Bu kanıya nereden vardınız ? arkadaşı forumdan öte tanımamaktayım ?
Bu kanıya nereden vardınız ? arkadaşı forumdan öte tanımamaktayım ?
Tehlikeli olan iki teker değil | Bakış açısıdır
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Aynı bilgisayardan yazıp da bilmiyormuş gibi yorum yapanı da ilk defa görüyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/cokl...k-uyarisi.html
Açıklama bekleniyor.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Vay anasını be
Olaya bak!
8 yildir bu forumdayim böylesine de ender rastlaniyor
Komiklikler...
Her konusunda olduğu gibi sallamsyondan öte bir yazısı yok...
Heves ediyor çocuk...
Hayaller kuruyor...
Sizde çam ağacı dikiyorsunuz hayallerine..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bilader cidden destek al bi yerden. Oyle commuter sahiplerini kucuk gormeler,z250 konusunda millete aptal demeler falan antipati topluyorsun. Bu sacma ve kibir kokan yorumlarina da bu siteden kimse destek olmaz. Anca 2 profil acip kendi kendine takilir durursun.. Allah islah etsin..
yazdım yazdım sildim. Banane senin yurt dışından aldığın kaskından, montundan? Havamı atıyosun 3 kuruşluk malzemenle? Dur ben sana atayım havamı. Neyse. Gene vazgeçtim. Eşeğe altın semer vursalar, eşek eşeklikten vazgeçermi? ayıp ayıp.ben köylüyüm, değilsemde köylüyüm. Köylü adam saf ve temizdir. Kirlenmemiştir. Şehir yerlerindeki gibi içinden çakal çıkmaz. Köylü milletin efendisidir.
Tek başına güzel atıyodun be oğlum hayali arkadaşını neden getirdin durduk yere
Bayadır kendi yazıp kendi yorumluyormuş ama iki mesaj arası 3 dk olunca yakayı ele verdi . Ne gerek böyle işlere, zamanına yazık. Gece gece sağlam güldüm ya .
Yav bırakın çocuk oynasın karnesi belki hepsi 5 geldi... hakkı değilmi...belkide ilk motor giysileri heyecanına verin...güle güle kullan biraderim..koruma ve sağlamlık işçiliğini bilmem ama harika görünüyorlar...
Erkan ı klonlamışlar ya la? Anaaaa!!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
harika görünüyorlar, güle güle kullanın, ikiside çok sağlam markalar.
[QUOTE=ErknOzyurt;2919126]2012 Gümrük mevzuatını okumanı isterim.Lojistik şirketinde calısan tanıdıklarım var botu öyle getirtmek istedim.XRAY'a girmiş tır ve bu ne demisler olay çıkmıs nerdeyse kırmızı hatta düşüyormuş tır korktum caydım ve vergiyi yine verdik ama teferruatlı yoldan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Vergiler dahil Kask ve Eldiven : 2350 civarı birşey Cafcaflı derken ? ben bir kere motordan düştüm çok keşke dedim.Üstümde ekipman falanda yoktu.O günden sonra pistte millet nasıl gezerse bende sokakta o derece korumalı geziyorum.[COLOR="Silver"]
2350/4=587,5 tl aylık maasınız
kask ve takım cok iyi kazasız belasız
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Çoklu üyelik ihlali
Yazıyon yazıyon
Ondan sonra alıntı yapıp kendi yorumuna yorum yapıyon
gözlerimiz seni aradı yoktun bayadır. arkadaş edinmişsin kendine )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)