Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bahaneler (:

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr 125 R
    arkadaşlar motosikletinizi çevrenizdekiler istedigi zaman ne gibi bahaneler uyduruyorsunuz yada ne diyorsunuz herkez bisiler yazarsa sevinirim aksi taktirde motorum araya gidecek kimseyi kıramıyorum benim gibi olan arkadaşlar varsada bakıp yararlanırlar diye düşünüyorum
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bisiklet
    bak ne dicen bilionmu geldi istedi sende diyelim sende vermek istemiyon şöyle dicen yok olm olmaz bunun ruhsat benim üstüme hadi gittin bi çocuğa vurdun suçlu ben oluyorum + bide normal düşsen nasıl olsa senin malın değil tabiki yaptırmıcan ondan olmaz hem işim var olm benim hadi çüüüzzz görüşücüzzz bunu gerekli durumlarda yumuşatarak veya değiştirerek kullanabilirsin ben buldum bunu motosikletim daha yok ama aldığımda çok işime yarayacağı kesin haa birde olm şöyle düz tarlada köy yolunda filan tur atmalık istersede ver o kadarda pinti olma

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    pahalı motora pincen gözü kesiyorsa alsın kullansın
    babaduru bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    chopper olum bu sahibinden başkası binemez. nokta racon böyle
    fromghetto bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    Yok haci ya motordan bi ses geliyor basina dert cikarmasin, Kanka babama lazim isi varmis birazdan gicek, muaynesi yok be olum yoksa veririm biliyon, Olum vitesli lan bu suremessin degisik. İsin varsa beraber gidelim dicem motorda benzin yok diyorum genelde boyle bahaneler bahaneler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Uçan Teneke ...
    motoru alırsın bidaa zor çalıştırırsın çalıştıramassın derim ben

OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    "motor üstadlardan başkasına verilmeeez. Bu işin raconu böyledir. Ferrari olsa veririm ama motoru vermem." Aynen bunu söylüyorum ve bahanede değil, gerçek düşüncem.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Motosiklet tecrübesi olanlar isteyince neysede, hiç tecrübesi olmayanlar isteyince, üstüne ısrar etmeleri ve laf anlamamaları insanı çileden çıkartıyor.
    ANGARAJ

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı emir. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motosikletinizi çevrenizdekiler istedigi zaman ne gibi bahaneler uyduruyorsunuz yada ne diyorsunuz herkez bisiler yazarsa sevinirim aksi taktirde motorum araya gidecek kimseyi kıramıyorum benim gibi olan arkadaşlar varsada bakıp yararlanırlar diye düşünüyorum
    Başım ağrıyor...

Bu cümle her yer de geçerli. Yeminle... ))
    turkish39, taglis ve özcan1980 bunu beğendiler.
    Önce emniyet, sonra hareket...

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    hiç bişey demesen ters ters baksan bile yeter aslında.7-8 sene önce benden de istiyordu herkez,şu sıra pek isteyen yok. bence bu isteyen kişinin aklının ermemesiyle ilgili birşey. yaşım 27 ve etrafımda 25-35 yaş arası arkadaşlarım var... 15-19 arası aklı firarda ergenler gibi ''bi tur versee bi tur versene ver be olum bisiklet kullanıyom ben'' muhabbeti uzun zamandır dönmüyor =)
    Karadeniz - Giresun.

Benim prensibim böle dersin vermezsin bahane düşünerek kendini sıkmanın alemi yok.Arkadaşların senin prensiplerini anlamıyor veya saygı duymuyorsa zaten onlardan sana yarar gelmez ve onlara da arkadaş denmez.Gereksiz yalan söleyip günaha girmenin alemi yok.İsteyen o olucak vermeyip mahcup alan sen gereksiz direk ben vermiyorum arkadaş motorumu kimseye de geç.
    ÖzLeMKaYrA bunu beğendi.

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Valla sabaha kadar bozulsunlar. Geçenlerde bir arkadaşımızın evine gittik , komşusunun oğlu abi bit tur atabilirmiyim dedi benim Atv var tecrübeliyim dedi .
    Sen Atv kullanmaya devam et iki tekerlek tehlikeli dedim
    Öküzün trene baktığı gibi baka kaldı .
    Hem cocuk hem ehliyetsiz yok yok motorumu benden baska kimse kullanmasin.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Motoruma gözüm gibi bakıyorum.Sürekli temizliyorum kışın dahi güneşin altında durmasına izin vermiyorum.Malı bu kadar kıymetli adamın motorunu hiçkimse istemez.Patron bile utanmazsa ofise sokup üzerinde çalışacak diyor.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    bizim burda kimsenin ehliyeti olmadığı için hatta çoğu kişi motoru b sınıfı ehliyetle sürdüğümü sandığı için a2 var mı diyorum,yok diyor bende ehliyetsiz adama motorda yok diyorum ve konu kapanıyor
    ÖzLeMKaYrA bunu beğendi.
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    ilk aldığım motorumu ertesi gün bi arkadaş istedi bende verdim kıramadım gözümün önünde tur atıyo baktım geliyo yoldan o sırada hani kaldırımların sağında ve solunda su kanalları vardır oval şekilde arka tekeri oraya soktu tabi sandıki gaz verirsem çıkar öyle olmadı işte gaz verince motor bi tarafa bizim arkadaş bi tarafa benim motorun ön taraf pert tabiki mantara vurdu o günden sonra diyorumki AT AVRAT SİLAH BİDE MOTOR EMANET VERİLMEZ
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Niye bahane bulmak zorundasın ki? Ehliyeti olan, motosiklet kullanan biriyse ver ne olacak sonuçta sevgilin değil. Motosikletle alakası olmayan biriyse bsg de gitsin.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    ehliyet sorarım.
    Ve Allah korusun kaza yaptığında tüm sorumluluk senin gider sıfır motor alırsın derim.
    "men dakka dukka"

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Muayenesi bitti ya da sigortası bitti çevirirlerse motoru bağlarlar bin lira ceza keserler ruhsata aramız bozulur gerek yok böyle aksiyona."
    Demek yeterli sanırım
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

''motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin''

Motosikleti
    cbr 125 R
    Söylediklerinizin çogunu bende söylüyorum aslında ama kimse laftan anlamıyor kardeş 1 tur ya ara sokakta sürücem zaten biliyorum ben sürmesini filan bi ton laf yapıyor hatta fukara sümügü gibi yapışıyorlar.
    motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)