Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Utanmaz Adam Haberi

REKLAM ALANI
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mal herif...
    www.motorumla.net

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Alıntı ertuğrul66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir motorcunun yaptığı "anlamsız hareketler" diyor ulan o hareketler bir motorcunun hayatının gerçeği bide eleştirip duruyor sanki kendi örnek vatandaş arabayla drift yapanları görür aman böyle güzel aman böyle iyi diye överler bi motorcu ön kaldırır ne kadar anlamsız hareket olur bide diyoki herkesin hayatını tehlikeye attı o zaman caddeyi full trafiğe kapatın yaya trafiği olsun normalde de oradan arabalar gelip geçiyor ve yayalarda var bilmem anlatabildim mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

bide "yol canavarı motosiklet" dedi 2. defa izleyince fark ettim bu kadar genel konuşursa bunu genel olarak ... anladınız onu
    Biride çıkıp bu arkadaşa "aga sen ne diyon yav" dememiş. Foruma çok girmiyorum diye iyice boşlamışsınız arkadaşlar arada yapıştırıverin lafı
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biride çıkıp bu arkadaşa "aga sen ne diyon yav" dememiş. Foruma çok girmiyorum diye iyice boşlamışsınız arkadaşlar arada yapıştırıverin lafı
    demek istediğinizi pek anlamadım herhalde arkadaşımızın verdiği videoyu izlemediniz bide sizde motorcusunuz hem benim lafım o spikere o motorcuyu desteklersiniz desteklemezsiniz o ayrı gelir adam gibi düşüncenizi söylersiniz

Edip_17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Motorcunun yaptığı hareket yanlış tamam eyvallah ama bunu bu şekilde haberde ''utanmaz adam'' diye göstermelerini yanlış buluyorum. Anca burjuvayi ve altında araba olanlar bu şekilde abartır olayı. Orda koca Üniversite yanarken üstün zekalı DHA muhabirleri motoru çekiyorlar. Memlekette ne doğru ki buna ''he'' diyelim. Bu arada benzine bu geceden itibaren uygulanacak zam sonrası fiyatlar şöyle ; 95 oktan 4.83, 97 oktan 4.92
    Ne YaPaRsAn YaP , DiKKATLi oL !

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Haberi izlerken adamin yalniz olmadigini bir grup apaci arkadas tarafindan video cekildigini goruceksiniz . Yakinda Youtube de izleriz videosunu merak etmiyelim. Cok buyik bir is basardigi icin hem haberciyi hemde bu arkadasi tebrik etmek lazim.
    Ama her sey bir yana insanimiz bazen cok duyarsiz olabiliyor ya birakin tarihi o kadar yakimda boyle bir yangin var insan merak etmezmi olen yaralanan varmi ? Oyle bir olay aninda aklima gelicek en son sey tek teker yapmak olurdu herhalde.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bu haber mi şimdi SS sahibi olupta yol boş ya da dolu bu hareketleri yapmayan var mı?Varsa ni ye SS almış?

