Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin kardes
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Hayırlısı olsun allah kaza bela dert vermesin
KARTAL GOL GOL GOL
hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Umarım ben de birgün FUAR a gezi için gittiğimde , ST1300 alır çıkarım...
Hayırlı uğurlu olsun,umarım bir an önce sorunsuz bi şekilde motoruna kavuşursun Bu arada bakkala sakız almaya felan gitme bence sen,ne olur ne olmaz bakarsın bakkalı alıp çıkarsın Allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Burada herşey tersine döndü motoman.motoman adlı üyeden alıntı
Sabah kredi ile ilgili tüm imzaları attım. Sonra bayiye gittim önce ÖTV için bir meblağ verdim. Sonra proformayı gönderin diye direndim, onlar da kalan peşinatı ver dediler. Çirkefleşmeye başladılar, ben de işim görülsün diye peşinatı tamamen verdim. Sonra proformayı bankaya yollamışlar ama motor ve şase numaraları eksik olarak. Doğal olarak banka da krediyi kullandırıma açmadı.
Ben de akşam bayiye gittim. Neden şase bilgileri bankaya verilmedi diye sordum. Sonra o an için ÖTV yi yatırmadıklarını öğrendim. Ortam biraz alevlendi. Arkadaşlar da vardı, işi bilen. Peşinatımın tamamını geri aldım. Ama biraz sonra aslında ÖTV'nin yatırılmış olduğunu öğrendiler ve tutuşma sırası onlara geçti. "Söz yarın teslim edeceğiz, vs, vs" muhabbetleri oldu. E tabi, vergi yatmış, ben de peşinatı geri almışım. İşler onlar açısından biraz karmaşık hale geldi. Neyse insanlık bizde kalsın dedik, anlaştık. Bakalım yarına teslim edecekler. Bekliyoruz...
İnşallah motosiklet almak isteyen arkadaşlar bu tarz durumlarla karşı karşıya kalmaz.
The Ruler of Titans
Tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim.
E-5 trafiğine çıkmaya hazır hissetiğimde, görüşmek, buluşmak dileğiyle...
İyi seyirler...
The Ruler of Titans
cefasını çekmeyen sefasını süremez derler dostum,acele etmeyeceksin serin kanlı ve sakin olacaksın yoksa mal sahibi olamıyorsun,keyifli sürüşler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hehehe keske direnip pazarlıga yeniden otursaydın kesin saglam bi indirim alırdın.neyse hayırlı olsun.
hayırlı uğurlu olsun..
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dılegıyle
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Evet aynen MoToR'un dediği gibi dostlar. Biraz cefa çekmek gerekecek anlaşılan.
Artık sakin olmayı öğrendim. Deriiiin derin nefes alıyorum, olumsuzluklar karşısında.
sarapci; dediğin gibi elemanı biraz daha me'letseydim alırdım da; insanlığa vurduk işi.
Ama en azından sektörü öğrenmeye başladık.
The Ruler of Titans
kasksız sürme ha
Dostlar bu akşam itibariyle motosikletimi teslim aldım. Biraz heyecanlandım nedense.
Giyim-kuşam tam olacak inşallah. Motosiklete iyice hakim olana dek trafiğe çıkmayı planlamıyorum.
Şu an itibaren de güvenlik, otoparklı sitede kiralık daire aramaya başladım. Bulana dek de; Marmara Hastanesi karşısında otopark var. Orayı bir soruşturacam. Uygun fiyat verirler ve 7/24 güvenlik ve açık ise CBR'mi oraya park edeceğim, hergün spor da yapmış olacağım.
Bitmiyor dertler bitmiyor...
Herkese kazasız sürüşler.
The Ruler of Titans
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)