İnternetten kredi kartıyla motor alınırmı?
Reklamlar
-
herkese iyi günler.
internetten kredi kartıyla 0 tvs apache alacağım ancak çoğu sitede güvenli alışveriş sistemi yok
örnek olarak daytona.com gibi kart numarasını sadece siteye girebileceğim bir yer arıyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
ben zamanında almıştım yuki nin sitesinden 1,610 liraya 12 ay taksitle hiç sorun olmadı,1 haftada motor paketli halde geldi,ben kurdum motoru ve motor garanti dışında kaldı(eğer motorun garanti kapsamında kalmasını istiyorsan servisin kurması lazım) zaten arıza felan olayı da olmamıştı 100 cc olduğu için 6 ay bindim,sattım...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
sanal kart kullanarak riskini azaltabilirsin
-
kardeş soruna cevap wermiyeceğim ama yerinde gidip alman daha iyi olmazmı çizik varmı sorunu varmı fln motorun 0 da olsa üretim hataları oluyo hem garanti dışında kalmaz yinede sen bilirsin
-
Anlamadim bir sey var. Plaka ruhsat islemleri nasil oluyor internetten alinca. En iyisi elden almak
-
ay-yildiz adlı üyeden alıntı
Anlamadim bir sey var. Plaka ruhsat islemleri nasil oluyor internetten alinca. En iyisi elden almak
Değişen bişey olmuyor. Gidip çıkartıyosun plakayı
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
bende telefonla kredi kartı no verip mail orderla aldım motorumu.
ama benim motor direk servise geldi. servis topladı.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
Ben senin yerinde olsam en yakın bayiye gider. İnceler, üstünde tepinir. Adamın önüne parayı atar.
Artık Apaçi benim, binicem üstüne basacam kırbacı, basacam kırbacı derdim
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
ben trabzndayım en yakın servıs 1000 km uzakta :D
-
başlığı görünce içimden oha dedim, kardeşim birazda esnaf kazansın ne bu böyle
-
Önce telefon aç , görüşmelerini yap , sonra atla otobüse sabahtan , git al motoru kartınla, akşama da yükle motoru otobüse tekrardan dön evine. En sağlıklısı bu şekilde olur.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
ebay dan alma, gumruge takilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)