Almanyadan Aldığım Yeni Kaskım Ve Yeni Eldivenim
Reklamlar
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Evet 79€ kampanya vardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
Ne alakası var canım kardeşim.Ben o lafları aile geçindirip yada zor imkanlarla okuyan öğrencilere vs demedim ki ! Adam alıyor 1.5 TL bekar kask takmıyor , takıyorsada ls2/wiwi ben bu adama söverim kardeşim.Bu motorcu değil kısmına hala katılıyorum benim için CBF 150 / tvs / ybr kullanan adamı motorcu saymam için Kaskı,tulumu tulum yoksa ceketi,eldiveni olacak.Kar eldiveni vs takarsa ben gene saymam o adamı benim huyum bu ! Kar eldivenini geçtin ben kurye harici YBR/CBF/TVS ye binip kask takan daha görmedim.Sen onlara motorcu demeye devam et ben demem o kadar.Bu konuda hala bu görüşümü devam ettiriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Tulumuma uyumluu :O Hoşuma gitti benim
Keşke karşılasaydık.Tebrik ederdin o zaman beni .Cbf 150 kullanıcı olarak.Alpinestars eldiven Hein gericke bot X-lite 801 RR Kask Revit mont giyen biriyim.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Keşke karşılasaydık.Tebrik ederdin o zaman beni
.Cbf 150 kullanıcı olarak.Alpinestars eldiven Hein gericke bot X-lite 801 RR Kask Revit mont giyen biriyim.
Düşüncem şu olurdu : Bunda kesin 600/1000 lik racing vardır.Bu motorla ne işi var test mi ediyor acıba ? kime aldı acıba ))
-
Ne alakası var canım kardeşim.Ben o lafları aile geçindirip yada zor imkanlarla okuyan öğrencilere vs demedim ki ! Adam alıyor 1.5 TL bekar kask takmıyor , takıyorsada ls2/wiwi ben bu adama söverim kardeşim.Bu motorcu değil kısmına hala katılıyorum benim için CBF 150 / tvs / ybr kullanan adamı motorcu saymam için Kaskı,tulumu tulum yoksa ceketi,eldiveni olacak.Kar eldiveni vs takarsa ben gene saymam o adamı benim huyum bu ! Kar eldivenini geçtin ben kurye harici YBR/CBF/TVS ye binip kask takan daha görmedim.Sen onlara motorcu demeye devam et ben demem o kadar.Bu konuda hala bu görüşümü devam ettiriyorum.[COLOR="Silver"]
Ben istanbulda bekar yasıyorum, kazandığım para senin örnek verdiğin bekar maaşından çok daha fazla lakin, ev kirası, kredi kartı ödemeleri, faturalar, köpeğimin masrafları, motorun masrafları derken hala LS2 kullanıyorum.. Önümüzdeki ay AGV K3 alacağım söyle cicili bicili olanlardan lakin endişelerim var.. Sharp testinde kullandığım LS2 ile aynı güvenlik seviyesindeki bir kaska neden o kadar para vermeliyim bilemedim.. Sadece görsel için alacağım kaskı..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Ne alakası var canım kardeşim.Ben o lafları aile geçindirip yada zor imkanlarla okuyan öğrencilere vs demedim ki ! Adam alıyor 1.5 TL bekar kask takmıyor , takıyorsada ls2/wiwi ben bu adama söverim kardeşim.Bu motorcu değil kısmına hala katılıyorum benim için CBF 150 / tvs / ybr kullanan adamı motorcu saymam için Kaskı,tulumu tulum yoksa ceketi,eldiveni olacak.Kar eldiveni vs takarsa ben gene saymam o adamı benim huyum bu ! Kar eldivenini geçtin ben kurye harici YBR/CBF/TVS ye binip kask takan daha görmedim.Sen onlara motorcu demeye devam et ben demem o kadar.Bu konuda hala bu görüşümü devam ettiriyorum.
