Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

5 000 lira bütçeye önerileriniz

REKLAM ALANI
    yakamoz7795 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05' Kawasaki Z750S
    10hp Motordan 130-140Km/H beklemeyiniz Max Hızı:110 Ancak Tvs Apache güçlü ve torklu bi motordur ondada yağ yakma var ancak Apache Torklu makina olduğu için Yağ Yakar Cbf 150 oldu olalı yağ yakma problemi var Ybr de ise bi problem yok ama bana hız lazım değil diyorsanız Ybr Öneririm ama ben gaz kolunu çevirdiğim zaman güçlü torklu bi makina olsun diyor iseniz Tvs Apache Öneririm.
    halil altın bunu beğendi.
    Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı halil altın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin motorda ybr olduğuna göre. Gaza basınca gitmeme durumu varmı?
    Öyle bir sorunum yok ve motorum 88.000 kmde.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    MZ IFA 251 1989 Yamaha X-MAX 250 2017
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle bir sorunum yok ve motorum 88.000 kmde.
    iki kişi ile 80 90 km hızı rahat yaparmı?
    ybr lerin üretim yeri neresi?
    88 000 km iyi bir deneyim olmuş ciddi bir arıza yaptımı?
    teşekkürler

Motosikleti
    iki kişi ile 80 90 km hızı rahat yaparmı?
    ybr lerin üretim yeri neresi?
    88 000 km iyi bir deneyim olmuş ciddi bir arıza yaptımı?
    teşekkürler
    Çok rahat 110 bile yapıyor ben 110-120 ye çıktım.
    Üretim yeri çin ama birçok parça Japon üretimidir.
    Ciddi bir arıza yok motor açılmamış.Yağ da yakmıyor.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok rahat 110 bile yapıyor ben 110-120 ye çıktım.
    Üretim yeri çin ama birçok parça Japon üretimidir.
    Ciddi bir arıza yok motor açılmamış.Yağ da yakmıyor.
    110 km/h benim için yeterli.
    sürüş hakimiyeti şehir içinde iyidir diye düşünüyorum.
    ikinci elde de üzmez
    ayrıca marka da
    altın elbiseli adamın programında ybr lerin orijinal lastiklerinin çok kötü olduğundan bahsedilmiş. Bu lastikler normal sürüşte idare eder değilmi
    YBR iyi bir tercih olur gibi geliyor.
    2013 modeller Nisanda gelir dediler. 2012 ile 2013 arasında bir fark olurmu? YBR lerin şu an emsallerine göre fiyatıda iyi. 2013 modellerde de bir zam görür herhalde

Motosikleti
    110 km/h benim için yeterli.
    sürüş hakimiyeti şehir içinde iyidir diye düşünüyorum.
    ikinci elde de üzmez
    ayrıca marka da
    altın elbiseli adamın programında ybr lerin orijinal lastiklerinin çok kötü olduğundan bahsedilmiş. Bu lastikler normal sürüşte idare eder değilmi
    YBR iyi bir tercih olur gibi geliyor.
    2013 modeller Nisanda gelir dediler. 2012 ile 2013 arasında bir fark olurmu? YBR lerin şu an emsallerine göre fiyatıda iyi. 2013 modellerde de bir zam görür herhalde
    Pirelli lastik takımı 150 tl sorun olmaz her markanın üzerinde gelen lastikler kötüdür.

Motosikleti
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
    Arkadaşlar videoyu seyredermisiniz?
    Türkiyeye gelen motorlarda aynı bu renkten bulabilirmiyiz? Bu renge hasta oldum. Çok güzelmiş

Motosikleti
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
    Arkadaşlar videoyu seyredermisiniz?
    Türkiyeye gelen motorlarda aynı bu renkten bulabilirmiyiz? Bu renge hasta oldum. Çok güzelmiş
    Gelmez bu SS kodlu model bize gelen ise ESD kodlu olan modeldir.

Motosikleti
    Yüksek bir ihtimal ile ybr 125 veya cbf 150 den birisine karar vereceğim.
    Motoru vadeli alacağım. Ama Nisan, Mayıs aylarında. Yani tam motor sezonunda.
    Şu an ybr 125 lerin 2012 modellerine vadeli 4100 lira diyorlar.
    Daha önceden tecrubeli olan arkadaşlara bir sorum olacak. ybr nin 2013 ile 2012 modellerinde yaş haricinde bir fark varmı?
    Ve 2013 model ybr ler geldiğinde tahminen 2012 lerden ne kadar fazla olur?

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Ne işin var ybr cbf ile filan, cub al. Aynı hızlara yarı fiyatı benzinle ulaş. Hatta modenas 135 aynı fiyat ve ikisi hızına asla yetişemez. Benzini de yarısı kadar yakar...

Motosikleti
    Alıntı mustf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne işin var ybr cbf ile filan, cub al. Aynı hızlara yarı fiyatı benzinle ulaş. Hatta modenas 135 aynı fiyat ve ikisi hızına asla yetişemez. Benzini de yarısı kadar yakar...
    Dediklerine bir örnek versen.
    Ayrıca yakın silindir hacmindeki motorların yakıtları arasında iki kat fark olmaz.

