çocuğunuzun motosiklet kullanmasına izin verirmiydiniz..?
-
Reklamlar
-
Sen cocugu zehirle sonra motor yasak de oldu be :D Allah biliyor ahım var meragı varsa 12 sinde alirim motorunu bilincli kullanıcı olsun benim gibi 30 unda motor sahibi olmasın :(
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
üstüne oturmasına değil kullanmasına diyorsun değilmi??
peki bende artçısı olsam olmazmı..sayılmazmı...
şöyle mesela...
Uploaded with ImageShack.us
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
benim çocuk hiperaktif,daha yürüdüğünü görmedim ben,sürekli koşuyor,çok hızlı hareket ediyor,iki saniye hareketsiz durmuyor eğer ilerde de böyle olursa motor üstünde ne yapar hiç düşünemiyorum bile...
ona şimdilik dört tekeri aşılıyorum.
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
maşallah çocuklar aslan gibi. samet abininki sayılmaz yanda ayaklık açık
-
bence olaya burdan başlatmak gerek
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Chronix adlı üyeden alıntı
yuh yatağa alsaydın bari
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
tabiki tamir işinide öğretiyoruz
[IMG][/IMG]
-
Chronix adlı üyeden alıntı
benim ev müstakil olsaydı odanın birini motora ayırırdım,soğuk kış gecelerinde bana yakın olduğunu bilmek bile mutluluk verirdi bana...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
@çelikatlı..
cocugunu allah analı babalı büyütmek nasip etsin..
cocugunda cok şeker maşallah..
fotoları görünce mutlu oldum =)
cocugun oldugunu hiç düşünmemiştim =)
-
teşekkürler hepimizinkini allah bağışlasın.
-
Allah herkesin evladını bağışlasın. Analı-babalı büyütmek nasip etsin.
Ben bahsettiğiniz durumla hiç karşılaşmadım. En büyük destekçim hep babam oldu. 9 yaşında motosiklet kullanmaya başladım. (jawa laser 250) Sonra gerisi geldi. Allaha şükür hiç büyük kazam olmadı. yaklaşık 21 yıldır kullanıyorum. Motosiklet çok güzel bir araç onun sana senin ona sahip olman gerekiyor.
AKLIN EN BÜYÜK SERMAYENDİR.
-
evet benimkide kullanacaktır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ooooy oy daha bugun konuştuk o konuyu ve aynısını babam bana dedi. "Oğlum seninde çocuğun olur o zaman görürüm ben seni. Uzun yola arabayı vereyim çık ama 50-60 km lik yolu motorla gitme" diyor...
Çocuk olsunda sonra bakarız. Belki bende hiç motor almam. alırsamda küçük cc ve hız yapmayan cinsinden. korumalarla beraber... Yavaş yavaş tıkır tıkır gideriz.
-
İlk motorumu 2005 yılında anamdan babamdan habersiz almıştım hatta bir hafta kadar saklamayı başarmıştım bile.Ta ki annem pazardan dönerken beni görene kadar.Babamda ben ona motoru öğretip binmesini sağlayana kadar binmezdi.Gençken artçı olarak bindiği mobiletle dikkatsizlik sonucu kumsala girmesiyle aldığı sıyrık ve yaralardan ötürü(bu yaralanmada annemin ahınıda almış olmanın etkiside büyükmüş babam arkadaşına uyup denize gitmiş annem ondan düştüklerini söyler)motordan soğuktu.Ama ben çocuğumu(ki hali hazırda yetiştirdiğim bir oğlum var)motor tü motor kaka diye eğiteceğime ''Bak oğlum bu motor Ben bunu çok seviyorum.Sende istersen buna bin ama bunun artısı şu eksisi şu''diye anlattıktan sonra eğer bu forumdaki amcaları gibi büyük bir motorcu olmaya karar verirse uygun eğitimleride aldırarak motosiklet dünyasına gerçek adımını attırırım.
-
Oğlum eğer çok ısrar etseydi. İstemeye istemeye izin verirdim. Fakat hep yüreğim ağzımda olurdu. Allahtan motosiklete kendisi de meraklı değil. Artçı olarak bile motosikletle gezmeyi sevmiyor. Otomobil kullanmaya ise benim teşvikimle başladı. Motosiklete eşim de pek binmez. Bu durum benim de işime geliyor. Kötü bir şey olacaksa aileden tek kişiye olsun mantığı.
-
bu fotoyu çektiğimde daha 16 aylıktı
pocketbike aldım inşallah 5 yaşına geldiğinde sürdürmeye başlıyacam
başka çocuğum olurda allah nasip ederse onları da motosiklet sürücüsü yapmayı planlıyorum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
şunların tipine bak yaa şeker şeker
-
-
Keşke her başlıkta böyle tebessüm etsek Allah acılarını göstermesin hepsi birbirinden güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)