Kawasaki TR nin sitesinde var mi diye bakayim dedim.
Site cökmüş. Naaptiniz z motoya gicik olup hacklediniz mi
Kawasaki TR nin sitesinde var mi diye bakayim dedim.
Site cökmüş. Naaptiniz z motoya gicik olup hacklediniz mi
Kawasaki'nin şu tasarım konusuna hayranım, inşallah böyle devam eder. Motor mükemmel ötesi olmuş, fakat fiyatın ninja 250r dolaylarında olması kesinlikle güzel olur.
tasarım konusunda Kawasaki işi biliyor ancak bu motor güzel yurduma uğramaz, bize yar olmaz. Geçen sene olduğu gibi bu senede fuarda yok Kawasaki! Eski bir Kawasaki sahibi olarak derimki bu marka Türkiye'de hakkettiği yerde değil, nedenleri tartışılır tabi...
Erkan yaptın gene yapacagını.. Aga sen daha yeni üzerinde ingiliz bayragı olan ve çok şık diye bir kask almadın mı? İngiliz bayragı daha iyi koruduğu için almadın o kaskı zannedersem? Evet 250-300 cc lik bir motor alan adam iki şeye dikkat eder.. Birincisi o motorun gitmeyeceğini bilir ve motorun yakışıklılığına bakar.. İkincisi ekonomi için almıştır ve gene alırken en yakışıklı olana bakar.. Buna 11 desinler alacak çok akıllı adam var piyasada sen alma..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
ne kadar naked motosiklet sevmesemde z serileri son zamanlarda baya hoşuma gitmeye başladı
sym 10,500iken bu motor 10000-11000'den fazlaya satılır diye düşünüyorum, ama piyasayı canlandıracağı kesin seçenek artması güzel bişey
Ninja
gelsin fiyatı mühim değil pazar canlansın naked olarak adam akıllı 3 motor var sym, kanuni, suzuki
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Z250'yi biraz araştırdım. Çok güzel yapmışlar.
Yapılan yorumlar;(alıntı)
Bugün motosiklet meraklıları için büyük bir gün olacak gibi görünüyor. İlk CBR400R üzerinde çalışan ve şimdi Kawasaki Endonezya Z250 başlattı Honda haber vardı. Bu Z250 Ninja 250R ve streetfighter veya çıplak versiyonu olduğunu söylemek güvenlidir. Böylece hem bisiklet parçaları bir sürü paylaşmak ve bu Kawasaki alıcılar yeni bir dizi hedef Ninja 250R üzerinde tam kaporta düşmüştür ilk kez. Z250 gerçekten çok iyi bir şey olduğunu onun yaşlı kardeş, Z800, çok benzer görünüyor.
Kawasaki Z250 Açılması tepe gücü ve tork 22 Nm 33 BHP dışarı kemer beklenen bir 250cc, paralel ikiz, yakıt enjeksiyonlu motor. Redline bir stratosferik 13.000 RPM çıkageldi. Bu motor 6 vitesli şanzıman için şeklindeki bir. Performans nefes kısa bir şey alarak ve Z250 az gövde panelleri nedeniyle düşük ağırlığı ile biraz daha hızlı olması hariç olmasıdır. Üç renk Açılan - kırmızı, siyah ve beyaz, Z250 Kawasaki Tayland fabrikasında üretilmektedir.
Kawasaski Z250 adlı Hindistan lansmanı şirket Ninja 300R ile Hindistan'da Ninja 250R değiştirmeyi planladığını gerçeği göz önüne alındığında, oldukça zor görünüyor. Z250 Rs olarak fiyatlandırılır. 2.65 Endonezya lakhs ve Hint pazarında KTM Duke 390 ve Kawasaki Ninja 300R arasında iyi sığabilir. Ancak Kawasaki premium segmentte ve Duke 390 kesinlikle daha düşük bir fiyat için daha fazla güç ve performans sunuyor göz önüne alındığında para motosiklet için daha fazla değer, olacağına hedeflemek istiyor. Bu Kawasaki Hindistan'da portföyünü, performans bisiklet için yüksek potansiyel pazar genişledikçe nasıl görülecektir.
Bizde bazıları Suzuki İnazuma ile mukayese edip İnazuma'nın çok demode göründüğünü yazmışlar. Bence bu hatalı bir karşılaştırma İnazuma günlük kullanım ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilmiş. Ve çok da başarılı olmuş. Kawasaki Z250 çok gösterişli olabilir. Fakat yan çanta, arka çanta, koruma demiri gibi aksesuarlar uydurulup takılsa bile doğan görünümlü şahin arabaya döner. Halbuki Suzuki İnazuma bu konuda hem uygun hemde kötü görünmeyecek bir yapıda. İki motordan birini tercih etmek zorunda kalsam İnazuma'yı tercih ederdim. Z250 daha güçlü ve yakışıklı olmasına rağmen İnazuma günlük kullanıma daha uygun.
(Şekil=10, Kalite=10, Performans=10) x Fiyat=0 = (10x10x10)x0= 0 Alınmaz arkadaş.
10 numara olmuş ancak kawasaki nin bunu pekte uygun satacağını sanmıyorum bende
Fiyatı bilmiyoruz henüz. 250'liği 11.000 lirayı geçmez diye tahmin ediyorum.
www.motorumla.net
Acaba 250lik olan gelir mi? Emisyon değerleri falan tutuyo mu 300lük gelirse yine hüsran olacak
şu motosiklet cemiyetinde ne kadar yarım akıl kullanıcı varsa bizde. yok o para ona verilmez yok o paraya 4 silindir alınır . kardeşim motosiklete sırf siğidik yarıştırmak için yada f16 gibi geçmek için binenlerden sen o zaman sana hitab etmez bakar geçersin ama hep mualefet hep mualefet . Adam bunun piyasada eksikliğini görmüş üretmiş bazı nedenlerden dolayı fiyatı yüksek oluyorsa oda kawasaki nin suçunun olmadığı düşünenlerdenim. Ayrıca Türkiye piyasasında böyle 250 cc motorlara gayette hitiyaç var.
Motor çok yakışıklı olmuş. 250cc de naked motora ihtiyaç vardı. Muadillerine göre daha modern görünüyor inşallah fiyat olarak uçuk olmazda alınır. ninja300 gibi bir fiyatı olursa buda vtr250 efsanesine döner.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)