Şaka şaka, düşmedi
Not: Lütfen fazla küfretmeyin
Şaka şaka, düşmedi
Not: Lütfen fazla küfretmeyin
Az sonra Eli Sopalı amcalar ziyarete gelcek Topiğini
Sado
bende dün arttı bügün düştü ne hızlı bi ekonomimiz var diycektim :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Basbaya düşmüş işte
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
valla bundan daha iyi bi düşüş beklemeyin derim.
Espri düzeyli yapıldığında kimse sopasını çıkarmaz merak etme , fikirleri tartışmak hükümetin aleyhinde veya lehinde düzeyli olarak tartışabilmek her vatandaşın üzerine düşen bir vazifedir. Doğrulara konuşarak ulaşabilmeyi öğrenmeliyiz artık.
Ama,
Saçma sapan partizan tavırlar ile yalanları çarpıtmaları dayatmak en hafif tabiri ile ayıptır...
Eline sağlık khutuck . Ben sizden çok daha fazla zarar görüyorum benzin zamlarından (yıllık ortalam 100.000 km yol yapıyorum araba + motosiklet ile) ama ağzının freni olmayan arkadaşlar yüzünden şikayet etmeye bile fırsat bulamadan hükümeti savunurken buluyorum kendimi.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
bu adam da radara giriyor
http://www.youtube.com/watch?v=aphiZp11V3k
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Yanlış tarafdasın ,Kızması gerekenler Asıl benzin zammını Mt de Protesto edenlerdir Siz değil
Şöyle düşün
Protestocu biri Topiğe girip Ulan bende indirimyapmışlar sandım
Bir Diğeri Zaten düşse düşse ancak böyle düşer
Bir diğeri ise başımızdakiler sağolsun Yolunmaya alıştık
Gibi cevaplar yazacak arkadaşları kastedmişdim ama demekki diğer topikden bana kızgınlığın devam ediyor
Sado
ne umdum ne buldum
Vallahi bazılarına öyle cevaplar yazıyorsunuz ki Sertlikden Monitörüm Kırıldı
Şu Lafınızda Hoşuma gitti
Ben sizden çok daha fazla zarar görüyorum benzin zamlarından (yıllık ortalam 100.000 km yol yapıyorum araba + motosiklet ile) ama ağzının freni olmayan arkadaşlar yüzünden şikayet etmeye bile fırsat bulamadan hükümeti savunurken buluyorum kendimi.
Bende bazen Birşeylere tarafsız cevap yazarken bir bakıyorum Safımı seçmişim bile
Sado
bu gidişle yakında çükümüz düşecek
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
buna düşme denmezki..yıkılmış resmen..
hayatta göremeyeceğimiz bişey ama...neyse...
memleketin toprağından benzin ..bakınız petrol demiyorum..benzin,mazot fışkırsa alıp direk depoya koyabiliyor olsanız...
yani maliyeti sadece bir arada tutabilmek olsa..
yinede 3,50 tl den aşağı satmaz devlet bize.. yanılıyormuyum??
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Düşeceği yok ama,insan bekliyor işte...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)