Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Zx 10r, almalı mıyım?

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Evet çok pis ifade ettin o paraya 2004 1200 gs sattık geçenlerde...geçen dediğim fuar öncesi nc700 daha fiyatının belli olmadığı dönem..arkadaş ulen parayı gömdük ama nc700 alaydım keşke dedi...şimdi kıyaslama yanlış belki ama nc700 teknolojisiyle para bağlanıcak diri yatırım...neyi istediğini bilemk her kula nasip olmaz..ama kafa karıştıran akıl veren hep çok olur bu motosiklet camiasında...benim kafa hem araba hem motor kafası...araban varsa asla satma yanına alabiliyosan birde motor al..bir yüksek cc aldıysan yanına birde küçük cc al...bir polom var satıp 14 bine uygun bişeyler bulmak mümkün ama cbf 150 aldım huzurum geri geldi...arkadaş yanlış anlamasın ama ben satılan arabanın ardından hep bir ah ederim...yeri dolarmı bilmem...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alisoylu38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1000 RR 07
    Yorum yazan herkese teşekkürler. Bu saate kadar muhasebe yaptım kendi içimde ve zx ten vazgeçtim. Sevgili mete_han ın dediği gibi "ne istediğini bilmek" önemli. Önemli olduğunu düşündüğüm bir diğer nokta da bu makineleri kullanıcısından, tabiri caizse hastasından, alacaksın. Tertemiz olacak, içine sinecek, doya doya seveceksin aklında soru işareti kalmadan.
    Bu arada soruları da yanıtlayım: Yaşım 29, geçtiğimiz yaz boyunca R1 kullandım, birbirimize hemen ısındık, 600 lük yetmediği için değil, zx çok cazip geldiği için aklım karışmıştı. Niyetim daha uysal bir makineden, 600 f ten yana, yunus adayı bir kardeşim var, ve ailelerimizin bizim üzerimizdeki korkularını bende onda yaşıyorum açıkcası. Video yu yeni izledim, zx i kullanan arkadaş için büyük talihsizlik Metehan bey ben de araba olmassa olmaz diyenlerdenim, işe gidip gelmek için de şart bana.
    Palio yu kendime ayırdım, diğer aracım da vectra idi, ilanı koydum, arayıp soranı da çok. İnşallah en kısa zamanda satıp yola 600 f ile devam ederim.
    FSS 97 bunu beğendi.
    Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
    Bügün yeni şeyler söylemek lazım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)