selamlar beni açtığım (honda kinetic motorumu yeniliyorum yardım!!!) topic inden ve açtığım bir iki topicten tanıyorsunuz bu arada bir sitem iletmek istiyorum 30 mart 2 nisan tarihleri arasında yapılan motoshow 2006 fuarından sonra tropical cafe buluşmasından da sonra beylerbeyi iskele restaurantta yapılan buluşmaya eskişehir ankara ve izmirden gelen sevgili arkadaşlarımızıda yalnız bıraktığız için istanbul daki üyelerimize sitemimi iletiyorum ben şahsen onların yanındaydım bir istanbul üyesi olarak onlarla tanışma fırsatımız oldu ben kısaca kendimden bahsedeyim tiyatro oyuncusuyum şu andada aşk oyunu dizisinde tanju karakterini oynuyorum bundan böylede sitede daha aktif olmaya çalışacağım...

VE.İşte o kinetic motorsiklet yenilendi süper oldu 50 km yi geçemediğim motorumla geçen gün 80 i gördüm ve üsküdardan yola çıkıp anadolu kavağına kadar hiç durmadan gittim ve hiç bir şekilde problem çıkarmadı motor kısmında hiçbir şekilde modifikasyon işlemi yapmadığım motorumun dış görünümünde farklı stickerlerle değişiklikler yaptım ve ilgi çeken bir motor oldu...

en kısa zamanda motorumun resimlerinide siteye ekleyeceğim...

Tüm kinetic kullanıcılarını bir araya toplamak için bu topic i açtım ve diğer motorsiklet kullanıcılarından da her konuda tavsiye bekliyorum...

Herkesin rüzgarı bol olsun özgürlüğünüzü kimseye vermeyin...................