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Arkadaşlar, tamam kimseyi tehlikeye atmamış ama orada tarih yanarken bu şekilde duyarsız olup şov yapması sizce ne kadar doğru? yada siz yapar mıydınız? Tabi bu şekilde anlatılmasını da doğru bulmadım... Resmen milleti oyalamak için yaptıkları bir haber... Belki para verdiler çocuğa sen teker yapta bizde haber yapalım diye...
    BALIMSULTAN bunu beğendi.
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Fox haberde izledim bende, spiker bak nasılda ön tekeri kaldırıyor. Aferim aferim dedi. çok gülmüştüm.
    Trafik te çok boş sayılmaz. yine akıyor yavaş yavaş
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Öncelikle herkese mrb,
    olumlu yada olumsuz yorumlarınızı okudum.Basının size yansıttığı ile olayın asıl yüzü arasındaki farkı size anlatmak istedim.
    1-Kesinlikle aaa cadde trafige kapatıldı teker yapim video'ya alalım sonra face de youtube da yayınlarız diye bir düşünce ile yapmadım!ki hiç bir yerede koymadım işyerindeki çocukların çektiği videoyu.Bende sizin gibi sonradan haberim oldu "abiii haberlere çıkmışsın" dediklerinde fark ettim.
    2-İşyerinde çalışan yaşları ufak sevdiğim bir kaç çocuk ısrar ettiği için onlara kısa süren bir tek teker gösterisi yapmak için yapıldı bu olay.ama sonradan anladığım kadarıyla haber alma ajanslarından birileride çekmiş biz bunu yaparken! çünkü ben bunu yaparken etrafta kameran falan yoktu.
    3-İstanbulu ve beşiktaşı bileniniz varsa benim teker yaptığım yer ile galatsaray üni arasında 1 km mesafe var ve yangını biz ordan göremiyoruz bile!
    4-Yok gs üni yanıyormuş ben saygısızlık yapmışım! banane laaaaaaa! sanki oturup üzülsem yada yasını tutsam yangına faydası olcak! ama basın utanmasa yangın benim yüzümden çıktı dicek,bu çocuk bunu yapmasa yangın sönerdi demedikleri kalmış!
    5-Hadi birileri çekti haberim olmadan ve atv'ye gönderdiler.iyide kardeşim memlekette o kadar olay o kadar yapılcak haber varken beni neden haber yaparsınız!gidin yangını çıkaranları,yangının çıkmasının altında bir şeyler arayın.Basın sanki ben oraya sonradan gidip sırf kameraları görünce teker yapıp millete hava atmak için geldiğimi anlatmış! Halbuki ben o caddedeki bir yerde çalışıyorum!
    ertuğrul66, ÖZALTIN ve haojin2005 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı drej adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese mrb,
    olumlu yada olumsuz yorumlarınızı okudum.Basının size yansıttığı ile olayın asıl yüzü arasındaki farkı size anlatmak istedim.
    1-Kesinlikle aaa cadde trafige kapatıldı teker yapim video'ya alalım sonra face de youtube da yayınlarız diye bir düşünce ile yapmadım!ki hiç bir yerede koymadım işyerindeki çocukların çektiği videoyu.Bende sizin gibi sonradan haberim oldu "abiii haberlere çıkmışsın" dediklerinde fark ettim.
    2-İşyerinde çalışan yaşları ufak sevdiğim bir kaç çocuk ısrar ettiği için onlara kısa süren bir tek teker gösterisi yapmak için yapıldı bu olay.ama sonradan anladığım kadarıyla haber alma ajanslarından birileride çekmiş biz bunu yaparken! çünkü ben bunu yaparken etrafta kameran falan yoktu.
    3-İstanbulu ve beşiktaşı bileniniz varsa benim teker yaptığım yer ile galatsaray üni arasında 1 km mesafe var ve yangını biz ordan göremiyoruz bile!
    4-Yok gs üni yanıyormuş ben saygısızlık yapmışım! banane laaaaaaa! sanki oturup üzülsem yada yasını tutsam yangına faydası olcak! ama basın utanmasa yangın benim yüzümden çıktı dicek,bu çocuk bunu yapmasa yangın sönerdi demedikleri kalmış!
    5-Hadi birileri çekti haberim olmadan ve atv'ye gönderdiler.iyide kardeşim memlekette o kadar olay o kadar yapılcak haber varken beni neden haber yaparsınız!gidin yangını çıkaranları,yangının çıkmasının altında bir şeyler arayın.Basın sanki ben oraya sonradan gidip sırf kameraları görünce teker yapıp millete hava atmak için geldiğimi anlatmış! Halbuki ben o caddedeki bir yerde çalışıyorum!
    Demek sendin farkındaysan bende senle neredeyse aynı yorumları yaptım adamların işi yok 1 kmuzaktaki bi gösteriyi dert ediyorlar bide sana bir şey sormak istiyorum kafanda kask varmıydı yokmuydu haberciler yok filan demişte videodan da pek anlayamadım

Yoktu.Zaten kısa mesafede yaptım tekeri.4-5 sefer gidip gelmememin sebebide motosiklet duruyordu ve yolun asfaltı çok kötü kaymak gibi lastikleri ısıtmaya çalıştım.Sonradan baktım insanlar gürültüden rahatsız oluyor çektim kenara.
    Yorumlarda becerememiş falan diyen vardı.Arkadaş kendini rossi sanıyor sanırım ) insanlara bir şeyler ispatlamak yada hava atmak için olsaydı bütün caddeyi tekerde gittiğimide koyardım ;o
    ertuğrul66 bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Yoktu.Zaten kısa mesafede yaptım tekeri.4-5 sefer gidip gelmememin sebebide motosiklet duruyordu ve yolun asfaltı çok kötü kaymak gibi lastikleri ısıtmaya çalıştım.Sonradan baktım insanlar gürültüden rahatsız oluyor çektim kenara.
    Yorumlarda becerememiş falan diyen vardı.Arkadaş kendini rossi sanıyor sanırım ) insanlara bir şeyler ispatlamak yada hava atmak için olsaydı bütün caddeyi tekerde gittiğimide koyardım ;o
    sakin ol şampiyon,ben dedim becerememiş diye,Hayır Rossi dağilim, evet ben okadarını da beceremezdim ve belki sen daha güzel bi yol bulsan 3-5 km tekerde de gidersin, ben videoda ki tekerden bahsettim,yoksa yanılıyormuyum? tekrar tekrar izledim.

