Kültür bakanlığı Veritabanı açıldı. Gezi düzenlesek de nereye gitsek diyenlere
Reklamlar
-
Kültür bakanlığı Veritabanı açıldı. Gezi düzenlesek de nereye gitsek diyenlere
evet
http://kurumsal.kulturturizm.gov.tr/
Kültür ve Turizm Bakanlığı, internet üzerindeki çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha önce Geleneksel El Sanatları ve Mağazalar Müdürlüğü, (GES) ile e-ticaret adım atan bu kez hayata geçirdiği kurumsal portalıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Kurumsal.kulturturizm.gov.tr adresiyle açılan proje, 81 ilden toplanan kültürel veri tabanı içeriklerini bir araya getiriyor. Sitenin özellikle kullanıcılara sunduğu kategorileri başarılı bulduğumuzu belirtelim. Etkinlikler, gezilecek yerler, nerede konaklanır, ne yenir, ne alınır, kimlerle ünlü, kültür atlası, turizm aktiviteleri ve iletişim haritası gibi başlıklar 81 ile göre düzenlenmiş durumda.
Örneğin, Niğde’ye gitmek isteyen bir kişi bakanlığın kurumsal adresine girerek, Niğde’deki tiyatro etkinliklerini takip edip, Niğde Gazozu’nun içilmesinin önerildiğini öğrenebilir. Öte yandan şehirlerin meşhur yemeklerinin bulunduğu portalda, yemek tarifleriyle kullanıcılara önerilerde bulunuluyor.
kaynak : http://www.webrazzi.com/2013/01/22/k...sitesini-acti/
Reklamlar
-
-
-
site açılmıyorda hazır geziyle alakalı bir konu açılmışken bir soru sorayım.google eart türkiyede çalışmıyor,bunu çalıştırmanın bir yolu var mı?
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
ben gördüm gençler raad olun.
sıkıntı olmuştur, açarlar
-
makseli adlı üyeden alıntı
ben gördüm gençler raad olun.
sıkıntı olmuştur, açarlar
onlarda bizi görecek mi?
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Düşünce gezmeyi seven iki tekerler için harkulade birşey bence.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
-
Güzelim boluda gidilecek 4 yer varmış.. abant, kartalkaya, yedigöller gölcük ? eee nerede bunun kaplıcaları aladağları kampingler vs.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Genel olarak güzel fakat bütün illerin bilgileri girilmemiş. Yakın zamanda girileceğini ümidediyorum.
veritabanı hazırlanmıştır ve bilgiler giriliyordur bence de...
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Güzelim boluda gidilecek 4 yer varmış.. abant, kartalkaya, yedigöller gölcük ? eee nerede bunun kaplıcaları aladağları kampingler vs.
İstanbulda hiç biyer yok ) Demekki Bolu istanbuldan daha güzel.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
site açılmıyorda hazır geziyle alakalı bir konu açılmışken bir soru sorayım.google eart türkiyede çalışmıyor,bunu çalıştırmanın bir yolu var mı?
Nasıl çalışmıyo google earth türkiyede ? ben yıllardır kullanıyorum.
-
Müzeleri dayamışlar. Hiçte merakım yok zaten. Mangallık güzel bi orman içi , ufak bir şelale su sesi yeterli
-
Arkadaş ben türkiye turu için ilk 5 şehri ajandama yazdım. tamda devam edecek ken yazık değil mi ajandaya neden beni zora düşürüyorsun.
Daha erken açsana şu veritabanını, sorunlar ortadan tam anlamı ile kalksın yoklarız bakalım nasıl veritabanı hazırlamışlar
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
müzekartta uygulama değişikliği yapmışlar, aynı yere 2. defa gidemiyorsun..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Nasıl çalışmıyo google earth türkiyede ? ben yıllardır kullanıyorum.
bende son bir yıldır bu proğramı kuramıyorum
-
İzmirde gezilecek yer yok..
Sayfa boş çıkıyor yahu....
Tek niğde mi var bu sitede...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Motosiklet Eğitmeni
Bu kadar bastan savma,
bu kadar bir poka yaramayan bir siteyi ancak bizim kûltür bakanligimiz yapabilir.
Ertugrul Günay ve ekibini tebrik ediyorum.
Ben bu foruma gezilecek yerler diye konu talep ettim ve açilmisti.
O konu bile bahsi geçen siteden daha anlamli.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
bizim çorum da 33 yer varmış
http://kurumsal.kulturturizm.gov.tr/turkiye/corum/gezilecekyer#content
veriler halen eklenmeye devam ediyor sanırım.
izmir de hala birşey yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)