Para beni bozmaz derler bak bozmus nereye bozmaz...
Para beni bozmaz derler bak bozmus nereye bozmaz...
Hep merak ederdim...
İnsan çift kişilikli olur mu diye...
Oluyormuş
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan arkadaş.. Ben tulum giymeyi hiç sevmiyorum,ilerde racing aldığımda ceket ve pantolon yeter ama kaskında gözüm kaldı fiyatı da öyle uçuk değil. toplam 3 bin tl falan mı tuttu hepsi?
hayırlı olsun,ekipmanın yer görmesin.
Ve @ErknOzyurt nickli arkadaşımız seyircileri selamlıyor.
Barkin abi inceden lafi koymus da inim inim inletmis.. Ozledigimiz hareketlar bunlar..
Ha bu arada hayirli olsun canim coklu kisilik bozuklugu kardesim.. Ybr var ceket kask dizlik var, o bizi ezikledigin tulumu gorusursek agzinin yayina giydirrim sen rahat ol
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Bir insan kendini bu kadar rezil edebilir bravo
Şşştt erkan nerdesin? Birşey deneyeceğiz.. Aynı bilgisayardan elli kere başka hesaplarla girip yakalanmayacağın bir program geliştirdik!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
[/COLOR]
Ne alakası var canım kardeşim.Ben o lafları aile geçindirip yada zor imkanlarla okuyan öğrencilere vs demedim ki ! Adam alıyor 1.5 TL bekar kask takmıyor , takıyorsada ls2/wiwi ben bu adama söverim kardeşim.Bu motorcu değil kısmına hala katılıyorum benim için CBF 150 / tvs / ybr kullanan adamı motorcu saymam için Kaskı,tulumu tulum yoksa ceketi,eldiveni olacak.Kar eldiveni vs takarsa ben gene saymam o adamı benim huyum bu ! Kar eldivenini geçtin ben kurye harici YBR/CBF/TVS ye binip kask takan daha görmedim.Sen onlara motorcu demeye devam et ben demem o kadar.Bu konuda hala bu görüşümü devam ettiriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Aldığınız ekipmanlar hayırlı olsun , güle güle kullanın fakat Burdaki CBF ile ilgili görüşlerinize katılmıyorum. Kuryeci harici kast vs takan görmemişsiniz, size denk gelmemiş o zaman ben kurye harici çok görüyürum ve ayrıca altımda CBF var ve üzerimde full ekipmanım var kask,mont,pantolon,eldiven,bot. Kask takmayan adamı hiç sevmem , kask takıp içi boş adamıda hiç sevmem.
aklıma Murathan Mungan'ın "Türkiye’de her şey olabilirsiniz ama rezil olamazsınız" lafı geldi.. Şimdi arkadaş pişkin pişkin yazmaya devam eder.
Habertük diye bir gazetesi olan bir ülke için normal bence.
Ahahahaha rezillik "tulum boyu".Foster'ın hayali dostlar mekanında yaşıyor arkadaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
Arkadaşın ciddi sorunları var,sürekli kendini üstün hissettirmeye çalışıyor.Sırf hava yapmak için ikinci hesabı açmış.Bkz.
Ahaha ilahi erkan Senin şu halini görünce Aklıma facebookta birden fazla hesabı olupta kendi fotolarını beğenen hatta yorumlayan hatta ve hatta "ohaa for" gibi saçma sapan cümleler kuran liseli ergenler geldi .d.dd
hadı bakalım bende bışeyler buldum beğenecekmısınız bakalım.
bu adam hazıran 2013 bır konu açmış..radar cezası yemış..ısyan edıyor..haksız şekılde..cezanın makbuzunuda koymuş...konudada demışkı 158 den 122 ye düştüm öyle yedım demış...konunun lınkı şu:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...fen-bakin.html
kendısı ocak ayı ıçınde yıne konu açmış cbr 125 e kamera bağlayıp görüntüsünü paylaşmış...ayrıca ceza yedıgı aracın plakasından aratırsanız aracın aynı araç yanı cbr 125r olduğu ortaya çıkıyor.
bu arkadaşın cıdden problemı var...
Kask çok hoşuma gitti Kazasız belasız inşallah...
Arkadaş ikisi için 4 aylık maaşını vermiş ama maaş sorana ne asgari ücret ne Euro demiş sonra da 2350 tl vergiler dahil demiş.
Asgari ücret olarak 850 tl. Den çalışsa 4 aylık 3400 tl maaş yapar 2530 tl nasıl oluyor
Error 404
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)