Tercihler arasında kaldım varmı bir yorumunuz ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dostum şöyle bi baktım da 3 ve 5 numaralı ilanlara birerkere daha bak onlar gözüme çok hoş geldi model olarakta diğerlerinden 1-2 yaş yüksekler
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
[B]Siyah hem 2007 model hemde km 17.000'de. Arıcaktım onu fakat numara bırakmamış mesaj gönderdim ona ilana 4000 kişi bakmış Ekim 31'den beri alıcısı cıkmamıs demekki biraz korkuttu acıkcası beni bu ilan hem km fazla değil hem temiz fiyatıda düşük motor aksamında bir sorunmu var felan diye mesaj attım sabah ama hala cevap gelmedi cevabını bekliyorum yorumun içinde ayrıyetten teşekkür ederim. Mavide iyi dediğin gibi /B]
Kaza Anında Seni Korur !
-
1- Motorların fotoğraflarına pek güvenme, mümkünse kendisini bir gör ve çalıştır, sesine bir bak...
2- Tecrübesiz olduğunu yazmışsın, 2. el motor alacaksan muhakkak anlayan bir insanla git, bir denesin sonra da bir ustaya göster...
3- Aldığın motorun trafik kayıtları, vergi durumu ve evraklarını kesinlikle araştırmadan alma...
Kolay gelsin...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
-
Samet kardeşim genelde 2005-2007 model motosikletlere bakmışsın. Bence en güzel görüneni siyah olanı. Motosikletten çok anlamam ama yazılan Km. ler 5-6 yıllık motosikletler için şüpheli, az gibi geldi sanki, Beğendiğin modeli görmeye giderken yanında motosikletten iyi anlayan birisini götürmende fayda var
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
-
Km konusunda çok yalancı olmuşuz.
Bana kalırsa km'leri orjinal olmadığı için hiçbirini alma.
Km'sini doğru yazan daha dürüst bir satıcı bul.
-
Usta ölü japon alacağına canlı çinli alsan ?
Ahı bırak vahı bile gitmiş bunların. O motorların km si 50.000 in altındaysa ben bişey bilmiyorum.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1268
Yada ybr ile aynı fabrikada üretilen salcano.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11557885/detay
2700 tl ücretsiz kargo.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
2 numaralı ilan en temiz gözükeni ve km'si bana göre o yaşta olası km olduğu için 2 diyorum
1.motor boya tuhaf geldi
peki neden diğerleri değil 3 numaralı ilan istanbul motoru ve depoda ezik gözüküyor buradan düşmesi çok gözüküyor tank padın en altında 1 nokta boya soyulmuş gibi gözüküyor dikkatli bak tam ismini çıkaramadım benzin açma kapama musluğuna bakarsanda çok belli boya olduğu
4.motor çok hırpalanmış gibi geldi
5. motor resimler net değil ama gördüğüm kadarıyla 2.motor kadar temiz değil
6.motor sağını solunu tam göremediğim için bişi diyemicem
--- en son olarakta 3 ve 4ü hiç düşünmemeni tavsiye ederim---
-
sabiht adlı üyeden alıntı
1- Motorların fotoğraflarına pek güvenme, mümkünse kendisini bir gör ve çalıştır, sesine bir bak...
2- Tecrübesiz olduğunu yazmışsın, 2. el motor alacaksan muhakkak anlayan bir insanla git, bir denesin sonra da bir ustaya göster...
3- Aldığın motorun trafik kayıtları, vergi durumu ve evraklarını kesinlikle araştırmadan alma...
Kolay gelsin...
Teşekkür ederim sağolasın Bugun birtanesiyle görüştüm ses felan gayet iyidi.Etrafımda motosikletten anlayan pek biri yok sorun orda işte gidip bakarken birazcık böyle acaba ya sorunu varsa felan diye düşünüyorum ama usta konusunda seninle hemfikirim "Sabiht" alcam 1-2 gün içinde kesin kararlaştırım o zaman ustayada götürücem motoru baktırmaya Borçu harçı v.b durumlar söz konusu olursa üstüme alırken zaten çıkar o borçları dimi motosikletin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
SlowDriver adlı üyeden alıntı
Samet kardeşim genelde 2005-2007 model motosikletlere bakmışsın. Bence en güzel görüneni siyah olanı. Motosikletten çok anlamam ama yazılan Km. ler 5-6 yıllık motosikletler için şüpheli, az gibi geldi sanki, Beğendiğin modeli görmeye giderken yanında motosikletten iyi anlayan birisini götürmende fayda var
Benide o korkutuyor motosikletlerde yaş var km yok. Biraz tedirgin ediyor beni açıkcası. Motordan anlayan bir arkadaş bir dost bulmam lazım benim yoksa durum fena
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
rs_guven adlı üyeden alıntı
Km konusunda çok yalancı olmuşuz.
