çok hırçın
çok hırçın
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Şu şaçma OTV olmasa bu araçları sıfır alıp 50-60 bin km kullanacak o kadar çok ne istediğini bilen bilinçli kullanıcı var ki...
Türkiyede yıllardır beklenen motorlar bunlar. Üretilmeye başlandılar 10-15 yıl sonra ama biz yine alamıyoruz veya almak(kazıklanmak) istemiyoruz
Alt sakal ve yan grenaj hoş.. Benden 10 üzerinden 8 alır. Biraz minyon olmasa 300cc 39 beygirlik bu motor kusursuza yakın 10 üzerinden 10 aslında
300 konusunda haklısınız ama 250 cc TR şartlarında en ideal olandır. Kesinlikle daha yukarısına ihtiyaç yok. Ve bu motor da cok guzel TR ye gelsin yok satar kimse inzumanın yuzune bakmaz ve hatta hondanın 500 serisinin satış rakamlarına etkı eder.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Ne zaman gelebilecegi konusunda bir tahmini veya fikri olan varmı ?
Mükemmel olmuş abs yada kombinesi varsa şuan olsun ben 12,5 liraya alırım
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Çok yakışıklı motormuş gerçekten. 250cc lik olanı Türkiye'ye gelse ,fiyatıda uygun olsa kapış kapış gider 300cc 'nin vergi muhabbeti ve yüksek ötv yüzünden satılacağını sanmam
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
250li lik Euro3 Emisyonlarına Uyuyorsa TR ye gelirse 11.000 Geçmez Diye düşünüyorum Çünkü Grenajlı mini SS modeli Yani Ninja 250R bile 11.500 Alına biliniyorker buna 11 den fazla fiyat çekmezler 300 Lüğü de gelirse zaten Ninja 300 16,500 Z300 de Max 15,15.500 Olur gibime geliyor
He Tr nin 250liliğe ihtiyacı var İnşallah Euro3 dürde Tr ye gelir Piyasada büyük yer sahibi olur 33 HP Ninja Motoru var Zamazuma gibi 24 hp değil Gerçi Onun Kullanım amacı farklı
Sado
Bende o fiyatlarda olacağını düşünüyorum ama 15 bin anahtar teslim fiyat olursa bence 300de alınabilir 250 ile 300 lük motor arasında ciddi bir karakter farkı var dyno testinde zaten olmasa o kadar küçük cclik farklı bi alternatif üretmezlerdi.Gelirse 2side güzel satışlar yakalar gibime geliyor.
Video'da özelliklerde 23kw-31 bg olduğu yazıyor.Sanırım Ninja moturuna bir kaç ufak tefek değişiklik yapmışlar.33 ten 31 e düşmüş beygir gücü.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
z300 yüksek vergi dilimine girmese naked motor 35-39 hp arası bir motorla tadından yenmez evladiyelik birşey olurdu gerçekten
gelip gelmeyeceğine umarım ninja 300'ün satış sayılarına göre karar vermezler.
Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu
beyaz olanına bittim ben yaaa gelirse inşallah 250 lik gelsin. Artık durumlar o kadar vahim ki 250 cc bir motosiklet için bile el acar olduk.
Artık bu devlet mi yoksa burda dogdugumuz için biz mi utanalim bilmem siz karar verin.
Hayatımda En Tatlı Gördüğüm Şey Sadece HAYATIM
Zamazuma Gelmeden Sürekli yazdınız çizdiniz,Hadi bunada aynısını yapında 10 Liraya gelecek Motor 15 Lira olsun
Sado
Biraz fazla hırçın iddalı gibi motor
Düşük cc'lerde ne bileyim bu kadar görüntü gereksiz gibi bence şahsen inazumanın görüntüsü daha hoş geliyor.
1000cc 600cc gibi değilde orta halli bir motorum ben der gibi inazuma.
Kawa ise iddalı kaçıyor biraz ama 250cc sonuçta
Süper yaa
Aradığım beklediğim motor buydu, Z800 yavrusu 10 numara olmuş, birde gelsin 250 cc liği yok satar gibime geliyor ama 300 gelirse fiyatından dolayı yalan olur, bunu z motoda akıl eder herhalde
Agresif cadde motoru düşünenler için 10 numara bir seçenek
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
http://www.youtube.com/watch?v=81QPHJ3OCeU
Bence Mükemmel bir tasarımı var çok beğendim. Aceba Türkiyeye gelirmi yada gelirse fiyatı ne olur. Tabi bunlar kafa karıştırıcı sorular bekleyip görmek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)