Keşke karşılasaydık.Tebrik ederdin o zaman beni
.Cbf 150 kullanıcı olarak.Alpinestars eldiven Hein gericke bot X-lite 801 RR Kask Revit mont giyen biriyim.
cbf kullanıcısı olarak sadece kullandığım ceketin fiyatı 350 euro. cbfle de 1000rr lada 100 le giderken düşünce asfalt aa bu cbften düştü dur şuna bişey yapmıyorum demiyor hangi cc motora binersem bineyim o motorun fiyatına göre değil kendime verdiğim değere göre giyinirim. cbf,ybr,tvs kullanan arkadaşlarım var hepsinde full koruma kullanırlar sanırım bursa motor konusunda eksik kalmış.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
chemical adlı üyeden alıntı
cbf kullanıcısı olarak sadece kullandığım ceketin fiyatı 350 euro. cbfle de 1000rr lada 100 le giderken düşünce asfalt aa bu cbften düştü dur şuna bişey yapmıyorum demiyor
hangi cc motora binersem bineyim o motorun fiyatına göre değil kendime verdiğim değere göre giyinirim. cbf,ybr,tvs kullanan arkadaşlarım var hepsinde full koruma kullanırlar sanırım bursa motor konusunda eksik kalmış.
İstanbul'da kask bile takmayan adam da gördüm ama motorunun değerinden daha pahalı ekipmanla gezeni de gördüm. İllaki Bursa'da da vardır ama sana denk gelmemiştir.
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Ben istanbulda bekar yasıyorum, kazandığım para senin örnek verdiğin bekar maaşından çok daha fazla lakin, ev kirası, kredi kartı ödemeleri, faturalar, köpeğimin masrafları, motorun masrafları derken hala LS2 kullanıyorum.. Önümüzdeki ay AGV K3 alacağım söyle cicili bicili olanlardan lakin endişelerim var.. Sharp testinde kullandığım LS2 ile aynı güvenlik seviyesindeki bir kaska neden o kadar para vermeliyim bilemedim.. Sadece görsel için alacağım kaskı..
hocam bende 2 LS2 1 tanede AGV STEAHLT SV VAR 550TL YE ALDIM K3 ALICAKYIM KASK YAPISI termoplastik olduğundan almaktan vazgeçip yaklaşık 120tl daha verip bu modeli aldım kask yapısı carbonglass olduğundan tercih ettim gel gelelim 2 side 4yıldızlı hatta LS2 de 4 yıldızlı ben genelde ls2 yi takıyorum daha kolay giy cıkar yapılabiliyor ama bu aslında dez avantaj agv kafama tam oturup konforlu bi sürüş sağlarken ls2 o kadar güven vermiyor ama 100tl ye alınabilicek en baba kasktır görüşündeyim vede bence kötü de değil ama
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
güle güle kullan dostun kıyafetlerin çok güzel benimde çift parçalı tulum getirtme düşüncem var almanya fc moto'dan
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
güle güle kullan dostun kıyafetlerin çok güzel benimde çift parçalı tulum getirtme düşüncem var almanya fc moto'dan
Teşekkürler.Hocam bende tek parça alıcaktım 2100 € dan 1620 € ya düşmüstü Barkın Abinin tulumu ama gümrükte ona %50 vergi işlendiğini duyunca vazgeçtim.Ayrıca gümrük olayları çok teferruatlı oluyor bir ton işle uğrasıyorsun vergisi , kargosu takibi amann bakıcaz bakalım
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başkalarını yargılamak kibirden olur.
Çok fazla başkalarını yargılyan, yargılanmaya hazır olmalı.
Slmlr
Brkn
-
Carl Gustav adlı üyeden alıntı
Başkalarını yargılamak kibirden olur.
Çok fazla başkalarını yargılyan, yargılanmaya hazır olmalı.
Slmlr
Brkn
Abi yanlıssam düzelt ama laf mı soktun bana
-
Düşündüm taşındım o fiyat gerçekten çok fazla : ]
Cafcaflı bir vizör alıp olayı halledecem
-
Güzel ekipmanlar hayırlı olsun.fakat düşük cc motosiklet kullanan arkadaşlar hakkındaki yorumun hoş olmamış.unutmaki yolda kaldığın zaman genellikle gariban diye baktığın insanlar yardım eder öncelikle kuryeler.tekrardan hayırlı olsun.
