299 ile giderken sollanmak
Reklamlar
-
Reşit adlı üyeden alıntı
sen ne diyorsun değişik, hayrola
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Üslubum kötüydü, özür dilerim onun için
Rica ederm ne demek. Ama bende biraz internette araştırdım. Gerçekten 700 beygir yazıyorlar. Ama 5 litreilr motor için. Ama burada ki TÜV firmasının yazıları da da gerçek ölçümler 670 beygir civarı çıkıyormuş. İnyernette bilgi kirliliği çok olunca böyle yanlış anlaşılmalar oluyor. Sende kusura bakma
Reklamlar
-
dignity adlı üyeden alıntı
O motor yolda o hıza çıkamaz, dyno da aerodinamiye ihtiyaç yok, yani karşında motoru yavaşlatacak bir hava akımı olmadığı gibi lastikte doğru dürüst sürtünme de yok, dolayısıyla o motorun dyno da gördüğü en yüksek hızı normal hayatta yapması mümkün değil hocam. Motora bok attığım yok yanlış anlaşılmasın sakın, sadece o hızı yapamaz demek istedim.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
ee benden kim ozur dilicek simdi, ben ikiniziin de tarafindaydim.
Levent68 adlı üyeden alıntı
Rica ederm ne demek. Ama bende biraz internette araştırdım. Gerçekten 700 beygir yazıyorlar. Ama 5 litreilr motor için. Ama burada ki TÜV firmasının yazıları da da gerçek ölçümler 670 beygir civarı çıkıyormuş. İnyernette bilgi kirliliği çok olunca böyle yanlış anlaşılmalar oluyor. Sende kusura bakma
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Motora bok attin , olayi icinden cikilmaz bir hale getirdin.
Bulent78 adlı üyeden alıntı
O motor yolda o hıza çıkamaz, dyno da aerodinamiye ihtiyaç yok, yani karşında motoru yavaşlatacak bir hava akımı olmadığı gibi lastikte doğru dürüst sürtünme de yok, dolayısıyla o motorun dyno da gördüğü en yüksek hızı normal hayatta yapması mümkün değil hocam. Motora bok attığım yok yanlış anlaşılmasın sakın, sadece o hızı yapamaz demek istedim.
-
Cepten linkleri goremiyorum ama 299u sollayabilecek station anca RS olabilir
-
Hakki yi taniyonmu sen, reklamda oynicakmis.
sedici adlı üyeden alıntı
Cepten linkleri goremiyorum ama 299u sollayabilecek station anca RS olabilir
-
Demekki neymis bidaha cepten kamikazelik yapilmayacak
-
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Doğrudur siz daha iyi bilirsiniz ben sadece gördüm paylaşmak istedim ama ducati diğer 1000 liklere göre biraz daha hızlı sanırım normal yolda da
-
100 ducatiler yag yakiyor.
dignity adlı üyeden alıntı
Doğrudur siz daha iyi bilirsiniz ben sadece gördüm paylaşmak istedim ama ducati diğer 1000 liklere göre biraz daha hızlı sanırım normal yolda da
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)