Vayyy be, zumazuma ammmaaa Euro üçü cebinde olanda gene inazuma, o 31 beygire eur3 koyunca 26-27 bg yi geçmez
Vayyy be, zumazuma ammmaaa Euro üçü cebinde olanda gene inazuma, o 31 beygire eur3 koyunca 26-27 bg yi geçmez
Çok güzel haber...
Ufak sınıf 2015 te iyice kızısıyor
Harika bir haber. Videolarına baktım, Z250 160 km/saat hıza çıkabiliyor. Bir naked için çok iyi...
Bişi srucam Z250 için netten arama yaptığımda benzin enjeksyonun karşısında karbğratör yazıyordu bu ne kadar doğru
Güzel haber. MT 25 inde geleceği konuşuluyor. Naked severler yaşadı
Kawasaki Z300 için yeni bir video paylaşmış.
ben Z Motoyu tanıyorsam Z250 gelmez fiyatı ucuz olacağı için...Z300 gelir 18 binden satarlar...Z Moto tanıdığım en cenabet firma...
selam arkadaşlar..
aslında kararsız biri değilimdir.
bende şu an (ilk motorum) başlangıç motorum tvs rtr 150 apache var.
çok memnunum ama zaman geçtikçe motosiklet gözümde küçülmeye başladı.
boyum 180 kilom 83. motosiklette belli bi kaliteden sonra sadece iriliğine bakmaya başladım.
inazuma tip olarak bana itici gelmiyor, tarzım öyle racing vb değil.
aslında benim tarzım MT 03 , GSR 600, XJ 6 ama daha çok şehiriçi kullanıyorum ve yakıt önemli..
Z250 boyut olarak tatmin etmedi beni, inazuma daha iri, ne dersiniz a dostlar ?
ağzınıza sağlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
kilonu 70 e düşürürsen z250sl tam senin için bana göre. benim boy 1,80 70 kiloyum z250 nin üstünde kalem gibi durdum. çok keskin hatları var motor bu yüzden çok ta hoşuma gidiyor. inazuma konfor açısından muhteşem çok iyi bir motor tartışılmaz ama onunda tipinden nefret ediyorum. Takoza binip geziye çıkmışım gibi duruyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)