parmak uçlarımın yoğun isteği üzerine...
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba.Havaların durumu malum, elviden farz oldu. Kışlık eldiven almam gerekiyor. 3 seferdir alıyorum ya sıcak tutmuyor ya da boya çıkartıyor. Korumasız eldivenin azizliğine de uğradım. Kısacası kışın parmak uçlarını dondurmayan, korumalı max 90 tl ye kadar eldiven almak istiyorum.
Elimde bir alternatif var. Değerli görüşlerinizi almak isterim.Teşekkürler
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...N-pmu1254.html
Reklamlar
-
Keşke o 3 seferde harcadıgınız parayı o 90 lira bütçenizin üstüne ekleyip güzel bir eldiven alsaydınız bir ömür götürürdü.Deri olmasına ve kalınlıgına dikkat etmeniz size oldukça yararlı olacaktır.
-
Alternatif olarak rüzgar koruma öneririm dl 650 lerdeki gibi büyük olanlar rüzgardan iyi koruyor
-
Sirkeciden eldiveni 50 tl ye aldım,motorda da rüzgarlık var.Rüzgarlık herhalde 30-40 vardır.En fazla 100 tl ye halledersin herhalde.
-
neopren eldiven al kalın olanlardan. 50 tl
sitesinde stokta yok yazıyor ama belki
güncellenmemiştir vardır bi sor. eksi derecelerde
üşütmüyormuş link burda
http://free-moto.com/urunler/neopren_termal_eldiven.html
-
İşin içinde rüzgar olunca eldivenlerin işi çok zorlaşıyor. İyi bir eldivenle rüzragıda kesicek bir çözüm bulursan daha sağlıklı olur. Mehmet Turan ın önerisini değerlendir .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
abana1903 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.Havaların durumu malum, elviden farz oldu. Kışlık eldiven almam gerekiyor.
3 seferdir alıyorum ya sıcak tutmuyor ya da boya çıkartıyor. Korumasız eldivenin azizliğine de uğradım. Kısacası kışın parmak uçlarını dondurmayan, korumalı max 90 tl ye kadar eldiven almak istiyorum.
Elimde bir alternatif var. Değerli görüşlerinizi almak isterim.Teşekkürler
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...N-pmu1254.html
Öyle bir dünya yok, o gösterdiğin eldiven de tam çözüm değil. İnceledim o eldiveni de. Çok daha kalitelisini de aldım. Çeşitli şeyler denedim. Çözüm ne biliyor musun ;
Havalar soğuyunca takcan, sonra çıkarcan...
-
syanur'e katılıyorum en kaliteli eldiven sürekli buz gibi ruzgarı aldığı için bi yerden sonra üşütüyor aşırı yağmurda da su alabiliyor...en iyisi elcik içinede normal polarlı eldiven giyiyorum sıcacık
-
o dediğin eldivenin benzeri var bende, markası farklı ama kendisi aynı. soğuktan çok fazla korumuyor malesef. en akıllıcası bu pizzacı şeysi
-
bildiğim kadarıyla kadarıyla parmak uçlarınızın soğuktan acımasına karşı sadece eldiven değişikliği ile malesef çözüm sağlayamazsınız. daha iyi ısı yalıtımlı eldiven sadece üşüme başlangıcını geciktirecektir. sonuç itibariyle bir noktadan sonra aynı acıyı yine hissedeceksiniz. arkadaşların bahsettiği elcik kılıfları bu konuda en etkili çözüm. eğer bunlar kötü görünüyor, biraz estetik bir şey olsun derseniz "tucano urbano neoprene" bakabilirsiniz.(http://www.hondamototal.com/?urun-19...u-Model--.html)
yok daha güzelini istiyorum derseniz geriye ısıtmalı elcik ve rüzgarlık destekli el muhafaza ikilisi (3. mesajda resmi var) kalıyor. ısıtmalı elcik bile tek başına işe yaramıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
bu arada yağmurlu havalarda da sürüş yapıyorsanız su geçirmez astarlı bile olsa deri eldiven tercih etmeyin (bence). deri kısa bir süre sonra sıvıyı emeceğinden ısı yalıtımı konusunda bir etkisi kalmıyor. su geçirmez astar (grotex bile olabilir) parmaklarınızın ıslanmasını engelleyecektir ancak ıslanan deriden ötürü üşümenize karşı faydası olmayacaktır.
-
puser adlı üyeden alıntı
yok daha güzelini istiyorum derseniz geriye ısıtmalı elcik ve rüzgarlık destekli el muhafaza ikilisi (3. mesajda resmi var) kalıyor. ısıtmalı elcik bile tek başına işe yaramıyor.
Güzel açıklamışsınız ama o koruma aparatları(3.resimdeki) özellikle elciği normal tutuş konumunda iken parmak uçlarına neredeyse hiç etkisi olmuyor. Sadece parmak başlangıç kısmını ve belki tarak kısmına gelen rüzgarı yönlendirip dağıtıyor. Hiç olmamasından daha iyi kesinlikle ama yine biyere kadar.
