Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

1 saniye ve 1 metre

REKLAM ALANI

geçen gün işe giderken her zaman geçtiğim kavşaktan herzamanki gibi dikkatlice geçiyordum onumdeki arçla aramda rahat 30 metre vardı birden solumda iki tane racing li arkadaş gordum kavşakta bekleyen gözümü bir an alamadım o kırmızı motordan kafamı yola çevirdiğimde onümdeki arabanın çoktan durmuş olduğunu gordum ve o anlık panikle ön freni kitledim ki aramızda 5 bilemedin 7metre kalmıştı neyseki panikten erken kurtulup kontrollü bir şekilde arka teker hafif hafif kayarken ön frende sonraddesinde 1 metre filan kala durdum ama o an tarifi imkansız bişi yanlız durdugum anda ağzımda acı ile ekşi arası keskin bir tat hissettim çok garipti 1 anlık bişi yaa 3 saniye sürmemiştir o motora bakmam hızda fazla sayılmazdı neyse ondeki arabanın benden haberi bile yok zaten o heyecanın ve korkunun verdiği titremeyle biraz ilerde durdum 1 sigara yaktım ki anlatamam hiç o kadar keyf almamıştım o sigaradan çok rahatlattı
    anlatmak istedim çünkü çok kötu oldum o gün bi mahmurluk çoktu bana siz siz olun sagınıza solunuza bakarken daha dikkatli olun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun.Aynısı benim de başıma gelmişti.Motorumu yeni aldığım zamanlarda ilik defa işlek trafiğe çıkmıştım.Kaskla etrafı rahat goremediğimi hissedip,saga sola kafamı çevirip bir de oyle bakıyordum dikiz aynası yerine.Tam olarak boyle yaparken onume dondugumde bir kamyonetin durdugunu gordum,frene basacak bile zaman yoktu sadece direksiyonu sola kırıp diğer şerite girdim.Alahtan diğer şerit boştu.Ucuz alatmıştım.Bu bana cok buyuk bir ders olmuştu.Tekrar geçmiş olsun.

saol arkadaşım insana güzel ders oluyor boyle şeyler

1 musubet bin nasihata.....
    demişler ya motor almadan once danılt amcanın yazılarını okuya okuya ezberlemiştim ama yaşadıktan sonra çok daha farklı oluyor işte

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR

geçmiş olsun..

aman arkadaşlar sezon açılmaya başladı güzel gezi haberleri ve eylendiğinize dair haberler almak istiyoruz..aman kaza veya düşme haberleri olmasın..dikkat dikkat..unutmayalım motorsiklet arabadan daha cabuk hızlanır doğru frenajla daha cabuk durur..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler