5 000 lira bütçeye önerileriniz
Reklamlar
-
bende sızın dusundugunuz gıbı dusunuyorum. baharda ve vadeli almak istiyorum ve dedıgınız gıbı zam gıbı bısey olmasından korkuyorum. benım alacagım motor mondial drift 125 ve 2800lira su an fıyatı. ben zaten 2800u zar zor kabul ettırıcem babama 12 taksıdıyle,, bıde 3000tl falan olursa biterim.. ama sanmıyorum bu motorlara zam gelsın. en fazla 50tl-100tl falan yaparlar gıbıme gelıyo yapsalar. inşallah boyle bısey olmaz tabi.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Reklamlar
-
ugrgnr adlı üyeden alıntı
bende sızın dusundugunuz gıbı dusunuyorum. baharda ve vadeli almak istiyorum ve dedıgınız gıbı zam gıbı bısey olmasından korkuyorum. benım alacagım motor mondial drift 125 ve 2800lira su an fıyatı. ben zaten 2800u zar zor kabul ettırıcem babama 12 taksıdıyle,, bıde 3000tl falan olursa biterim.. ama sanmıyorum bu motorlara zam gelsın. en fazla 50tl-100tl falan yaparlar gıbıme gelıyo yapsalar. inşallah boyle bısey olmaz tabi.
Siz çok şanslısınız çünkü ta orta okul lise dönemlerimde hep sıfır motor hayal etmiştim o zamanlar bionik 51 ler vardı.
Sıfır motor hayali gerçekleşmedi ilk motorum mobylette ikincisi peugeot panter ve üçüncüsü de hala kullandığım Mz. Olursa ilk defa sıfır motorum olacak
Size şimdiden hayırlı olsun diyeyim
-
sagolun tesekkur ederım inşallah sizde kavusursunuz en iyi kararı verdıgınız motorunuza
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
hocam 125 veya 150 lik çok hantal motorlar. ben sizin yerinizde olsam scoter bakarım 250 lik filan. o fiyata japon olmasa bile sym veya kymco tarzı sizi daha çok memnun edecek motorlardır. Tabi bu benim görüşüm ha ben scoter kullanamıyorum ama ybr cbf almaktansa 250 lik scoter alırım daha iyidir
-
Halil bey kriterlerinize uyan ve kullandığım motorsikleti önerebilirim içtenlikle. 'Tvs Apache Rtr150'
Paket servis yaptığım bir dönem cbf kullandım ve her akşam eve dönüşümde kendi motorum için iyi bir seçim yaptığımı düşünüyordum
İki kişiyle sıkıntı yaratmayacak bir motor demişsiniz Tvs ile Sakarya Kefken'e kız arkadaşımla tatile gittim geldim problemsiz bir şekilde sürekli artçıyla 400 km yaptık .
onun dışında beykoz, şile gezilerinde hiç problem yaşamadım ve gerçekten bu sınıfta keyifli bir motosiklet.
Aşağıda linkteki fotoğraflarda hep artçıyla çıktığım gezilerdi, bir bakın derim sorularına cevap niteliğinde olabilir...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2925950
-
emresilin adlı üyeden alıntı
hocam 125 veya 150 lik çok hantal motorlar. ben sizin yerinizde olsam scoter bakarım 250 lik filan. o fiyata japon olmasa bile sym veya kymco tarzı sizi daha çok memnun edecek motorlardır. Tabi bu benim görüşüm ha ben scoter kullanamıyorum ama ybr cbf almaktansa 250 lik scoter alırım daha iyidir
125 cc bir motor daha büyük silindir hacmindeki motorlara göre tabiki hantaldır ama. Fiyat,yakıt, kullanım kolaylığı, yedek parça, bakım gibi konularda da avantajlı. Motora ayırdığım bütçe daha fazla olsaydı bende daha yüksek silindir hacmindeki motorlara yönelebilirdim. Söylediğiniz motorlara baktım ama 250 cc olanları 5.000 liradan daha fazla.
Çok temiz olmadıktan sonra ikinci el motor düşünmüyorum. Ayrıca ikinci el, servis, yedek parça ve konfor olarak beni üzmemesini istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
japan_rules adlı üyeden alıntı
Halil bey kriterlerinize uyan ve kullandığım motorsikleti önerebilirim içtenlikle. 'Tvs Apache Rtr150'
Paket servis yaptığım bir dönem cbf kullandım ve her akşam eve dönüşümde kendi motorum için iyi bir seçim yaptığımı düşünüyordum
İki kişiyle sıkıntı yaratmayacak bir motor demişsiniz Tvs ile Sakarya Kefken'e kız arkadaşımla tatile gittim geldim problemsiz bir şekilde sürekli artçıyla 400 km yaptık
.
onun dışında beykoz, şile gezilerinde hiç problem yaşamadım ve gerçekten bu sınıfta keyifli bir motosiklet.
Aşağıda linkteki fotoğraflarda hep artçıyla çıktığım gezilerdi, bir bakın derim sorularına cevap niteliğinde olabilir...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2925950
Kardeş, senin haricinde de bu motoru tavsiye edenler oldu ve alıcı gözüyle inceledim. Bir defa kalite olarak cb125 ybr125 yada cbf 150 den pekte aşağı kalır yanının olmadığını düşünüyorum. Gel gelelim bu motorun bulunduğum ilçe ve ilde satıcısı yok. Buda benim için ciddi bir problem. İkinci el, servis, yedek parça gibi hususlarda beni üzeceğini düşünüyorum
İki kişiyle sıkıntı yaratmayacak motor istiyorum dedim. Ama zaten şimdilik bir arabam var ve genellikle motora tek kişi bineceğim. En uzun yolculuğumda 100 km yi geçmez.
