Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

4Riders Armor Deri Ceket

REKLAM ALANI
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Ben alamadım :( Neo'sunu düşünüyorum şuanda... stok eritme çabalarıymış gerçekten de..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Neo montu denemiştim. Fena değil bana pek oturmamıştı.
    Derisi nedense siyah değil koyu gri ve parlaklığı biraz garip.

logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim de aklıma soktunuz. Baktım okudum araştırdım. Kimisi dandik diyor kimisi mükemmel diyor. Anlayamadım neyin nesidir. Almış vatandaşlar üzerindeyken foto gonderse de fikir sahibi olsak. Bu arada daha önce millet 200-220 tl den almış bu ceketi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    200 küsür geçen seneydi dostum.Oda büyük bedenlerde bu sene 340 tl .İmkanı olan hala kaçırmasın alsın .

chopper mate modellide güzel sadece korumaları yok her bedeni mevcut 315 e geliyor indirimle bende neo modelini aldım gecen gun m beden tam oldu 178 boy 86 kilo chopper mate ninde L bedeni oldu onuda aldım muadillerine göre çok uygun fıyatlı ve kullanışlı

arkadaşlar kalıpları nasıl acaba ben biraz kiloluyum. kalıpları slim fit gibi mi rahat mı? bi de motomaxden internetten alsak iadede sıkıntı yaratırlar mı beden olmazsa?

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    İade de sıkıntı olmaz,motomax kurumsal firmadır.Denersiniz dar olursa bir beden büyüğünğ alırsınız.

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Bu montu alcaktım bende. Fiyatlar aşırı uçmuş. 350 liradan 600 e fırlamış. Üzerine 400 daha koyar dainese alırım.

Motosikleti
    Yamaha XMAX 250 ABS
    Alıntı omerta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Armor-Deri-Ceket-pmu2204.html
    Kullanan var mı hiç yada kalitesi hakkından bir bilgisi olan alınır mı yada başka önerisi olan
    Arkadaşım kullanmakta olduğu kışlık montunu bana şiddete tavsiye etmişti ama yazın kışlık deri montla çok terliyormuş

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de bir önceki %30 indirimden faydalanıp almıştım. Yaklaşık 2 ay önceydi sanırım. Kesinlikle ucuz gözüken ve düşük kaliteli bir mont değil.
    Şu ana kadar kusursuz gidiyoruz. -8 civarlarında içimde ince polar ile kullandım. Yeterince sıcak tuttu, ama illaki bir tekstil mont gibi ısı korunumu ön planda tutulmamış. Yazın tabi ki kullanılmaz. 25 dereceye kadar okey diyelim. Kollarda göğüste ve sırtta havalandırma fermuarları mevcut.
    Kesimi fit, eğer fitseniz cuk diye oturuyor Hiç dikiş atması olmadı, cırtları vs aldığım şekilde duruyor.
    Aldığımdan beri bir kere vazelin sürdüm, 2 gün dinlendirdim. O günden beri eski kazık gibiliği kalmadı, yumuşacık oldu Rengi de bir nebze koyulaştı.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Motomax kesinlikle kurumsal bir firma değildir. Beden değişimi ve iade kısmında sorun yaşadım. Ayrıca mağazadan mağazaya çok fark ediyor motomax. Hasanpaşa mağazasına iade için gittiğime pişman olmuştum. Honda mototala uğrayın kurumsallık nedir görün

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    kim bu konuyu hortlattı :D heveslendim bende 350 liraya deri mont diye :D

@Macit250 hocam zaten 3xl alıcam direk olmazsa daha büyüğü yok malesef
    @Blackeagletr hocam slim fit dedin kalbimi kırdın chopercılar için rahat fit niye satmazlar ki hayret.
    bilgi için saolun arkadaşlar artık mecburen yeri bana ters olsada mağazaya gidip deniycem. başka bu tarz fuar indirimi yapan tavsiye ettiğiniz marka var mı acaba ?

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı c.ozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Macit250 hocam zaten 3xl alıcam direk olmazsa daha büyüğü yok malesef
    @Blackeagletr hocam slim fit dedin kalbimi kırdın chopercılar için rahat fit niye satmazlar ki hayret.
    bilgi için saolun arkadaşlar artık mecburen yeri bana ters olsada mağazaya gidip deniycem. başka bu tarz fuar indirimi yapan tavsiye ettiğiniz marka var mı acaba ?
    Hocam eğer rahat kesim arıyorsan neo modeline bak, o daha boldu diye hatırlıyorum
    c.ozan bunu beğendi.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    an itibari ile 749 lira olmuş mont! Artık alamayız herhalde bende prohel mont var, kış için almıştım. bu 4riders armoru da, yaz kış için düşünüyordum. havalandırma kanalları nedeniyle terletmez diye ama bi arkadaş şapır şapır terlersin diyince vazgeçtim şimdi de. zaten önce fiyatı vazgeçirdi beni

Konuyu hortlatıyorum temiz L beden satan arkadaş varsa ulaşırsa sevinirim

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence sezon sonu elde kalmış değil gibi her beden var çünkü, İncelemek lazım.Ankara motomaxta varsa bakmaya giderim. Daha önce motomaxtan kampanyalı 190 tl ye kushitani deri pantolon almıştım.190 liraya o pantolon bedava gibi. 350 liraya fiyat çok iyi ancak incelemek gerekli deri kalınlığı önemli.Günlük giymelik ince bişeyse değmez gibi.. İİcon marka deri montum var 1,6- 2mm kalınlıkta değişmekte.Kesinlikle rüzgar geçirmiyor,koltuk altında veya yanlarda kumaş kullanılmamış dolayısıyla rüzgar geçirmiyor;ancak durduğun yerde çok terletiyor.
    vay beee. 5 yıl önce 350 tl imiş bu mont. şu an %50 indirimli 650
    MSMorkan bunu beğendi.

aokuyumcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF280 mod
    selam
    aynı monttan aldım ve kullanıyorum.
    sırt korumasız geliyor isterseniz kendiniz alıp takabiliyorsunuz, ama omuz ve dirsek korumaları var, kaliteli .
    deri kalınlığı fermuar kalitesi gayet iyi ,bilek kısmındaki fermuarları çok iyi düşünülmüş eldiven ile rahatlıkla açıp kapatabiliyorsunuz.
    koltuk altlarında, göğüs kısmında havalandırmalar
    yalnız boyun kısımı yakası biraz daha uzun olsaymış daha az rüzgar girermiş.
    kesinlikle rüzgarı kesiyor, hava soğuksa içine yün kazak , hava sıcaksa tişört ile giyiyorum.
    parasını fazlası ile hak eden bir ürün tavsiye ederim.

omerta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    We_R1
    Vayyy bee zaman ne çabuk geçmiş

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)