Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Almanyadan Aldığım Yeni Kaskım Ve Yeni Eldivenim

REKLAM ALANI
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask kafayı biraz sıkmalıdır ki 280 300 gibi hızlarda sallanmasın , alttaki aparat gırtlağımıza baskı yapmasın.Airbag için hava dolumunu hesaba katmadım şişirince baya sıkıcak sanırım
    Sadece meraktan soruyorum, Türkiye'de nerede 280-300km gibi bir hız yapabileceksiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece meraktan soruyorum, Türkiye'de nerede 280-300km gibi bir hız yapabileceksiniz?
    Pistte / Bursa çevreyolu / Halilhayabusa / Erbil Kamba gibi sokakta video çeken insanlar nerde 360 nerde 330 yapıyorsa orda ? senin yaşadığın yeri merak ettim.Denizli gibi biryerdemisin yoksa Antalya mı )

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Maaş söylemeyimde Kask depo ücreti kargo gümrük vs 4 ay gitti benden / Kask %30 İndirimli olup sınırlı adet üretilmiş replicadır.630€ gibi bir fiyatı vardır.Airbagli olmayan modellerinde bu görsel yok standart beyaz/siyah var.Airbagsiz olanlar ise 413€ civarında birşey
    Kask'a 630 euro demişsin.

Burdaki fiyatı!

http://www.anesmotor.com/?urun-1838-...R-REDDING.html

.

Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask'a 630 euro demişsin.

Burdaki fiyatı!

http://www.anesmotor.com/?urun-1838-...R-REDDING.html

.
    Bunda ingiltere bayrağı , arkadaki köpek ve AİRBAG yok yazıyı tamamen okuyunuz.AİRBAG benim için önemli bir etken

Motosikleti
    Hyosung Comet
    Bunda ingiltere bayrağı , arkadaki köpek ve AİRBAG yok yazıyı tamamen okuyunuz.AİRBAG benim için önemli bir etken
    Hocam Airbag nasıl arabadaki gibi patlıyor mu yoksa yanak yerleri kafa üstü alın bölgesi falan 5-6 cm kadar şişiyor mu ?
    Tehlikeli olan iki teker değil | Bakış açısıdır

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    deşifre oldun vizörden ansıman var
    katalog çekimlerinde önemlidir bu bak olmamış.

Hayırlı olsun
    "men dakka dukka"

Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deşifre oldun vizörden ansıman var
    katalog çekimlerinde önemlidir bu bak olmamış.

Hayırlı olsun
    Saolun Saklayacak birşeyimiz yok ki deşifre olalım

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    almanyadaki bir akraban alsaydı,gelirken bagajına atıp getirseydi kargosu vergsi ivs den kurtulmuş olmazmıydın? Benim almanyada bir sürü akraba var getirtsem mi acaba bişeyler =/
    Karadeniz - Giresun.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)

Ne alakası var canım kardeşim.Ben o lafları aile geçindirip yada zor imkanlarla okuyan öğrencilere vs demedim ki ! Adam alıyor 1.5 TL bekar kask takmıyor , takıyorsada ls2/wiwi ben bu adama söverim kardeşim.Bu motorcu değil kısmına hala katılıyorum benim için CBF 150 / tvs / ybr kullanan adamı motorcu saymam için Kaskı,tulumu tulum yoksa ceketi,eldiveni olacak.Kar eldiveni vs takarsa ben gene saymam o adamı benim huyum bu ! Kar eldivenini geçtin ben kurye harici YBR/CBF/TVS ye binip kask takan daha görmedim.Sen onlara motorcu demeye devam et ben demem o kadar.Bu konuda hala bu görüşümü devam ettiriyorum.[COLOR="Silver"]

Tüm bunlara rağmen genede hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş.
    ErknOzyurt bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Gsxr1000
    bu konunun amacı caka satmaktan başka bir amacı yok. tamam kardeş türkiyede tek sen motorcusun..
    (bazen he diyip geçmek lazım)
    oyunageldim, Güzel Şale ve RAMİREZ bunu beğendiler.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Bursa Mt nin en cafcaflı üyesi

