Benimde kızım var ve beraber biniyoruz... Benimle binmekten keyif alıyor ama pek fazla hevesi yok... Eğer isterse ona en doğru şekilde, olması gerektiği gibi öğretirim... Korkarım ama genede öğretirim...
Benimde kızım var ve beraber biniyoruz... Benimle binmekten keyif alıyor ama pek fazla hevesi yok... Eğer isterse ona en doğru şekilde, olması gerektiği gibi öğretirim... Korkarım ama genede öğretirim...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
30 yaşımdayım annem beni ne zaman motorda görse ağlamaklı olur babam ise acı bir tebessüm eder ... Çocuğun olunca anlarsın diyorlar bırakmak istedim olmadı belkide istememişimdir rolde yapmış olabilirim çocuğum olsaydı bilinçli bir motor sürücüsü olarak yetişmesine destek verirdim diye düşünüyorum ...
Çocuğum henüz yok malesef.. Ama allah şahidim olsun ki ilerde kız yada erkek çocuğuma önce pocket bike, sonra düşük cc li cross karne hediyem olacak.. Ardından duruma göre bakacağız, en büyük arzım oğlum/kızım, eşim ve ben avrupa turuna çıkmak..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
sanada şöle bişiii yapalım kız hiç korkmana gerek kalmaz bu herifler kıskandırdı beni bende kızımı koycam buraya banane banane
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
karne hediyesi derken o kadar eminsin yani başarılı olacağından hemde şimdiden benimki geçen sene teşekkür getirdim diye eve ağlaya ağlaya geldi her sene taktir her sene taktir bıktık artık bisiklet sözümü bile tutamadım çocuğa , katlana katlana pocet motobıke ye doğru gidiyo mesele ne olcek bılmem valla
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
arabaya yönlendirmeye çalışıyorum şimdiden... isterse yapacak bişey yok eğitim imkanı sağlarım artık...
Buda bizim ufaklık Maşallahlarınızı eksik etmeyin.
video : https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
maşallahlarla dolu bir topic oldu maşallah maşallah allah kaderlerini açık etsin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ne güzel bi başlık olmuş
Çocukların hepsi birbirinden tatlı,birbirinden güzel. Allah hepsini sizlere bağışlasın. Hep yüzlerini güldürsün insallah
kullansınlar,iyidir,iyi gelir,
sonra çok zırıldarsınız,"ulenn eline bir bez alıp silmiyon,habire benzin yakıyon" diye)
şaka bir yana,yaksınlar.
onlar keyif alırsa ana baba on kat keyif alır.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/68706-baba-ogul-motorcular.html
Kullanmasını tabii isterim, desteklerim. Tabii apaçi gibi davranmazsa.
Benim hep hayalimdi oğlum ve ben kafamız estimi hadi şuraya gidelim diyerek gecenin bir yarısı motorlarla yollara düşmek şimdi 2 aylık oğlum var ama bunu gerçekleştirmek için 18 yıl bekleyeceğim galiba
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
oğlum olursa motosiklet kullanmasını isterim tabii ama temkinli,dikkatli,aklı başında olursa hatta beraber uzun yola çıksak ne güzel olur amaaaa hız manyağı çatlağın teki olur serserilik peşinde koşarsa asla, motosiklet değil araba bile sürdürmem
İnşallah çocuklarınız büyür o günleri görürsünüz, allah bağışlasın Benim oğlum şuan 19 yaşında ve 18 yaşına geldiğinde hemen motosiklet ehliyetini aldık, altınada bir tane cross şimdi gayet mutlu, elimizden geldiğince doğruları anlatmaya çalışyoruz. Yasaklamayla hiç bir yere varılmaz felsefesiyle oğlumuzu özgür bıraktık. Şimdide üniversiteden fırsat buldukca motoruna biniyor. Çok güzel bir duygu, allah kazadan beladan korusun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Babam çok karşı çıkmasına rağmen kendisiyle epey bir km yaptık ve 2012 Temmuz ayında vefat etti...
İki oğlum var bir tanesi 22 yaşında ve kendisine ait motoru var ve kullanıyor bazende beraber benim motorla gezilere bile çıkıyoruz...Hele ufaklık tam bir fırlama ama yaşı daha 11 zamanı gelince oda kullanıcak abisi gibi...Belkide emekliye ayırıp beni artçı olarak binicem zaman neyi gösterir bilemem...
Resimdeki büyük oğlum Furkan...
Arkadaşlarla Yalova'daki köfteci Yusuf'a gittik...
çay molası
Ben...
Oğlum ve ben...
çok sevdiğim arkadaşlarımdan bir tanesi Ergün 1968...
ve köfteci Yusuf...
Buda bahsettiğim fırlama ufak oğlum Atakan...
Sitedeki tüm arkadaşlarımıza sağlıkla, mutlulukla ve sevdikleriyle nice kilometreler dilerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Resimdeki diğer arkadaşı yazmaya unuttum Arjantinli TAMER...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
Herkese Maşallah. Allah Evlat mutluluğunu herkese tattırmayı nasip etsin. Onların kokusu Cennet kokusu inanın buna. Allah Acılarını göstermesin Bahtlarını açık etsin.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)