Şu konuda yardımcı olabilirsiniz. tvs ve cbf 150 kullandığınız için özelliklede cbf150 konusunda yorumlarınız faydalı olur. Bu yağ yakma sorunu nedir? Sürüş konforu olarak iki motoru karşılaştırabilirsiniz teşekkürler.
-
Honda pcx 125 i de alternatifler arasına aldım. Diğer iki alternatif yamaha ybr 125 ve honda cbf 150.
Aslında scoter tarzını hiç sevmezdim ama honca pcx 125 hoşuma gitti. Yakıt ekonomisi, kaliteli oluşu ve şehir içi kullanım rahatlığı gibi sebeplerle kafama yatarken, fiyatının pahalı olması soru işareti oluşturuyor.
-
Başlangıçta söylediğim bütçeyi biraz zorlayacağım. Scoter tarzı olmaz demiştim pcx bu düşüncemi değiştirdi. Araştırdığım kadarı ile honda pcx hoşuma gitti. Motoru bayide inceledim daha da sevdim. Nasip olursa pcx almak istiyorum.
Günlük kullanım için,bana göre honda pcx, yamaha ybr den daha rahat ve daha keyifli olur diye düşünüyorum. Arkadaşlar bu iki motor tarz olarak birbirinden farklı kıyaslanırmı hiç demesinler. Düşüncelerim tamamen kişisel
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
-
125 veya 150 cclik vitesli motor almayın. Hammallık olur trafikte. Scooter çok yerinde bir tercih ancak Honda PCX alacağınıza Aprilia Scarabeo 200 alın keyfinize bakın yani. Sıfırı 7500 lira. Daha ucuza sorunsuz ikinci elleri de mevcut.
16" jant, 19bg motor, 150 kg ağırlık, küçük form, maxi scooter gibi sıkışmıyor trafikte vs. Çok kaliteli, çok tutulan bir motor. Zaten 7500 liraya daha mantıklı bir scooter yok piyasada.
-
toomuchcc adlı üyeden alıntı
125 veya 150 cclik vitesli motor almayın. Hammallık olur trafikte. Scooter çok yerinde bir tercih ancak Honda PCX alacağınıza Aprilia Scarabeo 200 alın keyfinize bakın yani. Sıfırı 7500 lira. Daha ucuza sorunsuz ikinci elleri de mevcut.
16" jant, 19bg motor, 150 kg ağırlık, küçük form, maxi scooter gibi sıkışmıyor trafikte vs. Çok kaliteli, çok tutulan bir motor. Zaten 7500 liraya daha mantıklı bir scooter yok piyasada.
İkinci el düşünmüyorum. Bu işe kalkışırken Honda, Yamaha, Suzuki marka motorlar olsun dedim. Biraz marka takıntım var yani
Tartışmasız zevkler kişiye göre değişir Aprilla scarabeo nun tipini resimlerden gördüğüm kadarı ile beğenmedim. Ayrıca bu motoru satan bayiyi ve servisini bulmak buralarda sorun. Genelde kullanıcılar Çin motorlarına yöneldiğinden. Honda, Yamaha gibi markaların bile hem satışında hemde servisinde sorun var.
-
Cbf ybr apache siralaman bu olsun tavsiyem benim
-
Bence siz kararınızı vermişsiniz ybr 125 alıcaksınız..En güzelinide yapmiş olursunuz..Ben şahsen 2008 yılından bu yana hep ybr kullandım 6 ay öncesindende ybr 250 de aldım..şu an hem 125 hem 250 gidiyoruz..
Sıfır bi ybr zaten sizden kolay kolay parça istemez kaza yapmadıkça..Aslında 2. el bi scarabeo almak daha mantıklı ama sıfır istiyorum dediğiniz için ksinlikle YBR 125 ESD yakıt ekonomisine hayran kalırsınız..Heleki MZ den sonra..Yalnız Mz kadar gitmez onun yarısı bile olamaz
Çok cefakar motor ybr 125 3 binde bir yağ değişimi yapılıyor..başkada bişey yapilmiyor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Bence siz kararınızı vermişsiniz ybr 125 alıcaksınız..En güzelinide yapmiş olursunuz..Ben şahsen 2008 yılından bu yana hep ybr kullandım 6 ay öncesindende ybr 250 de aldım..şu an hem 125 hem 250 gidiyoruz..
Sıfır bi ybr zaten sizden kolay kolay parça istemez kaza yapmadıkça..Aslında 2. el bi scarabeo almak daha mantıklı ama sıfır istiyorum dediğiniz için ksinlikle YBR 125 ESD yakıt ekonomisine hayran kalırsınız..Heleki MZ den sonra..Yalnız Mz kadar gitmez onun yarısı bile olamaz
Çok cefakar motor ybr 125 3 binde bir yağ değişimi yapılıyor..başkada bişey yapilmiyor
geldiğim son nokta bu.
Eğer olmazsa ybr 125
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
MZ duruyor. Onun yeri ayrı
-
Arkadaşım,sana ben mondial 125 drif modelini öneriyorum. harika bi model.çok memnun kalırsın hem senin ybr dediğin motor 100 der 101 demez.ama driff 135cc lik balansörlü bi motor 125klm rahat ulaşıyor.al memnun olursun.fiyatıda 2850Tl.kartla 12 taksitle vade farksız alabilirsin.BÜYÜK SÖZÜ DİNLE.eğer düşünürsen adrese teslim gönderirim sana.
-
Benim motorum da satılık. 650 cc ancak daha küçük bir şeylere bakıyorsun sanırım.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
2.EL CBF 250 DE O FİYATLARDA...BİR DAHA MOTOR ALMAZSINIZ HEM...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Benim motorum da satılık. 650 cc ancak daha küçük bir şeylere bakıyorsun sanırım.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Ne kadar istiyorsunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)