http://ekonomi.milliyet.com.tr/benzine-yilin-ikinci-zammi-geldi/ekonomi/ekonomidetay/31.01.2013/1662946/default.htm
herkese hayırlı uğurlu olsun
http://ekonomi.milliyet.com.tr/benzine-yilin-ikinci-zammi-geldi/ekonomi/ekonomidetay/31.01.2013/1662946/default.htm
herkese hayırlı uğurlu olsun
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
.......................... Boşluğu Doldurun ( iyi Yada Kötü )
Sado
depom full ki
Daha eski zamla benzin alamamışken yenisi gelmiş :D.
Cub mı alalım bu mudur yani.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
burda da 2-3 defa zam geldi...
yılbaşından önce 2.93 idi...şimdi 3.07...
yaşasın ekobis ben ybr yi satıp ekobis alacağım 1250tl 12 taksit artık motorla gezmek bana haram
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hükümet MT yi takip ediyor sanırım.
Erhan Erdil'in önceki zam konusunu kapadığını görünce, forumun hiti düşmesin diye yeni zam yaptılar.
Motosikletli Kaplumbağa...
bu kadar öküz millet olduktan sonra daha çok zamcıklar gelir, artık haberlerde gösterme zahmetinde bile bulunmuyorlar
Müstahak bu millete. Benzine, mazota zam geldiğinde "fark etmez ben hep 50 liralık alıyorum zaten" diyen insanlar var bu ülkede.
Padişahım!!! bak akşamın bu vakti oldu bizi üzme, köprünün ortasına kocaman dudaklı bir zenci daha koy.
(aman ha!! ironi yapıyorum, zencilikle alıp veremediğim yok)
Öp öp kuyruk bitmiyor, eve varamayacağız yoksa.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
alıştık artık eskisi kadar acıtmıyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben biraz önce opete gittim dayı 25 gaymelit atta zamdan önce alıyım dedim ne zammı diyo adam bana dedim zam gelecek alla alla diyo haberlerimi yok veya haber gecemi geliyo acaba
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)