Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

acil GT 250 R sağ gidon kolu lazım

REKLAM ALANI
    mozdemir_92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 R
    İyi günler arkadaşlar. bana en geç 26 ocak yani cumartesi gününe kadar hyosung GT250R sağ gidon kolu lazım. yardımcı olabilecek varmı aramızda?
    malda yalan mülkde yalan al bi makina sende oyalan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    İzmir gibi bir motosiklet şehrinde arayıpta bulamadınız mı ? Anadoluda falan bir yer olsa anlarımda İzmir'de kanuni servislerinde kesin vardır.

mozdemir_92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 R
    sahibinden.com a baktım 3-4 tane var hepside şehir dışında. bide çok uçuk fiyat. R6 parçasıyla aynı fiyatta.
    malda yalan mülkde yalan al bi makina sende oyalan...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    tipi 600-1000liklere benzediğinde parça fiyatıda benzesin die bole bi uygulamaya gidiyor kuralkan ::D sirf bu yüzden bi gün satacam bu motoru
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://merkezyedekparca.com/detay.asp?urunid=882&p=Hyosung%20Gt250R%20Sag%20Gi don
    Bu ne be tornacıda yaptırsan bu kadar para tutmaz
    ferad bunu beğendi.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ne be tornacıda yaptırsan bu kadar para tutmaz
    http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=365

Burda bile 121 tl + kargosu var Mengü Ama gerçekten pahalı bencede

Amortisör ince olsaydı şundan alırdık

http://www.camgoz.com.tr/asp/product...-2-LI-DUMEN-TK
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

tipi yüzünden parça fiyatları pahalı değil,göz göre göre bu insanları kazıklıyorlar,onlar da heralde bunlar yarış motoru diye bukadar pahalı diyip,BİZİM KAWASAKİDEN FALAN NE EKSİĞİMİZ VAR diye pahalı pahalı alıyorlar,
    [B]King is back baby!King is back![/B]

Motosikleti
    Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tipi yüzünden parça fiyatları pahalı değil,göz göre göre bu insanları kazıklıyorlar,onlar da heralde bunlar yarış motoru diye bukadar pahalı diyip,BİZİM KAWASAKİDEN FALAN NE EKSİĞİMİZ VAR diye pahalı pahalı alıyorlar,
    bak bu konuda katılıyorum sana kuralkan hyosung un üzerinden çok yüksek kar ederek parçalar satıyor ama motoru olan kawasakiden ne eksiğimiz var die değilde eli mahkum olduğundan alıyor adamın sağ gidon koluna ihtiyacı var en kötü çıkma alıcak oda 60tl vardır çıkmayıda almak hırsızlık piyasasına can veriyor
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Zamanında kanuni tiger almaktan sırf parça fiyatları yüzünden vazgeçip mondial mct almıştım. Ancak bu sefer elimiz mahkum yine kuralkana kalıyoruz Ancak aklımda grenajı delmeden ve çok dayanıklı bir koruma demiri yapma fikri var, forumda yapan bir arkadaşta mevcut. 100 liralık masraf ile böyle sorunlar yaşamadan kafa rahat binibilir motora.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu konuda katılıyorum sana kuralkan hyosung un üzerinden çok yüksek kar ederek parçalar satıyor ama motoru olan kawasakiden ne eksiğimiz var die değilde eli mahkum olduğundan alıyor adamın sağ gidon koluna ihtiyacı var en kötü çıkma alıcak oda 60tl vardır çıkmayıda almak hırsızlık piyasasına can veriyor
    aslında artık olay kuralkanı da aşmış gibi görünüyor. baksana adamlar kendi ülkesinde bile iyi bir fiyata satıyor parçalarını.

elcik
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında artık olay kuralkanı da aşmış gibi görünüyor. baksana adamlar kendi ülkesinde bile iyi bir fiyata satıyor parçalarını.

elcik
    motor türkiyede enteresan şekilde ucuz avrupada buradan 3 binlira daha pahalı satıyolar
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor türkiyede enteresan şekilde ucuz avrupada buradan 3 binlira daha pahalı satıyolar
    abd de 4099 dolar oda 7255tl tayfur abi :D hindistandada 650likler 12bin tl küsür adamlar mok gibi 650lik alıyorlar :D

murat_trn34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar konu açılmışken bende sorayım dedim.Bende de bir hyosung gt250r var motoru sağa ve sola yatırdım yani iki defa sürüklenerek düştüm. Sağ ve sol gidon kollarının uçları biraz yendiği için değiştirmek istiyorum ama epey bi pahalı geldi. İşyerimde telerezyon ve cnc bölümü var ve hatrımda az biraz sayılır acaba bu kolları orda yaptırsam sonra götürüp ustaya değiştirtsem olurmu? Sizin fikriniz nedir ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)