Çok yakışıklı bir 250'lik olmuş. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum, ama kesinlikle böyle bir modele ihtiyaç var.
Çok yakışıklı bir 250'lik olmuş. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum, ama kesinlikle böyle bir modele ihtiyaç var.
www.motorumla.net
İnazuma cılar 250 cc naked görsün hocam
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Gelirse Z300 gelir . Ama kawasaki'nin hatları her zamanki gibi güzel.
Hakikaten yine 50 cc fark yüzünden çok pahalı bir motor çıkarsa kötü olacak. ÖTV değişimi için imza mı toplasak ne yapsak...
Bu motosiklet Türkiye'ye gelirse ve 10.000-11.000 TL yi aşmayan bir fiyata satılırsa 250cc Naked piyasasını alt üst eder.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
güzel motor onuda her güzel gibi videolardan izleriz anca
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
inazuma bunun yanında moblet kalır..
duruşu görünüşü cok güzel
her zaman ki gibi yapmış
Z serisi çok güzel. İnşallah 250 ccc olan gelir.
Aslında Kawasaki, Honda ya da Suzuki gibi değil. Güncel modelleri 2-3 ay içerisinde getiriyor. Z800 uzakdoğuda kasımda çıkmıştı piyasaya, Türkiye'ye de bu ayın 15'inde geliyormuş.
Gelsinde Z800 alıp almamaya karar vereyim artık.
www.motorumla.net
Cok guzel yapmislar.
Hem 250 hem 300 cc varsa kesin euro 3 normlarinda olan z300 dür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Z300 de gelirse en az 15-16 bin tl den satarlar.
Normalde onu alacagina üstüne 2 bin daha koy 2. El dört silindir alirsin lafindan nefret ederim ama
Bunun uzerine 2 bin daha koyunca sifir yamaha xj6 alinabiliyor
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
erkan isimli arkadaş aylar önce yine 1000 lik motor 125 lik motor tartışması olmuştu yine hakaret etmiştin. senaryo farklı başrol aynı......
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Forum çok nankör bundan önce inazuma kral dı şimdi tu kaka oldu yakında 250 cc piyasasına yamaha gelir sonra z 250 tu kaka olur
Ben beğendim.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
bence bizim insanımız bu motoru hak etmiyor,az para verip hızlı giden bişeyler alsın onlar
[B]King is back baby!King is back![/B]
İnzuma biraz kaşındı haliyle. 250cc bir motor için 180kg nedir allah aşkına.
Tip olarak güzel ama z800-z750 gibi fazlaca ağır olursa ne kadar keyif verir bilemiyorum.
Heil Spellcheck
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
Kawa'nın web sitesinde bu motor var 7.000 € fiyatı yani 16.800; üst vergi dilimine girdiği için korkunç fiyatı var. Almak için hastası olmak lazım, mantıkla açıklanamaz.
Valla o bu değil de, jantlara bittim usta
Bu motosiklet süper olduğuna göre, tr ye gelmez zaten rahat olun...
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
250cc segmenti Türkiye'de canlanırsa, neden gelmesin ki.. Ama insanımızda ki mantık şu; ohhaaaa laannn ona o parayı verene kadar ,gider ikinci el 600'lük alırım..
Olum siz bırakın 600'lüğü, siz gidin bi tane mobilet alın ,modifiye edin sonra doğru Kilis'e... orada size nasıl kullanılacağını ve sürüş pozisyonunu anlatırlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)