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Düşündüm taşındım o fiyat gerçekten çok fazla : ]
Cafcaflı bir vizör alıp olayı halledecem
Hocam tasarım bitirdi beni.Renkler çok dolgun çok kaliteli soyulcak gibi falan durmuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
hihi adlı üyeden alıntı
Güzel ekipmanlar hayırlı olsun.fakat düşük cc motosiklet kullanan arkadaşlar hakkındaki yorumun hoş olmamış.unutmaki yolda kaldığın zaman genellikle gariban diye baktığın insanlar yardım eder öncelikle kuryeler.tekrardan hayırlı olsun.
Hocam yapma etme Elin köylüleri scooter kullanıyor kask yok birşey yok napcam onları ? CBR 250 olsun takım taklavat olmasın ben gene bakmam o adama 600 f i olsun gene bakmam o adama 2000-90 model motorlara biniyorlar fren yok kask yok tulum yok ben o manada söyledim onları
-
Düşüncem şu olurdu : Bunda kesin 600/1000 lik racing vardır.Bu motorla ne işi var test mi ediyor acıba ? kime aldı acıba
))
O zaman bana ne demeli :D :D
Suzuki 125 AN Scooter var. Kask Shoei X-Spirit , Dainese mont , Keprotec eldiven
Bu arada hayırlı olsun
-
Hocam tasarım bitirdi beni.Renkler çok dolgun çok kaliteli soyulcak gibi falan durmuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Hocam yapma etme
Elin köylüleri scooter kullanıyor kask yok birşey yok napcam onları ? CBR 250 olsun takım taklavat olmasın ben gene bakmam o adama 600 f i olsun gene bakmam o adama 2000-90 model motorlara biniyorlar
fren yok kask yok tulum yok ben o manada söyledim onları
Erkan yaş kaç senin? Bazı dünya gerçeklerini idrak edememiş olman senin suçun değil.. Belki de yokluğu hiç görmemiş de olabilirsin? (bak belki de diyorum polemik yaratma hemen)
Öncelikle aklın sıra küçümsediğin köylüler bu ülke ekonomisini ayakta tutan başlıca kişilerdir.. Bugün bizlerin alım gücü varsa bunda köylü diye küçük gördüğün insanların etkisi büyüktür unutma.. Gerçek olduğu halde bu ülkenin kurtarılmasında onlar çok önemli role sahipti gibi demogojiler yapmayacağım!! aa yaptım sanırsam??? Hocam adam tarlasına gidiyor tulumu ne etsin? 600 f kullanan adam genelde racing motorla rahat eden ama çok sürat yapma ihtiyacı duymayan adamdır ve kısa mesafelerde şehir içinde tulumu ne etsin? yani keşke herkes tulum giyse o ayrı ama bence fanteziden öteye gitmez.. Ayrıca Barkın babanın dediği gibi kibir - saygı olayı.. Biraz daha dikkat lütfen..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
hayırlı olsun. (10 harfi geçti sanırım)
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Erkan yaş kaç senin? Bazı dünya gerçeklerini idrak edememiş olman senin suçun değil.. Belki de yokluğu hiç görmemiş de olabilirsin? (bak belki de diyorum polemik yaratma hemen)
Öncelikle aklın sıra küçümsediğin köylüler bu ülke ekonomisini ayakta tutan başlıca kişilerdir.. Bugün bizlerin alım gücü varsa bunda köylü diye küçük gördüğün insanların etkisi büyüktür unutma.. Gerçek olduğu halde bu ülkenin kurtarılmasında onlar çok önemli role sahipti gibi demogojiler yapmayacağım!! aa yaptım sanırsam??? Hocam adam tarlasına gidiyor tulumu ne etsin? 600 f kullanan adam genelde racing motorla rahat eden ama çok sürat yapma ihtiyacı duymayan adamdır ve kısa mesafelerde şehir içinde tulumu ne etsin? yani keşke herkes tulum giyse o ayrı ama bence fanteziden öteye gitmez.. Ayrıca Barkın babanın dediği gibi kibir - saygı olayı.. Biraz daha dikkat lütfen..