Bu arada sen dua et gs ünv. nin orda lastik yaktı yangını başlattı sonra tek teker yaptı kaçtı diye haber yapmasınlar yarın öbür gün =)
    Karadeniz - Giresun.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rezil ettin bizi.
    Dediklerinde haklısındır muhakkak, medya dediğin çok adi bir sistem. Yalnız çocuklar istedi teker yapayım bir gerekçe olamaz. Çok videolar izledik, tekere kalkıp motoru tutamayan sağa sola savrulan. Kendin de diyorsun kaymak gibi asfalt varmış zaten... Etrafında da insanlar var sonuçta, kimsenin hayatı ego tatmini için riske atılacak kadar ucuz değil. Bundan sonra gösteri yapmak istersen, ister korun ister korunma ama insansız bir yer olsun. Kimsenin canına kastetme yeter.
    www.motorumla.net

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Öncelikle herkese mrb,
    Tek 5 kelime karakter... sığır

---------- Post added at 01:47 ---------- Previous post was at 01:36 ----------

edit : tek kelime 5 karakter
    Motosikletli Kaplumbağa...

NoScatter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache Rtr 150
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadında resmen hakaret üstüne hakaret ya tamam adam bilmiyor adam kaptırmış bir de bütün motorcular diyerek genelleme yapmıyormu cinayet sebebi iki üç kişi yüzünden hep motorcular motorcular oluyor adam kasksız korumasız trafiğe çıkıyor kaza yapıyor motor can aldı. Allahın öküzleri daha 2 , 3 kez motora biniyor trafiği katlediyor millet motorcular böyle yok şöyle oluyor hep genelleme hem genelleme dandik insanlar yüzünden efendilerinde adı çıkıyor biri dur demeli :@

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Doğru yerde mantıklı hareketler yaparsın alkış alır, yanlış yerde düşüncesizde hareketler yaparsın yerden yere vurulursun. Bu değişmez bir kural,
    Haberciler fırsatçı, malzeme verirseniz fırına sürerler, aynı hareketleri tam korumalı trafiğe kapalı yerde yapsan yine haber olursun ama başlık ve anlam değişir.

Etmişsin bir hata, artık savunmaya gerek yok,

Teker işine gelince, bu işte usta değilim ama tekeri sadece motorun gücü sayesinde yapıyorsun, teknik kullanarak değil,
    tahmin ediyorum, orada 10 dk. bu hareketleri yapınca nefes nefese kalmış ve epey yorulmuşsundur.

eskilerden duyduğum bir laf vardı " bedenini kullanacağına, kafanı kullan"
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Bu arada sen dua et gs ünv. nin orda lastik yaktı yangını başlattı sonra tek teker yaptı kaçtı diye haber yapmasınlar yarın öbür gün =)[/QUOTE]
    Aynenn )

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

"Teker işine gelince, bu işte usta değilim ama tekeri sadece motorun gücü sayesinde yapıyorsun, teknik kullanarak değil" motorun gücü olmadan başka nasıl yapılıyor merak ettim? bu işin tekniği makinayı salıncak diye tabir edilen yüksekliğe kadar tekere alırsın sonra ayağın arka frende dengede tutarsın ;) Bunu yapmak için ya sadece gaz ile alırsın yada debriyaj tokatlayarak alırsın,ben tokatlayanlardanım ;)

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    o yoldaki hız sınırından bunalmış demekki arkadaş.. avrupa yakasınında böyle bir problemi var.. yaşasın anadolu her zaman kaçacak biryerler gazlayacak yollar mevcut..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    sesli güldüm bu ney la
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Bence burada utanmaz olan kadın.Öyle bir anlatıyor ki sanki arkadaşın motosikletinde nükleer reaktör var.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)