Uzun vadede ellerinizin ve eklemlerinizin sağlığını düşününce ben elcik kılıfında karar kıldım açıkçası...
-
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
bi fikir de ben vereyim. işe yarar mı, nasıl olur bilmem ama,
normal kışlık eldiven alıp, birde korumalı bir motosiklet eldiveni alıp iç içe giysen? Çok mu salaş durur, nasıl olur bilmem. Sadece bir fikir benimkisi.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
APALA adlı üyeden alıntı
normal kışlık eldiven alıp, birde korumalı bir motosiklet eldiveni alıp iç içe giysen? Çok mu salaş durur, nasıl olur bilmem. Sadece bir fikir benimkisi.
Denendi, bir işe yaramıyor, en fazla 10 dk sonra aynı
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. tavsiyeleriniz üzerine scooter kılıfı buldum, gayet kullanışlı gözüküyor. Görüntü olarak nefret etsem de soğuk , rüzgar ve yağmurdan istediğim gibi etkilenmeyen eldiven yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
puser adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla kadarıyla parmak uçlarınızın soğuktan acımasına karşı sadece eldiven değişikliği ile malesef çözüm sağlayamazsınız. daha iyi ısı yalıtımlı eldiven sadece üşüme başlangıcını geciktirecektir. sonuç itibariyle bir noktadan sonra aynı acıyı yine hissedeceksiniz. arkadaşların bahsettiği elcik kılıfları bu konuda en etkili çözüm. eğer bunlar kötü görünüyor, biraz estetik bir şey olsun derseniz "tucano urbano neoprene" bakabilirsiniz.(
http://www.hondamototal.com/?urun-19...u-Model--.html)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
bu arada yağmurlu havalarda da sürüş yapıyorsanız su geçirmez astarlı bile olsa deri eldiven tercih etmeyin (bence). deri kısa bir süre sonra sıvıyı emeceğinden ısı yalıtımı konusunda bir etkisi kalmıyor. su geçirmez astar (grotex bile olabilir) parmaklarınızın ıslanmasını engelleyecektir ancak ıslanan deriden ötürü üşümenize karşı faydası olmayacaktır.
hocam ben bu ürünü bilmiyordum, görünüşü gayet güzel 1 kere alıp yıllarca kullanabilirim. içinede neoplen bir eldiven gayet rahat olur. Çok teşekkür ederim. Motoru da mototal dan aldım indirimlerini talep edeceğim
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Öyle bir dünya yok, o gösterdiğin eldiven de tam çözüm değil. İnceledim o eldiveni de. Çok daha kalitelisini de aldım. Çeşitli şeyler denedim. Çözüm ne biliyor musun ;
http://www.ozenmotor.com.tr/images_b...OTOR_280_1.jpg
Havalar soğuyunca takcan, sonra çıkarcan...
aynısının içi yünlü olanını aldım.... racer200 de kullandım...görünüş vs umrumda değil... üşümeyim yeter.... bunu taktıkdan sonra zaten eldivene ihtiyaç bile kalmıyordu... eldiveni düşme anında elimi korusun diye takardım...
APALA adlı üyeden alıntı
ellerin demir gibi olur...parmaklarını oynatamazsın...rahatsız olursun...hareket kabiliyetini kısıtlar...denendi çünkü...
-
geçenlerde ameliyat eldiveni ile 50 km yol yaptım ellerim terledi ama tabi üstüne normal motosiklet eldiveni giymiştim
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
o beyaz plastik eldivenler işe yarıyormu hakkatten
-
benimkiler mavi olanından iş yerinde kullanıyorum biraz daha kalın..
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
abana1903 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. tavsiyeleriniz üzerine scooter kılıfı buldum, gayet kullanışlı gözüküyor. Görüntü olarak nefret etsem de soğuk , rüzgar ve yağmurdan istediğim gibi etkilenmeyen eldiven yok.
hocam ben bu ürünü bilmiyordum, görünüşü gayet güzel 1 kere alıp yıllarca kullanabilirim. içinede neoplen bir eldiven gayet rahat olur. Çok teşekkür ederim. Motoru da mototal dan aldım indirimlerini talep edeceğim
Hocam ilerleyen yıllardaki sağlık durumunu göz önüne aldığın zaman görüntü hiçbişey kalıyor. Zaten bu kış vakti motora bindiğimiz için yeterince garip bakıyorlar bize Ben de dün aldım, yarın monte ederim ve sizin motor yine scooter ben nasıl bir motora takıcam hiç görmeyin
Yanlız neopren eldiven yerine korumalı eldiven daha uygun olur gibi. Zaten ısınmak için ihtiyacınız olmayacak. Asıl sorun Allah korusun bir kazaya korumasız eldiven ile yakalanmayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)