Nerdeyse 1 senedir kullanıyorum çok iyi fiyat beleş gibi zaten çok arkadaşım aldı hepsi çok memnun
Nerdeyse 1 senedir kullanıyorum çok iyi fiyat beleş gibi zaten çok arkadaşım aldı hepsi çok memnun
Arkadaş dilimde tüy bitti MOTOMAX Getir şu ceketi de alalım uleyyynn
kushitanigecen hafta aldım bedenleri olmadıgı için aldıgım büyük geldi evde baktım baktıktık pek bi şekil olmadı ufak bedeni yok 4riders bu tarzı yoktu diyer düz modelinden bitane vardı sordum gelirmi diyede pek net cevap veremediler yeni ürünler gelebilir dediler bekliyecez olmadı fuarda bakacaz
Stokta hala görünmüyor :(
Mailleştik en erken 40 gün dediler stoğa girmesi
Gelmiş Macit gelmiş
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Evet montumuz gelmiş 450 kaad olmuş ya sabır Motomax indirimini beklicez artık
230 nere 450 nere ) bende kullanıyorum memnunum arkadaşlar,kışın gömleğin üstüne giyip çıkın dışarı korkmayın. ama tamamlayıcı ekipmanları da giyin, eldiven boyunluk pantolon kask
Ne güzel fiyat 240 dı beden bulamadık şimdi beden var kartta limit yok ehuah
Motomax indirim devam ediyor mu? Yarın gidip deri ceket, bot, dizlik almayı düşünüyorum
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Motomax e uğranmaz arkadaşlar.. 4 ay önce 550 ye aldığım mont şuan 689 lira.. Yeni bir indirim gelir elbet(nisandaki fuar yaklaşırken). O zaman toplarız..
Bu arada 4riders kışlık eldiven kullanan var mı rahatmı acaba?
Ben kullanıyorum hocam. Rahat bir eldiven korumaları yerinde idare eder. Kışın Ankara da 0 ın üstünde bir sıkıntısı olmuyordu kısa mesafelerde ama 0 ın altına düşünce ekstradan bir polar eldiven daha giyip anca idare ediyordum. Ben aldığımda 70 TL idi indirime girmişti. Fiyatına göre memnunum şimdilik.
Merhaba kardeşim bende var gayet iyi bir mont öneririm. farklı bir bilgi istersen özelden yaz ilgilenirim.
Arkadaslar ben aldimi yillarca giymeyi planliyorum 450 lira yerine ustune 100 veya 200 tl koysak bundan cok cok ustun bir urun alabilirmiyiz ? Benim amacim hem korusun hemde yillarca giyeyim.
Bu ceketi kullananlar detayli bilgi verebilir mi acaba? Deri kalitesi yagista performansi nasil bu konularda yardimci olursaniz sevinirim
4rider ceketi bugün aldım. Ceketin derisi iyi görünüyor ama korumaları konusunda bir endişeliyim. Uzun süre kullanılacak bir ürün izlenimi verdi bana..
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Yeni konu açmamak için hortlatıyorum.
motomax'da M ve S bedenleri tükendi.
gelecek mi diye sordum. fuardan sonra gelecek fakat fiyatı indirimli olmayacak dediler.
bilginize,
En pahalı benzin giyim vs vs kullanan ülke olmamız siz değerli arkadaşları görünce beni şaşırtmamaya başladı. E alışmışız 10 kuruşluk şeyi 60 kuruşa almaya ucuz olandan tırsıyoruz. Pahalı mont vs alan arkadaşlarda haklı tabi. Ama diğerleri pahalı bu ucuz değil.
Bak geçen sene kaçırmışım kıl payı ile ,ama bu sene indirimi görünce hemen aldım.Mutluyum huzurluyum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)