geçen gün işe giderken her zaman geçtiğim kavşaktan herzamanki gibi dikkatlice geçiyordum onumdeki arçla aramda rahat 30 metre vardı birden solumda iki tane racing li arkadaş gordum kavşakta bekleyen gözümü bir an alamadım o kırmızı motordan kafamı yola çevirdiğimde onümdeki arabanın çoktan durmuş olduğunu gordum ve o anlık panikle ön freni kitledim ki aramızda 5 bilemedin 7metre kalmıştı neyseki panikten erken kurtulup kontrollü bir şekilde arka teker hafif hafif kayarken ön frende sonraddesinde 1 metre filan kala durdum ama o an tarifi imkansız bişi yanlız durdugum anda ağzımda acı ile ekşi arası keskin bir tat hissettim çok garipti 1 anlık bişi yaa 3 saniye sürmemiştir o motora bakmam hızda fazla sayılmazdı neyse ondeki arabanın benden haberi bile yok zaten o heyecanın ve korkunun verdiği titremeyle biraz ilerde durdum 1 sigara yaktım ki anlatamam hiç o kadar keyf almamıştım o sigaradan çok rahatlattı
anlatmak istedim çünkü çok kötu oldum o gün bi mahmurluk çoktu bana siz siz olun sagınıza solunuza bakarken daha dikkatli olun...