Bana kalırsa km'leri orjinal olmadığı için hiçbirini alma.
Km'sini doğru yazan daha dürüst bir satıcı bul.
Peki bu orjinal olup olmadını bir şekillde ustaya götürsek felan anlayamazmıyız o km'yi orjinalliğimi felan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
viper17 adlı üyeden alıntı
Çin'de çok sorunlar cıkartıyor ilerleyen kilometrelerde Scooter'dan az çok biliyorum ve dışardan söyleyenler çevreden olsun forumlarda olsun uzak durun diyorlar memnun olanda var sorunsuz devam eden sorunları çıkanda var bu tabi ilk başta kullanıcıya bağlı fakat ben 2. motoru japon düşünüyorum açıkcası 2. el geçiş motoru olarak düşünüyorum
Kaza Anında Seni Korur !
-
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim sağolasın
Bugun birtanesiyle görüştüm ses felan gayet iyidi.Etrafımda motosikletten anlayan pek biri yok sorun orda işte gidip bakarken birazcık böyle acaba ya sorunu varsa felan diye düşünüyorum ama usta konusunda seninle hemfikirim "Sabiht" alcam 1-2 gün içinde kesin kararlaştırım o zaman ustayada götürücem motoru baktırmaya Borçu harçı v.b durumlar söz konusu olursa üstüme alırken zaten çıkar o borçları dimi motosikletin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Benide o korkutuyor motosikletlerde yaş var km yok. Biraz tedirgin ediyor beni açıkcası. Motordan anlayan bir arkadaş bir dost bulmam lazım benim yoksa durum fena
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Peki bu orjinal olup olmadını bir şekillde ustaya götürsek felan anlayamazmıyız o km'yi orjinalliğimi felan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
Çin'de çok sorunlar cıkartıyor ilerleyen kilometrelerde Scooter'dan az çok biliyorum ve dışardan söyleyenler çevreden olsun forumlarda olsun uzak durun diyorlar memnun olanda var sorunsuz devam eden sorunları çıkanda var bu tabi ilk başta kullanıcıya bağlı fakat ben 2. motoru japon düşünüyorum açıkcası 2. el geçiş motoru olarak düşünüyorum
İmkansız, herif teli söker kullanır kullanır geri takar nasıl anlıcaksın ?
Biz çok gördük resimlerde cillop gibi cilalı motorları.
Çinliler scooter konusunda kötü fakat bu vitesli modelleri o kadar kalitesiz değil.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Ghostboz11 adlı üyeden alıntı
2 numaralı ilan en temiz gözükeni ve km'si bana göre o yaşta olası km olduğu için 2 diyorum
1.motor boya tuhaf geldi
peki neden diğerleri değil 3 numaralı ilan istanbul motoru ve depoda ezik gözüküyor buradan düşmesi çok gözüküyor tank padın en altında 1 nokta boya soyulmuş gibi gözüküyor dikkatli bak tam ismini çıkaramadım benzin açma kapama musluğuna bakarsanda çok belli boya olduğu
4.motor çok hırpalanmış gibi geldi
5. motor resimler net değil ama gördüğüm kadarıyla 2.motor kadar temiz değil
6.motor sağını solunu tam göremediğim için bişi diyemicem
--- en son olarakta 3 ve 4ü hiç düşünmemeni tavsiye ederim---
Güzel yorumun için teşekkür ederim bugun 6 numaralı motoru görmeye gittim dış tarafında hiçbirsorun yoktu görebildiğim kadarıyla çizik felan yoktu yani depoda olsun yan grenajlarda olsun çalıstırdık felan seside güzel geliyordu gayet anladığım kadarıyla yani gidişi felan iyi frenler debriaj felan iyi gibi geldi çok az bi tecrübem var bi 5-6 kez sürmüşlüğüm var vitesli gittim felan döndüm iyi gibi geldi baya
Kaza Anında Seni Korur !
-
3 numara siyah olan km/yıl hesabına bakarsan doğruluk payı daha yüksek gibi ama onun da depo yamulmuş sanki...
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
-
viper17 adlı üyeden alıntı
İmkansız, herif teli söker kullanır kullanır geri takar nasıl anlıcaksın ?
Biz çok gördük resimlerde cillop gibi cilalı motorları.