Biz eurodan felan anlamayız toplam kaç tlye maloldu

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    almanyadaki bir akraban alsaydı,gelirken bagajına atıp getirseydi kargosu vergsi ivs den kurtulmuş olmazmıydın? Benim almanyada bir sürü akraba var getirtsem mi acaba bişeyler =/
    2012 Gümrük mevzuatını okumanı isterim.Lojistik şirketinde calısan tanıdıklarım var botu öyle getirtmek istedim.XRAY'a girmiş tır ve bu ne demisler olay çıkmıs nerdeyse kırmızı hatta düşüyormuş tır korktum caydım ve vergiyi yine verdik ama teferruatlı yoldan

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa Mt nin en cafcaflı üyesi

Biz eurodan felan anlamayız toplam kaç tlye maloldu
    Vergiler dahil Kask ve Eldiven : 2350 civarı birşey Cafcaflı derken ? ben bir kere motordan düştüm çok keşke dedim.Üstümde ekipman falanda yoktu.O günden sonra pistte millet nasıl gezerse bende sokakta o derece korumalı geziyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm bunlara rağmen genede hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş.

Teşekkürler
    semihss bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    kask güzel gerçekten...fiyatı ise çok pahalı...anesteki için airbag olmayan model demişsin ama önceki sayfada airbag olmayan model için 413 avro diyosun..bu bile anes in fiyatını katlıyo...

airbag in, içi şişen kasktan farkı var mı..eğer hayati bi fonksiyon ise 200 tl nitroda, 500 tl scorpionda da var...şayet aynı şey ise bilmediğim için soruyorum..güle güle kullan

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kask güzel gerçekten...fiyatı ise çok pahalı...anesteki için airbag olmayan model demişsin ama önceki sayfada airbag olmayan model için 413 avro diyosun..bu bile anes in fiyatını katlıyo...

airbag in, içi şişen kasktan farkı var mı..eğer hayati bi fonksiyon ise 200 tl nitroda, 500 tl scorpionda da var...şayet aynı şey ise bilmediğim için soruyorum..güle güle kullan
    Hocam anesteki SPEED-R / Bendeki RACE-R Aneski Race-R pro 1800 civarı oda boş modeli replica bile değil

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Hımm AİRBAG için güzel fiyat istemişler

ohohoho paşamm, ne kadar para saysanda o ekipmanlara adam gibi sıkamadıktan sonra ne işe yarar ) Sliderlara boşuna para verme zaten hiç asfalt yüzü göremeyecekler
    [B]King is back baby!King is back![/B]

RACE-R diyorsun da resimlerde S 700 yazıyor kaskın üzerinde . Bu işte bir yanlışlık var.
    oyunageldim bunu beğendi.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bir bitmediniz gitti ........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    RACE-R diyorsun da resimlerde S 700 yazıyor kaskın üzerinde . Bu işte bir yanlışlık var.
    Hocam içinden kask stickerlri çıktı LASSA / SPEED-R / S700R. DAİNESE / SPİDİ gibi bende anlamadım ayrıca reflektörlü etiketlerde çıktı onuda anlamadım.Yapıstırdığım öne reflektör olan etiket , yana yapıstırdıklarım çirkin oldu geri çıkardım kaskta dainese neden yazsın ki sanırım replicalarda falan yanında veriyorlar.Herhalde alanlar hep piste çıkıyor biz sokak motorcusuyuz :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohohoho paşamm, ne kadar para saysanda o ekipmanlara adam gibi sıkamadıktan sonra ne işe yarar ) Sliderlara boşuna para verme zaten hiç asfalt yüzü göremeyecekler
    Maksat hoşuma gitsin bakınca içim açılsın yoksa bende bu kadar meraklı değilim ama olurda ilerde piste çıkarız diye yani :D

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kazasız belasız kullanılsın test etmek kısmet olmasın
    Ninja

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)