Nasıl Sattığımı Anlamadım..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ana baba duası çok aldın yat kalk dua et ,böyle satış kırk yılda bir milyonda bir olur oda sana denk gelmiş yani.. vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
motorun 400kmde kı 400km yapmak da rodajı ıyı tamamlamak ıstıyosan calısan bı ınsan ıcın cok zor. oyle 90-100 gıdemıcegın ıcın 1000km altında, gercekten 400km zor. adam motoru ıyı gorduyse, plakası da varsa neden olmasın buyutmenın anlamı yok bence. konu acmanın da anlamı yok gıbı gelıyor bana ama senın kararın tabı
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
-
ugrgnr adlı üyeden alıntı
motorun 400kmde kı 400km yapmak da rodajı ıyı tamamlamak ıstıyosan calısan bı ınsan ıcın cok zor. oyle 90-100 gıdemıcegın ıcın 1000km altında, gercekten 400km zor. adam motoru ıyı gorduyse, plakası da varsa neden olmasın buyutmenın anlamı yok bence. konu acmanın da anlamı yok gıbı gelıyor bana ama senın kararın tabı
pazarlık etmeden çalıştırmadan kullanmadan alması direk parayı vermesini anlmadım normalde pazarlık edenler yalvarıp yakınanlar çok gördüm ama bu abimiz hiç sorunsuz aldı gitti onun için açtım yoksa niye açayım konu bide sıfır 4,100 bende 4,100 verdim 100 de noter + sigorta anlatabildim mi ?
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
bende aynı senin sattığın gibi motor almıştım,ama ben biraz pazarlık yaptım 250 lira kadar...sonra adamın yanına gittim 140 km uzaklıkta...adama bulunduğum yeri söyledim,adam motorla geliyordu...motoru görsen sıfır sanarsın.motorun etrafında bir tur attım tamam dedim hadi notere gidelim yok dedi bir sür öyle al,ısrar etti neyse motorla bir tur attım kararım değişmedi zaten,aldım satışı,verdim parayı...bastım gaza geldim tomarzaya
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Bana çok etik gelmedi açıkçası umarım satın alan adam sıfır fiyatının 4100 olduğunun bilincindedir ki o da pek olası değil,ilginç.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
etik değil.bi yerden kesin çıkar..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
-
nasipte varsa gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden hayırlı olsun.
satışın konusunda sıkıntı yok. alan kişi plaka ruhsat ile uğraşmak istememiş olabilir. sıfırı 4100 tl plaka ruhsat hariç fiyat sanırım.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
psyche adlı üyeden alıntı
Bana çok etik gelmedi açıkçası umarım satın alan adam sıfır fiyatının 4100 olduğunun bilincindedir ki o da pek olası değil,ilginç.
ben söledim bana şurda şu vardı dedi bayidekininde fiyatınıda biliyormuş ama bunu alcam dedi daha poşetiyle duruyordu yani etik olmaması için benim suçum varmıki ?
feliçita adlı üyeden alıntı
etik değil.bi yerden kesin çıkar..
etik olmaması için ben naptımki neden benden çıkıyor içimi rahatlattın yani sağolasın
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
nasipte varsa gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden
hayırlı olsun.
satışın konusunda sıkıntı yok. alan kişi plaka ruhsat ile uğraşmak istememiş olabilir. sıfırı 4100 tl plaka ruhsat hariç fiyat sanırım.
Allah razı olsun
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
Adam beğenmiş almış, üstelik araştırmasını da yapmıştır, yapmamışsa bu onun sorunu, hangimiz belli bir süre bakınmadan araştırma yapmadan herhangi birşey alıyoruz ki? nihayetinde 400 km motor ve alırken yapılan plaka ruhsat vergi masraflarını da katın içine... adamın işine gelmiş almış, şimdi arkadaş kazıklamış mı oluyor.. Herkese böyle sorunsuz satışlar dilerim satış yapmak istenildiği zaman...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
-
aynı şekilde ben de motor sattım 3 000 km de sıfır fiyatına... ama sattığım arkadaş mahallede nasıl sürdüğümü görmüş; abi senden iyi rodaj yapanı mı bulacağım dedi ve sıfır fiyatına benden aldı.
harley is making love with
davidson
-
4,000 +plaka masrafınada ben almıştım Allah kaza bela vermez inşallah dengesiz sürüyordu çünkü
-
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
ben söledim bana şurda şu vardı dedi bayidekininde fiyatınıda biliyormuş ama bunu alcam dedi daha poşetiyle duruyordu yani etik olmaması için benim suçum varmıki ?
etik olmaması için ben naptımki neden benden çıkıyor içimi rahatlattın yani sağolasın
Allah razı olsun
istersen 10000 e sat adam gönüllü olduktan sonra sıkıntı olmaz zorla satmadın ya zaten sıfır fiyatınıda biliyormuş kısmet bu işler bende 400 kmde aldım motorumu 3650 ye 1 yıl önce 2 aylıktı daha hayırlı olsun güle güle harca paranı
-
adam avrupalıdır belki. bizim gibi sünenttendir deyip girmemiştir olaya ;)
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
phradrel adlı üyeden alıntı
adam avrupalıdır belki. bizim gibi sünenttendir deyip girmemiştir olaya ;)
fabrikada güvenlik görevlisiymiş biraz 100 lira in dedi ben yok deyince tamam notere gidelim dedi direk çok pazarlıkcıları görünce kendimde dahil bu abi biraz ilginçti serçesini satmış zengin filanda değil yani
-
piyasada seçenek olmayınca insanlar ne yapsın, kendini kanıtlamış comuterlere parayı bayılıyorlar..
sonuçta O da biliyor fazla zarar etmeyeceğini
ayrıca alıcı salak değil heralde yeni motorun en az 300tl plaka masrafı var oda kendi yaparsa..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Alan razı satan razı...Onun için sorun yok.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
fabrikada güvenlik görevlisiymiş biraz 100 lira in dedi ben yok deyince tamam notere gidelim dedi direk çok pazarlıkcıları görünce kendimde dahil bu abi biraz ilginçti serçesini satmış zengin filanda değil yani
Bu alım-satım işleri bana göre değil herhalde . Ben yerinizde olsam dar gelirli olduğunu duyunca muhakkak indirim yapardım yoksa içim rahat etmezdi ...
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Mübarek adammışsın vesselam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)