merhaba arkdaşlar
stunt yani gösteri motorsikleti yapımı için iskelet halinde süper sport motosiklet arıyorum bilgilnze motoru atölyemde toplayacagım için fazla hırpalanmamış olması yeter ve trafige çıkar belgesi olmalı !!
merhaba arkdaşlar
stunt yani gösteri motorsikleti yapımı için iskelet halinde süper sport motosiklet arıyorum bilgilnze motoru atölyemde toplayacagım için fazla hırpalanmamış olması yeter ve trafige çıkar belgesi olmalı !!
Nakede Daha iyi olmazmı Stunt İçin Biraz daha az HP daha fazla Tork Yerden biraz daha yüksek,SS den ucuz
En azından benim gördüklerim çoğu Nakedden çevrilmişti
Sado
suzuki bandit 600 lazım sanırım
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
normal racingi grenajları felen söküp arka dişliyi büyültüp çelik fren hortumları tavkiyesi ve motora zamn ayırarak yapılabilir ama birde işte atölye boş kaldı motor sehpası boş kalsın istemem ufaktan motor toplarım birtane iyi olur benim içinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
evet ama bulmak var işte
Bütçeni Söylersen ve 4 Silindir şart değil diyorsan Alternatifler çoğalır
Bütçen yeterliyse Z750,Xj6 ,Hornet,BANDIT 650,Gsr 600,Çift Silindirde ER-6 Ducati Monster Serisi Tabi bunlar 600lük Kategorisi arada bi Z-750 VAR
Bunlar 20.000 e kadar Sıfır ve 2.el temiz Makinalar Alternatif çok yani Ama bütçen ne kadar
Sado
az hasarlıymış bak tam sana göre
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-k2-gsxr1000-az-hasarli-calisir-yurur-bu-sekilde-acil-112627243/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12627243/detay
aslında söyledireilkni çok iyi model ve marklar ama 2, el olucak ögrenciyim birde iskleti saglam olursa geri kalanları parça parça topluyarak düşünüyorum torku yüksek olması benim için yeterli aslında
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
aynen üstüne sigara içtigine göre var bişeyler :D Keşke Az hasarlı olsa bende motoru göremiyorum
hala arıyorummmmm :D
1000-1500 civarı sonuçta parça parça alıcam veya iskelet
abilerim dedigim şey şase yani o kadar pahalı olması normal mi acaba sorsam izninizle ?
senın 1000 liraya buldugun SS 'i ben 1250 verip talip olurum yaw
o paraya sadece jant ve disc lerı satarsın bulursan eger
boşver stunt yapmayı )
o fiyata şasisini dahi bulamassın,
150 cc yuan çelik modeli var SS onlar işini görebilirse bilemem ama...
Şansın Bol Olsun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Sen Bu motoru parça parça halinde arıyorsun ya Bütçen kısıtlı diye he işte bu olaylar böle yürümüyor
Parça parça belki 3katına Mal olur
İyisimi ki sen bütçeni 8,10 milyara kadar biriktirince Herşeyi hali hazırda olan bir motor alırsın İlave parçalarını yada kendi istediklerini Extra olarak takar yada eksiltirsin
Bu şekilde Çok zor
Sado
hahh o paraya bişiklet var
http://www.bisikletcim.com/urun/carr...x-1012-26.aspx
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Volkan bisiklet 1050,,1100 lıraya gelıyor yine tutmadı
Dostum bu işini görecektir,
Artan Para İle Korumaları Düzersin...
SS sonuçta...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12410437/detay
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
evet sadece şaşe geri kalan parçalar kiliste mevcut zaten çok uygun fiyata
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
adaş bisikletim var atölyemde merak etme onla turlara bile çıkıyorum sorun yok insanların hayalleriyle dalga geçmeniz kötü özellikle motorcu hem ismimiz aynı hemde kan grubu neyse ya büyüksün yaş olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
abi aslında kiliste oldugum için suriyedeki şavaşı az çok herkez biliyodur çok parça geliyo super sport parçalrı görünce aklıma geldi ilk başta aklımda chopper tarzı vardı aklımda suriyeden gelen parçları gördüm biraz daha iyi gibi geldi önerin için teşekkür ederim yardımcı oldugun için dedigin gibi hali hazırda bişey alalım teşekkürler tekrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
bisikletim var zaten teşekkürler ekipmanım ve atölyemde var sadece motor arıyorum herkez ihtiyacı olanı söyler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)