cbr ile fark yok aralarn da büyük ihtml cbr 125r alrm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
cbr ile fyt bakmından neredeyse aynı cbr daha geliyr
cbr ile fark yok aralarn da büyük ihtml cbr 125r alrm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
cbr ile fyt bakmından neredeyse aynı cbr daha geliyr
Biz Ki Vatan Sevmenin Ustasıyız . Ne Mutlu Türküm Diyene ...
ehliyet alınır ken motr içn ne kdr para istiyorlardı ?
500 dediler de ben anlaşma yapmıştım bir konuda bir de tanıdık vardı ücret ödemedim ama kaç aydır bekliyorum dedimki bir daha tövme ucuz maldan kaçacaksın her zaman parası neyse vereceksin vallahi yoksa sürünüyorsun
hyrlısıyla ben de bi alsaydım
Racist harfleri parayla satın almıyorsan eğer, kelimeleri tam yazsan da biz orta yaşlı insanlarda anlasak ne yazdığını
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
Cbr 125 al kafan rahat olsun
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
burada bi video bile var yani
adamlar basıyor
http://www.youtube.com/watch?v=cDaTkRM7OsA
racing istiyorsan cbr 125. ama uzun yolda yorulursun. racing adamı yorar çünkü. şehir içinde bineceğim diyorsan hiç düşünmeden al derim. sadece şehir içi kullanacaksan sıfır ybr de alabilirsin. ama ben uzun yolda yaparım dersen cbf yi öneririm.
Racer 200 ne abi ya honda ile kanuniyi yan yana kıyaslamanız hata küçük motora 6 ileri koymuşlar . Honda cbr 125 R tabiki.
bende diyorum işte racer 200 ü at çöpe :D
sanki sürekli 140 km kullanacak motoru
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)