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    honda,yamaha,tvs. hiç fark etmez istediğini al paşalar gibi kullan fazla bırgalama :D
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

Motosikleti
    Alıntı Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda,yamaha,tvs. hiç fark etmez istediğini al paşalar gibi kullan fazla bırgalama :D
    bırgalama

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Dediklerine bir örnek versen.
    Ayrıca yakın silindir hacmindeki motorların yakıtları arasında iki kat fark olmaz.
    Neye göre olmaz pardon! İki sene önce 125 lik yamaha scooteri satıp honda innova cub aldım. İki senedir benzine gelen zammı düşün. Ve ben hala scooterle yaktığım benzini cupla yakamıyorum. Haftalık 13 tl. İki sene önce scooterle 15, 20 arası idi. Çok fark var. Ayrıca modenasların özellikleri ve hızı da fark atıyor. Enjeksiyonlu, ön arka disk... Şimdi ybr cbf hiçbir yenilik yapmadı. Arka fren kampana enjeksiyon filan yok devam. Bunlar alınmaz. Evet araştır modenasın benzini bunların yarısı kadardır. Adam zaten kataloğuna yazmış. Teknoloji getirmeyen ybr veya cbf yi almayın derim...

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    cbf 150 daha iyi olur be hocam ;)

Motosikleti
    Neye göre olmaz pardon! İki sene önce 125 lik yamaha scooteri satıp honda innova cub aldım. İki senedir benzine gelen zammı düşün. Ve ben hala scooterle yaktığım benzini cupla yakamıyorum. Haftalık 13 tl. İki sene önce scooterle 15, 20 arası idi. Çok fark var. Ayrıca modenasların özellikleri ve hızı da fark atıyor. Enjeksiyonlu, ön arka disk... Şimdi ybr cbf hiçbir yenilik yapmadı. Arka fren kampana enjeksiyon filan yok devam. Bunlar alınmaz. Evet araştır modenasın benzini bunların yarısı kadardır. Adam zaten kataloğuna yazmış. Teknoloji getirmeyen ybr veya cbf yi almayın derim...
    incelemekte fayda var

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    boyum 1.85 benim
    ben o cup motosikletlere oturunca
    küçük cocukların evde kullandıkları 3 tekerli plastik bisikletler gibi duruyorum..
    cok güzel motosiklet modenas ama cup motosiklet herkese gitmez..
    zaten cbf ebatlarında birşey olsaydı bu modenas..
    cok büyük patlama yapardı..
    cup ın kralı lafım yok

Motosikleti
    Arkadaşım motoru inceledim. Öncelikle bu tipteki motorları sevmediğimi belirteyim. Seveni elbette vardır. Bu ayrı konu. Hele küçük tekerli olanları hiç sevmiyorum. Tavsiye ettiğin motoru da büyük teker olduğu için inceledim. Motora genellikle kısa mesafelerde bineceğim için bununda şehir içinde daha pratik olabileceğini düşündüm. Birde dizleri rüzgardan biraz koruyabileceğini düşündüm ama resimlerden anladığım kadarıyla dizleri rüzgardan koruyamayacak gibi geldi. Senin dediğin gibi sitesinde de yakıt konusunda iddialı olduğunu söylemiş.

incelediğimde yamaha 125 daha güçlü
    ateşleme sistemleri farklı
    teknolojik olarakta ben pek fark göremedim

yani honda wave 110 i beni çekmedi. Fakat tavsiyene uyup bu motorun da gerçeğini bir inceleme niyetim var teşekkürler

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    YBR125 veya CBF150 o butceye alınacak en iyi motosikletlerdir. ama bana sorarsan Honda CBF150 seni acayip rahat ettirir. uzun yolu da rahat yaptırır şehiriçini de. bence git bi Honda CBF150yi al altına keyfine bak. YBR125 bana daha sportif bi motor gibi geliyo. CBF daha rahat gıbı gozukuyo.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Motosikleti
    Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR125 veya CBF150 o butceye alınacak en iyi motosikletlerdir. ama bana sorarsan Honda CBF150 seni acayip rahat ettirir. uzun yolu da rahat yaptırır şehiriçini de. bence git bi Honda CBF150yi al altına keyfine bak. YBR125 bana daha sportif bi motor gibi geliyo. CBF daha rahat gıbı gozukuyo.
    Benimde bu ikisi hoşuma gidiyor. Ybr bir adım daha önde. Ama yine de araştırıyorum. Araştırmamdaki maksat en çok hoşuma gideni ve beni her durumda üzmeyecek motoru bulmak. İkincisi ise bilgi sahibi olmak.
    Bu arada ybr 2013 modellerin fiyatları sitesinde belli olmuş. 2012 ile 2013 arasında 150 lira fark var. Daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. ybr 2012 ile 2013 ün yaş haricinde herşeyi aynı değilmi? Yaza doğru bu motora zam gelme durumu nasıl olur? Malumunuz üzere inşallah bahar da ve vadeli almayı düşünüyorum.
    Gelebilecek zamlardan etkilenmemek için bir miktar kapora verip fiyat sabitleme durumu olabilirmi?

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)