Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2000-2500 tl ye en iyi motor Lütfen içeriiiiii

REKLAM ALANI
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    olumsuz yorum her motora yapılır mesela ben, benim kullandığım motor adına hiç olumlu yorum duymadım ama benim motorum bana daha hiç sorun yaşatmadı(demek ki iş kullanıcıda bitiyor)....senin o fiyata alacağın en iyi motor salcano wolf tür ya da muadilleridir ....cup alırsan günde elli km seni yorar,hele bir de rüzgara maruz kalırsan epeyce yorar,birde 100 cc ile 125 cc arasında çok güç farkı var ondan dolayı 125 cc ve üzerini düşün ki günde elli km yol da motor seni üzmesin...Son olarak 500 lirada korumalara ayır bence:kask,mont,pantolon,maske vs.vs
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    motor kullanıcıya göre tepki veriyor

Fizy'de yolda bırakmadı şükür dağ tepe köy - kent toprak yol vs giderim - yağmurda bile bişi olmaz yolu görebildiğim kadarıyla giderim (CBR ama bi başka 80 den sonra 120-130 ları görünce insanın basası geliyor... Durduramıyorum kendimi )

Neyse fizy hakkında bende 2-3 yorum hariç olumlu duymadım.Fizy 4500'lü kmlerde sadece 1000'de - 3000'de bakıma götürdüm hiç yolda belde bırakmadı ve maşallah canavar canavar... yormayacan 50-80 arası yeter tabakaneye *** yetiştirmeyecez. yavaş yavaş rüzgarı ala ala etrafına baka baka çeşme gördünmü duracan yolda bi ezilmiş hayvan görünce kenara çekilecen onu kenara çekip dua edecen.... Kavşakta kaza yapmış sonra kavga edenleri ayıra ayıra yavaş yavaş gidecen.. Yolda kalan başka bir motorcuya yardım ederek gidecen... Motoru yormazsan motoru motor olarak kullanıp bakımını düzgün yaparsan , limitlerini zorlamazsan ve canın cicim amanda aman gibi arada seversen yolda koymaz... (93 Skoda Fovo mu o konuda pek severim hayvancağız 150 ilede gider durmadan 700 km'de gider. hemen direkdiyonunu severim benim mor oğlum diye e fizy beyaz sıpa beyşehir yolu yokuşlarını , hadim yokuşlarını çıkınca bi başını okşamak gerek )
    "men dakka dukka"

Motosikleti
    henüz yok
    aynı durumdayız bende temmuzda yazılcam ehliyete ben ybr düşünüyorum ekipmana önem ver şimdiden dizmeye başla paran oldukca kaskını mont'unu dizlini eldivenini al bi kenara koy dursun

motor en son iş motoru alınca bitirici dabeyi vurmuş oluyosun

moto-baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cemsid cbf 150
    aynı bütçeyle ikinci el japon diye alıyosun başın çok ağrıyo sonra... tecrubelerle sabit.
    bence sıfır al a dan z ye kendi motorum diye binersin.. kanuninin yeni modellerine bak, yeni ama araştıranlar yurtdışında iyi yorum almış diyolar..
    http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/282/gt-170
    2000 peşin ver . 12 ay taksit yaptır ayda 100
    500 liranlada ekipman alırsın..

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    5.elde olsa ybr
    DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    O paraya ybr alınır satarken kolay satılır gezer ken keyif alınır kafan rahat olur 2004 model olsada sıfır çinliden iyidir ( kanuni mondial salcano Küba ) bazı arkadaşlar kızabilir ama bu gerçekleri görmezden gelme
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O paraya ybr alınır satarken kolay satılır gezer ken keyif alınır kafan rahat olur 2004 model olsada sıfır çinliden iyidir ( kanuni mondial salcano Küba ) bazı arkadaşlar kızabilir ama bu gerçekleri görmezden gelme
    yoo kullanıcısı olarak bende aynısını söyledim. bu sınıf motorlarda cbf 150 ve ybr 125 den gerisi hikaye.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    şimdi sana arora tiger 200 al diyeceğim ama olmaz köpek gibi makina tiger 200... üstelik motor tecrübende yokmuş,geriye de bir ybr kalmış o zaman sen ybr al...yok ben canavarla başa çıkarım dersen üzerimdeki tüm korumalar dahil bu şekilde bir motorun sana maliyeti 3,000 i bulur
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

2.000'e temiz ybr bulmak çok zor. 2.500 civarı temiz ybr bulunur.

Nakitin yoksa kart ile alacaksan da salcano wolf iyidir. Özenli kullanılırsa çok rahat işini görür.

Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi sana arora tiger 200 al diyeceğim ama olmaz köpek gibi makina tiger 200... üstelik motor tecrübende yokmuş,geriye de bir ybr kalmış o zaman sen ybr al...yok ben canavarla başa çıkarım dersen üzerimdeki tüm korumalar dahil bu şekilde bir motorun sana maliyeti 3,000 i bulur
    sağol serdar kardeş araştırdım internette 2990 a falan var 0 ları . Lakin bu araro çin malı değil mi . Çin malları kalitesiz oluyor diye bir şey duymuştum ben ama ?

