düşünüyorum Çünkü Grenajlı mini SS modeli Yani Ninja 250R bile 11.500 Alına biliniyorker buna 11 den fazla fiyat çekmezler 300 Lüğü de gelirse zaten Ninja 300 16,500 Z300 de Max 15,15.500 Olur gibime geliyor
    He Tr nin 250liliğe ihtiyacı var İnşallah Euro3 dürde Tr ye gelir Piyasada büyük yer sahibi olur 33 HP Ninja Motoru var Zamazuma gibi 24 hp değil Gerçi Onun Kullanım amacı farklı
    kamsea bunu beğendi.
    Sado

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle motorlara bu kadar para verene bende aptal derim.En azından 1000 lik 600 lük race aldın mı milyon dolarlık arabaları geçebiliyorun gibi düşünceler var.HIZ,TORK gibi bunu alıp ne yapcan giderken tipine bakıpta gitmiyorsun ki buna 11 desinler gene almam
    Bi ingiliz bayrağı yapıştırsalar 25bin verirsin ama...
    İçimizdeki irlandalı seni ....
    Hadi şöför uyanmadan kahvesini hazırla...
    Yersin fırçayı sonra
    kamsea bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor çok yakışıklı olmuş. 250cc de naked motora ihtiyaç vardı. Muadillerine göre daha modern görünüyor inşallah fiyat olarak uçuk olmazda alınır. ninja300 gibi bir fiyatı olursa buda vtr250 efsanesine döner.
    Hocam ama VTR gerçekten efsaneydi.. Keşke değeri bilineydi adam gibi fiyata satılsaydı da herkes binebilseydi o motora..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250li lik Euro3 Emisyonlarına Uyuyorsa TR ye gelirse 11.000 Geçmez Diye düşünüyorum Çünkü Grenajlı mini SS modeli Yani Ninja 250R bile 11.500 Alına biliniyorker buna 11 den fazla fiyat çekmezler 300 Lüğü de gelirse zaten Ninja 300 16,500 Z300 de Max 15,15.500 Olur gibime geliyor
    He Tr nin 250liliğe ihtiyacı var İnşallah Euro3 dürde Tr ye gelir Piyasada büyük yer sahibi olur 33 HP Ninja Motoru var Zamazuma gibi 24 hp değil Gerçi Onun Kullanım amacı farklı
    Bende o fiyatlarda olacağını düşünüyorum ama 15 bin anahtar teslim fiyat olursa bence 300de alınabilir 250 ile 300 lük motor arasında ciddi bir karakter farkı var dyno testinde zaten olmasa o kadar küçük cclik farklı bi alternatif üretmezlerdi.Gelirse 2side güzel satışlar yakalar gibime geliyor.

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel alet
    Thracian bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Video'da özelliklerde 23kw-31 bg olduğu yazıyor.Sanırım Ninja moturuna bir kaç ufak tefek değişiklik yapmışlar.33 ten 31 e düşmüş beygir gücü.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

z300 yüksek vergi dilimine girmese naked motor 35-39 hp arası bir motorla tadından yenmez evladiyelik birşey olurdu gerçekten

dweios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gelip gelmeyeceğine umarım ninja 300'ün satış sayılarına göre karar vermezler.
    Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu

nebri_1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK 150 mucize alet
    beyaz olanına bittim ben yaaa gelirse inşallah 250 lik gelsin. Artık durumlar o kadar vahim ki 250 cc bir motosiklet için bile el acar olduk.
    Artık bu devlet mi yoksa burda dogdugumuz için biz mi utanalim bilmem siz karar verin.
    kamsea bunu beğendi.
    Hayatımda En Tatlı Gördüğüm Şey Sadece HAYATIM

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Zamazuma Gelmeden Sürekli yazdınız çizdiniz,Hadi bunada aynısını yapında 10 Liraya gelecek Motor 15 Lira olsun
    Sado

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz fazla hırçın iddalı gibi motor

Düşük cc'lerde ne bileyim bu kadar görüntü gereksiz gibi bence şahsen inazumanın görüntüsü daha hoş geliyor.

1000cc 600cc gibi değilde orta halli bir motorum ben der gibi inazuma.

Kawa ise iddalı kaçıyor biraz ama 250cc sonuçta

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Süper yaa
    Aradığım beklediğim motor buydu, Z800 yavrusu 10 numara olmuş, birde gelsin 250 cc liği yok satar gibime geliyor ama 300 gelirse fiyatından dolayı yalan olur, bunu z motoda akıl eder herhalde
    Agresif cadde motoru düşünenler için 10 numara bir seçenek
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

lonqston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    http://www.youtube.com/watch?v=81QPHJ3OCeU

Bence Mükemmel bir tasarımı var çok beğendim. Aceba Türkiyeye gelirmi yada gelirse fiyatı ne olur. Tabi bunlar kafa karıştırıcı sorular bekleyip görmek lazım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)