z moto yu aradım şimdi euro 2 imiş z 250 z300 her ikiside sadece asya kıtası için üretilmiş. avrupaya z 250 z 300 gelmeyeceğini söylediler
z moto yu aradım şimdi euro 2 imiş z 250 z300 her ikiside sadece asya kıtası için üretilmiş. avrupaya z 250 z 300 gelmeyeceğini söylediler
Ve Türk halkının ümitleri birkere daha boşa çıktı :D
Her konuda geri olan Türkiye, emisyon konusunda o kadar ileride ki Euro 3 olmadığı için hiçbir motor ülkeye giriş yapamıyor. Sanki 250 cc makinada Euro 3 olması çok lazımmış gibi... 250 cc motor ile ne kadar uğraşırsan uğraş, yakacağı kadar benzini gaz sobasında bile yaksan çevreyi kirletemezsin.
boylelikle bu adam sym wolfe yonelir
Biz Asyalı değilmiğiz, Orta Asya'nın bağrından kopup geldik
---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
Çok yerinde bir tespit
Çinde üretilenlerin euro 3 olup bunların olmaması da düşündürücü yani, zor bir şey olmasa gerek?
---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
Valla ya durumumuz içler acısı, biz adam gibi motora binemicez mi yaa?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
..........................Boşluğu doldurun
Sado
Bende Ktm almayı düşünüyordum bu motoru görünce Ktm'den vazgeçtim şimdide son sayfada bu gelmicekmiş yazısını okuyunca moralmen çöktüm resmen :( gerçekten şöyle güzel bi naked almak haram herhalde bize :(:(
[B]Dört tekerlek bedenini , iki tekerlek ruhunu hareketlendirir :)[/B]
kawa' nın grenajları sanki bir yaratığın kollaruymış izlenimi vermiyor mu size de?
bu arada yamaha xj6 ile güzel görünüm kazanmışken, bizim suzukiden tık yok....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
eğer z250 gelirse, kawasaki ninja 250 ve 300 ü kime satacak? getimeme sebepleri apaçık ortada
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Kawasaki çok büyük yanlışlık yaptı bence, şimdi millet 250 cc yarış tipi ve çıplak tipinde hep başka markalara yöneldi, yeni kasası yurt dışında eski kasa ile aynı fiyatlara satılıyor ve bilmiyorum yeni tipini beğenmeyen azdır herhalde.
Z250 de ninja 250 den daha uygun olacağına göre 10 bin tl ona buna vereceğine biraz daha ekleyip kawasaki ye binerdi, bende dahil
Z serisinin hastasıyım bu arada, 250 lik çok büyük nimet
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Modelin varlığın öğrenir öğrenmez foruma atladım ve gelmeyeceği bilgisini görünce yıkıldım
Bana inazuma yolları görünmeye başladı.
390 Duke un üstüne tanımam arkadaş 130 kiloda 44 beygir :D ah bi yerden bi para çksa :D
İnazuma sanki commuterlerin biraz büyümüş hali gibi geliyor bana nedense. tek parça selesindenmi kaynaklanıyo bilemedim ama ısınamadım pek. Naked dediğin böyle olur :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Tamda böyle bişey almayı düşünmüştüm yorumu görünce hak verdim hemen gidip 600 lük alayım o paraya ikinci el. Helva yapmayı bilen varsa oda helvayı hazırlamaya başlasın dağıtırsınız arkadaşlara ben yokken
Ben özetle z250 türkiyeye neden gelmiyor ve ninja250r neden hala eski göstergelerle ve kafa yapısısı ie geliyor diye sormuştum cevap aşağıdadır...
----------------------------
Sayın Tuğrul TUZLALI,
Z250 ve dijital göstergeli Ninja 250R 2013 yılı için euro2 standartlarında yanlızca bu standartlara uygun ülkeler (Asya kıstası gibi) için üretildi. Z-Moto olarak özellikle Ninja250R başta olmak üzere bizde bu konunun üzerine gittik. Fakat Türkiye'de euro3 olduğumuzdan ve bu modellerin euro3 standartlarında üretimine geçmediklerinden ithalatını gerçekleştiremedik. Neyseki 2014 yılı için naked 250cc çalışması yaptıklarını size müjdeleyebiliriz. Henüz kesin değil, bu yüzden ne zaman gelir hangi renkleri mevcut olur bilemiyoruz. Motorları temin ettiğimiz Avrupa distiribütörü Japonya ile bu konu için iletişimdeler. Umarız yakın zamanda sizlere iyi haberler veririz.
Saygılarımızla,
Z-Moto A.Ş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Zmotonun konu ile ilgili açıklaması ; (soru :z250 tr'ye neden gelmiyor ve ninja250r neden eski tip gösterge ve kafa yapısı ile satılıyor diğer ülkelerde 300 tipinde)
Sayın Tuğrul TUZLALI,
Z250 ve dijital göstergeli Ninja 250R 2013 yılı için euro2 standartlarında yanlızca bu standartlara uygun ülkeler (Asya kıstası gibi) için üretildi. Z-Moto olarak özellikle Ninja250R başta olmak üzere bizde bu konunun üzerine gittik. Fakat Türkiye'de euro3 olduğumuzdan ve bu modellerin euro3 standartlarında üretimine geçmediklerinden ithalatını gerçekleştiremedik. Neyseki 2014 yılı için naked 250cc çalışması yaptıklarını size müjdeleyebiliriz. Henüz kesin değil, bu yüzden ne zaman gelir hangi renkleri mevcut olur bilemiyoruz. Motorları temin ettiğimiz Avrupa distiribütörü Japonya ile bu konu için iletişimdeler. Umarız yakın zamanda sizlere iyi haberler veririz.
Saygılarımızla,
Z-Moto A.Ş.
Duke 200 ABS alacağım ama böyle birşey olsaydı birdaha düşünürdüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)