sen bu zamdan eminmisin???hiçbir yerde duymadık da!!
sen bu zamdan eminmisin???hiçbir yerde duymadık da!!
linkini verdim milliyet.com da yılın ikinci zammı diye başlık atmışlar bende onların yalancısıyım
bu arada linke baktım hala güncel kaldırılmamış milliyet tarafından bakabilirsin
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
hay anasını yavvvv, depoda bomboş iyimi
ellerim bomboş yüreğimde bir sızı , ateşe atılmış bir zehir gibi korrrr halaaaa , ellerim bomboş ....
yeter ulen yeterrrrr benzin zamları konusundan kendi konularımıza yorum yazacak zamanı bulmaz hale geldik bu ne arkadaş yavvvv .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
zamına koduklarım iyice abarttılar eskiden dolar düştümü biraz indirim yapıyorlardı şimdi dolar düşsede geçiriyorlar,verdiğim vergiler ve hakkım helal olmasın
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Sakin olun.
Su an kafaniz karisik oldugundan biraz sinirlisiniz anliyorum ama relaks!!!
Birazdan Kuvvetmira ile OOcan gelip size durumu açiklar, rahatlarsiniz.
Aslinda olayin zannettiginiz gibi olmadigini iyi bir dille anlatirlar size.
Bu nedenle simdilik yorum yapmayip, bekleyin.
Mutlaka mantikli bir açiklama gelecektir.
Hatta,
nomotorno cry gelip,
kominist sistemin vesikalilari ana temeli bir post dösenir,
herkes evlere dagilir.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Sorun yok beyler, bu zamlar sayesinde RTE'nin kızı Sümeyye 52 bin lira aylık maaşla danışmanlık yapmaya devam ediyor. 180 puan barajında 134,5 puan alıp hiçbir yere yerleşemeyen, parasıyla yurtdışında okuyup hiçbir tecrübesi olmadan dış politika danışmanı sıfatıyla aylık 52 bin lira maaşla çalışıyor. Bu zamlar onun maaşını ödemek için.
Oocan, kuvvetmira veya nomotornocry açıklasın, biz de aydınlanalım.
Yanlış oldu.
az önce 4,85 den aldım. gerçi benzine para vermiyorum ama birgün benzin vermeyen bir şirkette çalışırsam işim zor olacak.
Mart'a kadar stok yapın... Mart ta yeni anayasanın arkasından 6 lira olacak... Söylemediler demeyin...
AAAAKEEEEEPEEEEE taraftarları şimdi savunmaya gelirler
Yediğim yemekten aldığım kaloriyle yürüyerek gezerim daha iyi be ! Ben motordan daha az yakarım. Bune be kardeşim ! Cbf 150 ye bile benzin parası yetiştiremiyorum. Ne olacak bizim halimiz. Sezonda benin 5,5 tl olacak.
Bi ülkenin tek gelir kaynağı vatandaşından aldığı verdiler olduğu müddetçe, vatandaşta buna boyun eğdiği baş kaldırmadığı sürece, devlet başka gelir kapıları edinmesi gerektiği görmeyecek, buna zaten ihtiyaç duymayacak, vatandaşa yüklenmeye devam edecektir. Yani yine hatalı biziz, yine biziz.
jöntürkler yine almış sazı eline
itirazım olan şeyleri kompile yanlış anlamışsın.
onca yazışmadan aklında "kuvvetmira benzin zamlarının iyi bişey olduğunu düşünüyor" gibi bir netice kaldıysa yazışmayalım.
bana da yazık sana da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
başbakan kızının "danışman" sıfatıyla 52000 lira mayış almasına sonuna kadar karşıyım.
açıklamaları bunun bir iftira olduğu yönünde.
bu anlamsız sataşmalarınızla kunteper canavarı ettiniz beni.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
tam hatırlayamadım ama geçenlerde yabancı ülkenin birinde benzine zam geldi diye vatandaş sokakları agora meyhanesine çevirdi yakmadık yer bırakmadı hükümet mecbur zammı geri çekti bahsettiğim olayı mutlaka bileniniz vardır
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
ula eyleminiz bile batıdan devşirme, çakma
oldu olacak jean marc'ı da başımıza başbakan edelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
beni kastettiğin açık.
yok seni kastetmiyorum diyorsan kıvırttığın açık.
mesele o da değil.
mesele kullandığın ifadede akp taraftarlığını kafadan suç olarak gören bakış açın.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
5 TL ye kadar yolu var. 5 TL olduğu gün motoru satıp bisiklet alırım. işe git gel yaparım spor olur.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)