Çinliler scooter konusunda kötü fakat bu vitesli modelleri o kadar kalitesiz değil.
Bak bunu bilmiyordum işte saolasın. Söylediklerini göz önünde bulundurcam teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
3 numara siyah olan km/yıl hesabına bakarsan doğruluk payı daha yüksek gibi ama onun da depo yamulmuş sanki...
Birde istanbul plakaa istanbulda kım bılır naıl kullanmıstır v.b şeyler aklımdan geçmiyor değil acıkcası Deposu banada öyle geliyor hafif sağdan içeri göçük gibime geldi yansımada olabilir ama emin değilim tam
Kaza Anında Seni Korur !
-
Ben 0 Mondial Drift aldım vitesli motosiklette yeni olmama rağmen bana scooterdan sonra çok iyi geldi. Plaka dahil 3100 tl gibi bir fiyatı var. En azından 0 km herşeyini bozarsan sen bozarsın ne var ne yok düşünmezsin. Ve ybr kullanan arkadaşlarım da çok beğeniyorlar bir düşün bence...
-
6 nolu ilan sahibi satıcı değil uslübundan belli.5 nolu motorun resimleri karanlıkta çekilmiş bence saklıyacak bir şeyler var,seleyi bile nasıl parlatmış!4 nolu motor belliki tarla motoru çok ezilmiş,lastikler de bitik.3 nolu motor ist plaka,çantayıda vermiyor ve resimlerden tam bir apaçi motoru olduğu belli.34 plaka olduğu için trafik sigortasıda çok yüksek çıkıcaktır.2 nolu motorun resimleri çok az,motorun solu gözükmüyor.1 nolu motorun depoda çizik gözüküyor ,ezik yoksa eğer bence trafik sigortası avantajı,çanta avantajı ile bir adım önde diyorum.
-
Ben 0 Mondial Drift aldım vitesli motosiklette yeni olmama rağmen bana scooterdan sonra çok iyi geldi. Plaka dahil 3100 tl gibi bir fiyatı var. En azından 0 km herşeyini bozarsan sen bozarsın ne var ne yok düşünmezsin. Ve ybr kullanan arkadaşlarım da çok beğeniyorlar bir düşün bence...
Aklımda bir köşesine yazdım teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
nayken81 adlı üyeden alıntı
6 nolu ilan sahibi satıcı değil uslübundan belli.5 nolu motorun resimleri karanlıkta çekilmiş bence saklıyacak bir şeyler var,seleyi bile nasıl parlatmış!4 nolu motor belliki tarla motoru çok ezilmiş,lastikler de bitik.3 nolu motor ist plaka,çantayıda vermiyor ve resimlerden tam bir apaçi motoru olduğu belli.34 plaka olduğu için trafik sigortasıda çok yüksek çıkıcaktır.2 nolu motorun resimleri çok az,motorun solu gözükmüyor.1 nolu motorun depoda çizik gözüküyor ,ezik yoksa eğer bence trafik sigortası avantajı,çanta avantajı ile bir adım önde diyorum.
Güzel bir yorum olmus teşekkür ederim çiziksiz biraz zor bulunur gibime geliyor ama illa dikkat eden hassan kullanan vardır
Kaza Anında Seni Korur !
-
ben 2009 model orijinal 20 bindeki motoru o kadar ekstrasına rağmen 3 bine satamıyorken 2005 modele utanmadan 2.5 lira verecekseniz bir şey demiyorum.
-
madem ybr sağlam,uzun km motoru,yıllarca sorunsuz uzun kilometrelerce binilecek bir motor da neden bu ybr lerin hepsinin yaşına göre kilometresi düşük?sorun düşünce tarzımda mı,kilometrelerde mi yoksa aküde mi?
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
ben 2009 model orijinal 20 bindeki motoru o kadar ekstrasına rağmen 3 bine satamıyorken 2005 modele utanmadan 2.5 lira verecekseniz bir şey demiyorum.
Şansmı desem artık bilemicem Bursa ve çevresinde anca bunları bulabildim ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
serdar1547 adlı üyeden alıntı
madem ybr sağlam,uzun km motoru,yıllarca sorunsuz uzun kilometrelerce binilecek bir motor da neden bu ybr lerin hepsinin yaşına göre kilometresi düşük?sorun düşünce tarzımda mı,kilometrelerde mi yoksa aküde mi?
Aklıma takılanda o kilometreler baya bir düşük geldi yaşlarına göre. düşünce tarzın herkesce hemfikir bence sorun oldunu düşünmüyorum sende
Kaza Anında Seni Korur !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)