http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Armor-Deri-Ceket-pmu2204.html
Kullanan var mı hiç yada kalitesi hakkından bir bilgisi olan alınır mı yada başka önerisi olan
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Armor-Deri-Ceket-pmu2204.html
Kullanan var mı hiç yada kalitesi hakkından bir bilgisi olan alınır mı yada başka önerisi olan
Gerçekten fırsat mıdır, yoksa alternatif var mı ?
www.motojektif.com
bence o fiyata ya sezon sonu yada başka birşey var
günlük deri ceket almaya kalksan en 500 tl bu hem korumalı hem motor montu(sosyete işi yani) bence iyi incelemek lazım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bence sezon sonu elde kalmış değil gibi her beden var çünkü, İncelemek lazım.Ankara motomaxta varsa bakmaya giderim. Daha önce motomaxtan kampanyalı 190 tl ye kushitani deri pantolon almıştım.190 liraya o pantolon bedava gibi. 350 liraya fiyat çok iyi ancak incelemek gerekli deri kalınlığı önemli.Günlük giymelik ince bişeyse değmez gibi.. İİcon marka deri montum var 1,6- 2mm kalınlıkta değişmekte.Kesinlikle rüzgar geçirmiyor,koltuk altında veya yanlarda kumaş kullanılmamış dolayısıyla rüzgar geçirmiyor;ancak durduğun yerde çok terletiyor.
inceleyen arkadaşlar varsa alınabilicek bişeymi
korumaları yok gibi. korumalarda en 1621-1 gibi şeyler arayın.
Bu fiyata en fazla Venom'um deri ceketini bulursunuz ki kalite olarak bunun gibi değildir. Derisi kalın, ince olmadığı belli. 1.2~1.3 mm diye geçiyor bu deriler. Kalın deri yani. (1.6~2 mm isitsnai kalın ve güzelmiş )
#sürenadam
Google a 4Riders yazınca hep motomax geliyo başka bir bilgi bulamadım ne malı nerde üretiliyor ? Ancak hudson deri kalitesinde derisi var gibi fotoğraftan anladığım kadarıyla.
Ben ilanı görünce dün gidip bir tane aldım, ilk izlenim olarak fiyatına göre güzel bir ürün, insanın üzerine güzel oturuyor, dışarıda görünen sürtünme alanları dışında omuzlarda-dirseklerde ve sırtta CE onaylı korumaları var, motor üzerinde henüz denemedim ama muadili ürünlere göre fiyatı uygun geldi bana..
bence guygun bir fırsat..mont arkadan hudson robocop a benziyor...önde farklılaşma var...eğer onun gibiyse doğrudan alınmalı..
Ben almaya karar verdim aradım sordum 65 kiloyum S size uygun dediler alıp kullanan varmı hç ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
[QUOTE=merianne;2913834]bence sezon sonu elde kalmış değil gibi her beden var çünkü, İncelemek lazım.Ankara motomaxta varsa bakmaya giderim. Daha önce motomaxtan kampanyalı 190 tl ye kushitani deri pantolon almıştım.190 liraya o pantolon bedava gibi. 350 liraya fiyat çok iyi ancak incelemek gerekli deri kalınlığı önemli.Günlük giymelik ince bişeyse değmez gibi.. İİcon marka deri montum var 1,6- 2mm kalınlıkta değişmekte.Kesinlikle rüzgar geçirmiyor,koltuk altında veya yanlarda kumaş kullanılmamış dolayısıyla rüzgar geçirmiyor;ancak durduğun yerde çok terletiyor.[/
Kardeş gidip bakma durumun yakın zamanda olurmu
Bu fiyata deri korumalı motorsiklet montu yok
ARMOR DERİ CEKET
· 1.Sınıf dana derisi
· CE onaylı omuz ve dirsek korumalar
· Sırtta çıkarılabilir koruma pedi
· Pantolon bağlantı fermuarı
· Ön, arka ve kollarda fermuarlı havalandırma kanalları
· Bel, sırt, göğüs, omuz ve köprücük kemiklerinde sürtünme pedleri
· Velkrolu bel genişlik ayarı
· File iç astar
· Rüzgar engelleyici fermuar arkası flapları
· Çıkarılabilir termal içlik
· Sırt ve dirseklerde rahat hareket sağlayan deri reflex (esnek) bölgeler
· Yakada konforlu kumaş bölümler
· Fermuarlı 2 adet dış çep
· Telefon ve cüzdan cepleri
BÜTÜN BU YAZILANLAR YALAN DOLAN MI DİYORSUNUZ YANİ ?
Siz 350 liraya neler alınabildiğinin farkında degilsiniz bence olması gereken fiyat bu hatta fazla bile herhangi bir hindistan pakistan deri üreticisi motosiklet ekipmanı üreticisiyle kontak kurun agzı acık kalıyor insanın 50 euro 70 euro 100 euro gibi fiyatlar veriyolar inanılmaz güzel ceketlere türkiyeye girişi dahil bu fiyatların.
Anlayışına hayran kaldım
Amaç bağcıyı dövmekse hiç yorulmayalım dilersen
Ha üzüm yemek istiyosanız başka
Deri sürtünmeye en dayanıklı ürünlerden biridir tek başınada iş görür ama darbe emici bir koruma muhakkak istersin. Bu yüzden günlük kullanılan deri ceketler motorsiklette çok tavsiye edilmez. Motorsiklete uyarlanmış derilerin üzerindeki açıklamada görüldüğü üzere epey teknoloji ve koruma farkı vardır.
bu aynı hudsun derideki robocop modeli değil mi eger tpkısının aynı ise kesinlikle kaçırma derim...
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Bana dediyseniz o dediğim fiyatlar motosiklet için ce onaylı korumalı deri montlardan bahsediyorum.Bizde deri piyasası baya yukarda olduğu için motosiklet ekipmanı satanlarda o havadan gidiyorlar.Googleden cok caba sarfetmeden hindistan ve pakistandan fabrika üretimi olan magazalardan satın alma yapan insanlar var bu forumdada savaş abi bahsetmişti pakistandan aldığını ve çokta memnun oldugunu fiyatlar ise oldukça aşşada.
Ben bugün deneme imkanı buldum.İktisattan anlamadığım için alamadım fakat ilk fırsatta almaya çalışacağım. Çok güzel duruyor ve güven veriyor.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)