Almanyadan Aldığım Yeni Kaskım Ve Yeni Eldivenim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocamm çok beğendim kaskı yaa Spidi CARBO 3 Spidinin son eldiveni değil mi 700 lria cavarında demi ?
Elindeki eldiven sendekinin aynısı ? Botun ne marka peki oda mı aynısı
Tehlikeli olan iki teker değil | Bakış açısıdır
-
Hayırlı olsun kardeşim Allah güle güle kullanmayı Nasip etsin.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
-
güle güle kullan kask özellikle şahanee :D yanlız 4 aylık maaşımı yedim demişsinde .. biz senin maaşını bilmediğimizden hesaplayamadık :D kaskın fiyatını sölermisin ?
-
SniqerTreaz adlı üyeden alıntı
CARBO 3 ün de bir üstü var diye biliyorum.Botumda Aynısı ama SIRF Siyah olanı Ayakkabıda beyaz hemen kirleniyor.Yerden sıçrayan aptal saptal çöpler.Yazın asfalt erir yapısır kalır o yüzden Beyaz tercih etmedim.Kaskın Siyahı ve tulumumdaki siyah bootuma uyuyor ayrıca beyaz/siyah gülen suratlı sliders'te alıcamda 150 lira civarında içim elvermedi sliders'e o kadar para vermeye
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
engin_deniz adlı üyeden alıntı
güle güle kullan kask özellikle şahanee :D yanlız 4 aylık maaşımı yedim demişsinde .. biz senin maaşını bilmediğimizden hesaplayamadık :D kaskın fiyatını sölermisin ?
Maaş söylemeyimde Kask depo ücreti kargo gümrük vs 4 ay gitti benden / Kask %30 İndirimli olup sınırlı adet üretilmiş replicadır.630€ gibi bir fiyatı vardır.Airbagli olmayan modellerinde bu görsel yok standart beyaz/siyah var.Airbagsiz olanlar ise 413€ civarında birşey
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
yakamoz7795 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim Allah güle güle kullanmayı Nasip etsin.
Teşekkürler
-
Çaldırırsan da çabuk bulursun :D , Şaka bi yana kaliteli malzeme almakta ayrı bir zevk. Hayırlı olsun.. güle güle kullan.
Birde asgari ücret ile mi aldın. Yoksa Özel bir şirkette € olarak mı maaş almaktasın
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Çaldırırsan da çabuk bulursun :D , Şaka bi yana kaliteli malzeme almakta ayrı bir zevk. Hayırlı olsun.. güle güle kullan.
Birde asgari ücret ile mi aldın. Yoksa Özel bir şirkette € olarak mı maaş almaktasın
Ne asgeri ücret nede € Çaldırmak deyiminden kastın ben nereye gitsem kaskım yanımda gelir.LS2 gibi falan motorun arkasındaki fileye koymam.
-
Bende 3 tane LS2 var. Açılır, Kapalı ve Cross ama daha hiç birini motor üstünde bırakmadım ;)
Bu marka ve fiyatı ile alakalı bir durum değil. Kullanıcının malzemesine verdiği değer ile ilgili. Senin malzemeler bende olsa herhalde koyduğum yerede dikkat ederdim.
hani cafede falan masadan düşmesin diye
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Ne asgeri ücret nede €
Çaldırmak deyiminden kastın ben nereye gitsem kaskım yanımda gelir.LS2 gibi falan motorun arkasındaki fileye koymam.
Hacı güle güle kullan da, anlamadığım LS2 kullananın yanında gelmiyor mu kaskı? Demek istediğin şeyi anlamadım?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Hacı güle güle kullan da, anlamadığım LS2 kullananın yanında gelmiyor mu kaskı? Demek istediğin şeyi anlamadım?
Hocam ülke olarak kask'a önem vermediğimiz için dedim.LS2 adam takmayı bırak çalınsın ya banane modunda onu demek istiyorum.