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    evet çin malı hemde orjinal çin...ama ben araba olsun motosiklet olsun yeter ki motoru olsun az çok anlıyorum bu tür makinalardan...ben arorayı almadan detaylıca inceledim....sana anlatayım biraz makina kalıplı bir makina öyle arıza verecek dandik parçalar yok üzerinde...fren kolu,debriyaj kolu,arka fren mekanizması,ön fren mekanizması,sinyaller,ayak koyma yerleri,ön ve arka jantlar,motorun şasesi,koltuk kılıfı,gidonu,çamurlukları,egzosu ve bunların bağlantı yerleri,gazlı amortisörleri veya aklına ne geliyorsa hepsini inceledim tek tek... hiçbirini basit yapmamışlar geriye kalan motor o da içi kapalı kutu zaten...ama ben bu motorla kesintisiz uzun yola bile çıktım durmadan 300 km,çok güçlü geldi bana motorun torku gayet iyi nasıl söyleyim sana,iki kişiyle bayır ile düz yolu ayırt etmiyor makina...basarsan gidiyor yani,ybr ile de gücü kıyaslanacak bir motor değil ondan dolayı kıyaslamıyorum

şimdi sana soruyorum bir motorun en çok neyi bozulur? sen bunu,bu sorunun cevabını bul ve söyle...bende sana ona göre cevap vereyim...
    aslında işin aslına bakarsan çin bir ara türkiyeye çok yüklü sayıda scooter sattı ama şu an piyasada hiç biri kalmadı bundan dolayı çin malı diye kimse yanaşmıyor bu motorlara ama ben inceledim,baktım,beğendim sonra gidip ikinci el aldım şu an motorum 5,200 km de daha motora benzin dışında masraf yapmadım yağ aldım onu da koymadım daha...

Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet çin malı hemde orjinal çin...ama ben araba olsun motosiklet olsun yeter ki motoru olsun az çok anlıyorum bu tür makinalardan...ben arorayı almadan detaylıca inceledim....sana anlatayım biraz makina kalıplı bir makina öyle arıza verecek dandik parçalar yok üzerinde...fren kolu,debriyaj kolu,arka fren mekanizması,ön fren mekanizması,sinyaller,ayak koyma yerleri,ön ve arka jantlar,motorun şasesi,koltuk kılıfı,gidonu,çamurlukları,egzosu ve bunların bağlantı yerleri,gazlı amortisörleri veya aklına ne geliyorsa hepsini inceledim tek tek... hiçbirini basit yapmamışlar geriye kalan motor o da içi kapalı kutu zaten...ama ben bu motorla kesintisiz uzun yola bile çıktım durmadan 300 km,çok güçlü geldi bana motorun torku gayet iyi nasıl söyleyim sana,iki kişiyle bayır ile düz yolu ayırt etmiyor makina...basarsan gidiyor yani,ybr ile de gücü kıyaslanacak bir motor değil ondan dolayı kıyaslamıyorum

şimdi sana soruyorum bir motorun en çok neyi bozulur? sen bunu,bu sorunun cevabını bul ve söyle...bende sana ona göre cevap vereyim...
    aslında işin aslına bakarsan çin bir ara türkiyeye çok yüklü sayıda scooter sattı ama şu an piyasada hiç biri kalmadı bundan dolayı çin malı diye kimse yanaşmıyor bu motorlara ama ben inceledim,baktım,beğendim sonra gidip ikinci el aldım şu an motorum 5,200 km de daha motora benzin dışında masraf yapmadım yağ aldım onu da koymadım daha...
    peki abi yeni başlayan birine ve yaklaşık motoru 4-5 yıl kullanmak isteyen bana wolfu mu tiger mi tavsiye edersiniz .

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    ben wolfü bilmiyorum ki hiç de görmedim ama sitede kullanan arkadaşlara sorabilirsin...
    tigere gelince bu motor hafife alınacak bir motor değil hızlanması felan çok ani oluyor 100 e hangi ara geldiğini anlamıyorsun ama motor tecrübende yokmuş şimdi ne desem yanlış olur...başlangıçta 200 cc nasıl olur önce bunu tartışmak lazım

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    serdar yakıt ne durumda
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aman arkadaşlar ben xciting 500 ile 150 yapıyorum aklım gidiyor siz 125 cc motorla 140 km den bahsediyorsunuz 120 neyinize yetmiyor oda sollama yaparken veya mecbur kaldığınızda kısa süreliğine. Şehirler arası asfalt yolda 90-110 arası en ideal sürat

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serdar yakıt ne durumda
    motorun deposu bayağı büyük olduğu için pek ölçme fırsatım olmuyor ama diğer 100 lük cup motoruma göre çok fazla yakıyor bunu hissedebiliyorum...bir defasında 40 liralık benzinle 300 km yol yaptım...
    nasıl söyleyim ölçecek kadar fazla yakmıyor,ama bu sene ölçeceğim tamı tamına ne yakıyor söyleyeceğim çünkü soran çok oluyor...evden işe,işten eve kullanıyorum zaten 50 liralık benzin alıyorum ama aldığım günü unutuyorum...net bir cevap veremedim ama idare edin,havalar ısınsın ölçeceğim

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    dostum hala karar veremedin mi
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum hala karar veremedin mi
    Galiba verdim kardeşim Tercihim salcano wolf dan yana olacak

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı ylomaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Galiba verdim kardeşim Tercihim salcano wolf dan yana olacak
    yuuuh
    Millet arora demiş ybr demiş yb125 demiş ve 3-5 cevapta wolf var ve sen wolf seçmişin
    Neyse Hayırlı olsun kazasız belasız bin demek düşer bize....
    "men dakka dukka"

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    cok güldm :D arora diyen adamlara :D
    çinin can cin con kasabasında bodrum altında üretilip maliyeti 100 dolar olmayan bir motosiklete o kadar para haram :D
    neymiş hız yapıyormuş :D 2 ayrılır o şase yolda görürsünüz :D
    paranızı kaptırmayın arkadaşlar böle çinlilere ...

*dipnot: fuarda gecen yıl arora yeebere görünce abartısız yarım saat güldüm
    standakiler beni kovaladılar :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)