Köylü derken ben küçümsemedim ki Bilinçsizliği öne sürmüştüm. "Hocam adam tarlasına gidiyor tulumu ne etsin" ne mi etsin ? Yahuu motor tehlikeli adam ölüyor lafını edenlerede "aa şeyy hmm" ecel ya işte demeyin o zaman.Motor tehlikeli değil binici cahil ne yapacaksın Barkın abiye katılmıyorum.Sen tarlaya gidene motorcu de yarışlara çıkana motorcu de sonra gel bana ; Sen şef ben şef apaçi kim olacak de oldu mu şimdi ? Neyse uzamasın işte benim düşüncem budur.Bak NoScatter de scooter kullanıyor bu adam diyor mu - Ya ben scooter kullanıyom ne işim var X-Spirit - Dainese ile ! bu tamamen bilinçlilik , kendine biçtiği değer ile ilgilidir. . . uzatmayalım bu konuyu ! O bahsettiğin kişilerin öyle tarlaya gider gibi koskoca şehirde gezmesi seni,beni,onu ilgilendirir.Onlara motorcu diyorsan aaa onlar yüzünden bize serseri,aptal diyorlar lafını kabul edip oturacaksınç
Anlatamadıysam örnek vereyim : Bilgi yarışmasındasın sizin grupta 3 kisi var 2 si mal sen süper zeka ama sanada onlar yüzünden mal diyorlar.Çünkü siz grupsununuz grup olarak anlam ifade ettiğiniz zaman senin süper zeka olman durumu değiştirmiyor değiştirmiyor.Ben buna kızıyorum.Tıpkı benim,onun,şunun takım taklavatla gezmemizin hiçbir öneminin olmadığını gösteren o apaçiler gibi
-
Köylü derken ben küçümsemedim ki
Bilinçsizliği öne sürmüştüm. "Hocam adam tarlasına gidiyor tulumu ne etsin" ne mi etsin ? Yahuu motor tehlikeli adam ölüyor lafını edenlerede "aa şeyy hmm" ecel ya işte demeyin o zaman.Motor tehlikeli değil binici cahil ne yapacaksın
Barkın abiye katılmıyorum.Sen tarlaya gidene motorcu de yarışlara çıkana motorcu de sonra gel bana ; Sen şef ben şef apaçi kim olacak de oldu mu şimdi ? Neyse uzamasın işte benim düşüncem budur.Bak NoScatter de scooter kullanıyor bu adam diyor mu - Ya ben scooter kullanıyom ne işim var X-Spirit - Dainese ile ! bu tamamen bilinçlilik , kendine biçtiği değer ile ilgilidir. . . uzatmayalım bu konuyu ! O bahsettiğin kişilerin öyle tarlaya gider gibi koskoca şehirde gezmesi seni,beni,onu ilgilendirir.Onlara motorcu diyorsan aaa onlar yüzünden bize serseri,aptal diyorlar lafını kabul edip oturacaksınç
Anlatamadıysam örnek vereyim : Bilgi yarışmasındasın sizin grupta 3 kisi var 2 si mal sen süper zeka ama sanada onlar yüzünden mal diyorlar.Çünkü siz grupsununuz grup olarak anlam ifade ettiğiniz zaman senin süper zeka olman durumu değiştirmiyor değiştirmiyor.Ben buna kızıyorum.Tıpkı benim,onun,şunun takım taklavatla gezmemizin hiçbir öneminin olmadığını gösteren o apaçiler gibi
Hocam şuana kadar böyle çok tartışma gördüm.Durumu çok iyi anlatmıssınız size katılmamak elde değil.Bende scooter kullanıyorum bende takım taklavatla geziyorum.Bu yazıya eleştiri yapanlar ancak sizin bahsettiğiniz o apaçiler olacaktır.Takım taklvat olmadan ulaşım aracı olarak motoru kullanan insanlara motorcu denilmesine kızıyorsunuz aynen benim kızdığım gibi yazınız için teşekkürler bende anlatamıyordum sözcüklerle bu durumu umarım anlarlar verdiğniiz örnek çok yerinde olmuş
Tehlikeli olan iki teker değil | Bakış açısıdır
-
Moderatör
administrator adlı üyeden alıntı
SniqerTreaz adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir!
ErknOzyurt ve
SniqerTreaz aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
Şıracının şahidi bozacı bile değilmiş meğer.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Şıracının şahidi bozacı bile değilmiş meğer.
Kurtlar vadisi pusu nun son 10 dakikasında ki kadar merak içindeyim. bekliyorum
ne diyecek(ler)
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)