-
HAYIRLI OLSUN kaskta ingiliz bayragımı var okadar para vermişin ama bayragı olmasaydı derim
-
gv650i adlı üyeden alıntı
HAYIRLI OLSUN kaskta ingiliz bayragımı var okadar para vermişin ama bayragı olmasaydı derim
O bayrak için aldım Ayrı bir hava katıyor takım taklavata.
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
CARBO 3 ün de bir üstü var diye biliyorum.Botumda Aynısı ama SIRF Siyah olanı
Ayakkabıda beyaz hemen kirleniyor.Yerden sıçrayan aptal saptal çöpler.Yazın asfalt erir yapısır kalır o yüzden Beyaz tercih etmedim.Kaskın Siyahı ve tulumumdaki siyah bootuma uyuyor ayrıca beyaz/siyah gülen suratlı sliders'te alıcamda 150 lira civarında içim elvermedi sliders'e o kadar para vermeye
Sliders şu dizdeki olan şey mi
Tehlikeli olan iki teker değil | Bakış açısıdır
-
Hangi siteden aldın? Bende aynı eldivenden almak istiyordum.
-
çok güzel hayırlı olsun bu arada vizörü sen ayrı olarak mı aldın
-
Çook fazla beğeeendiimm Güle güle kullan
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Bu adamın huyu o kardeş. Düşük cc motosiklete binen adamı aşağılar. Bu motorcu değil der. Büyük motor kullanıp da yavaş gidene demediğini bırakmaz. Hakkını vermeyeceksen ne den alıyorsun falan filan. Maddi imkanlardan dolayı ucuz ekipman kullananı şekil A daki gibi aşağılar. Can çıkar huy çıkmaz demişler ya, doğru valla. Sevgiler..
-
Hayırlı olsun Kakını çok beğendim, çok güzel güle güle kullan keske o saçma bayrak resmi olmasaydı daha güzel olurdu.
-
hellboys adlı üyeden alıntı
çok güzel hayırlı olsun bu arada vizörü sen ayrı olarak mı aldın
Evet 79€ kampanya vardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Kiraz'' adlı üyeden alıntı
Çook fazla beğeeendiimm
Güle güle kullan
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
Reşit adlı üyeden alıntı
Bu adamın huyu o kardeş. Düşük cc motosiklete binen adamı aşağılar. Bu motorcu değil der. Büyük motor kullanıp da yavaş gidene demediğini bırakmaz. Hakkını vermeyeceksen ne den alıyorsun falan filan. Maddi imkanlardan dolayı ucuz ekipman kullananı şekil A daki gibi aşağılar. Can çıkar huy çıkmaz demişler ya, doğru valla. Sevgiler..
Ne alakası var canım kardeşim.Ben o lafları aile geçindirip yada zor imkanlarla okuyan öğrencilere vs demedim ki ! Adam alıyor 1.5 TL bekar kask takmıyor , takıyorsada ls2/wiwi ben bu adama söverim kardeşim.Bu motorcu değil kısmına hala katılıyorum benim için CBF 150 / tvs / ybr kullanan adamı motorcu saymam için Kaskı,tulumu tulum yoksa ceketi,eldiveni olacak.Kar eldiveni vs takarsa ben gene saymam o adamı benim huyum bu ! Kar eldivenini geçtin ben kurye harici YBR/CBF/TVS ye binip kask takan daha görmedim.Sen onlara motorcu demeye devam et ben demem o kadar.Bu konuda hala bu görüşümü devam ettiriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Kakını çok beğendim, çok güzel güle güle kullan keske o saçma bayrak resmi olmasaydı daha güzel olurdu.
Tulumuma uyumluu :O Hoşuma gitti benim
-
bardaktan adlı üyeden alıntı
Hangi siteden aldın? Bende aynı eldivenden almak istiyordum.
Revzilla 330€ civarında sanırım suan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)