Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

4Riders Armor Deri Ceket

REKLAM ALANI
    mk10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bende bu montu kullanıyorum. Ankara da kışın içime neopren içlik giyerek rahat bir şekilde motor sürebiliyorum. Korumaları da fena değil, yeni motorcu sayılırım başka montlarla karşılaştırma olanağım olmadı ama bana göre parasının hakkını veriyor.

İnternetten almak isteyen arkadaşlara referans olması açısından ben large beden kullanıyorum. Boyum 183 kilom 72. Boy olarak ideal fakat biraz bol geliyor bana 76-77 kg civarında biri için large beden tam olur diye düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Hah bu iyi oldu bende olurda stoğa girerse l mi m mi alacam derdine düştüm.Benimde boy 183 kilo 82 demekki l bana tam olabilir .
    mk10 bunu beğendi.

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-neo-deri-ceket-pmu2205

Son anda Karar değiştirdim :D Armor olanı fazla abartı gibi geldi yukarıda linktekini aldım arkadaşlar.
    Günlük hayattada giyilebilecek ve hakiki deri .
    Şüpheniz kalmasın çok rahat ve şık.

Ve bugun %30 İndirim başlamış Motomaxta
    329TL fiyatı vardı 231 e aldım.

Motosikleti
    Dragstar
    İndirim başlamış hoş güzel.Siteden sepete ekledikmi yine aynı fiyat şimdi sipariş vericen karttan 340 çekecek sanırım .Bu konuda bilgin varmı arıyorum telefonda hep mesgul

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-neo-deri-ceket-pmu2205

Son anda Karar değiştirdim :D Armor olanı fazla abartı gibi geldi yukarıda linktekini aldım arkadaşlar.
    Günlük hayattada giyilebilecek ve hakiki deri .
    Şüpheniz kalmasın çok rahat ve şık.

Ve bugun %30 İndirim başlamış Motomaxta
    329TL fiyatı vardı 231 e aldım.
    329 dan 231 emi düştü ?

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    329 dan 231 emi düştü ?

570 Den 329 a düşmüş tü
    sabah gittiğimde adam 231 Tl dedi :D
    yani yüzde 30 indirim daha ekledi sanrm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Sadece Mağazalarda geçerli sanırım o indirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

aynen öyleymiş yüzyüze gidip mağazadan alırsan benim verdiğim linkteki ceket 230 TL 94 Krş
    İnternetten alrsan 329 TL

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Bedeni uyanlar için kaçmaz fırsat bnöyle mont 230 lira

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-deri-ceket-pmu2204

Bana uygun bedenmi olsa ihtiyacım olmadığı halde alıcam, öyle cazip )

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Arkadaşlar,

Şu montu kullananlar boyunu, kilosunu ve kullandiği bedeni açıklarsa değerlendirme açısından iyi olur.
    Bende ilgileniyorum bu ürünle.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    2 ay önce kushitani almıştım race montu 250 liraya keşke bekleseymişim çok pişmanım şuanda

Motosikleti
    CB125 ACE
    Ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Oldukça yeniyim öyle ki bugün ilk defa adam akıllı trafiğe çıktım. Termal anlamda montumdan şikayetçi değilim. Boyum 1.78 Kilom 80 L beden satın aldım zaten bir tek o kalmıştı Ankara Motomax'ta. Kollarım biraz zayıf kaldı açıkçası montun içinde onun haricinde vücuda güzel oturuyor. Ayrıca biraz ağır olması da belki bir dezavantaj sayılabilir ama ne yalan söyleyim şu hevesle bana hiç koymuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    4rider deri montu almayı düşünenler bence kaçırmasın arkadaşlar, L bedeni bana tam oldu, ne bol ne dar.Kalıp olarak büyük biraz, 174 boy 88 kiloyum ben. Fiyat çok iyi alcaktım ama satıcı vazgeçirdi daha giyerken terlemeye başladım. Dane nin bir montunu ve pantolon takım aldım.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende XXL bedenini aldım 190 boy 80 kiloyum boyum uzun olmasa başka modelin XL bedenine bakacaktım ama inş sıkıntı yaşamam.....

porsuk_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM RC250
    Ben de bugün motomax indiriminden hazır yakalamışken baya birşeyler aldım neo deri ceket + bering keers beyaz yazlık ceket + bering keers yazlık pantolon + midland x1 intercom bluetooh çiftli set + givi depo üstü çanta kolay çıkarılıp takılabileninden + ıvır zıvır bissürü şey aldım inşallah memnun kalırım benim boy 1.85 kilo 130 alpinestars ceketim var 3xl giyiyorum o yüzden hepsini 3xl aldım inşallah olur bana daha önce revit filan da denemiştim 3xl bedeni olmuştu bakalım kargom gelsin görücez...
    Osırıs bunu beğendi.

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu mont şehir içi yazın kullanılabilir mi ? Kışın çok önemli değil bende eşşek derisinden palan var :D

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu mont şehir içi yazın kullanılabilir mi ? Kışın çok önemli değil bende eşşek derisinden palan var :D
    yazın istediği kadar havalandırması olsun deri ceket kullanmak çok zor.. giderken problem yok ama ilk kırmızı ışıkta sular akmaya başlıyor içerde

ugur sengul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS250İ EVO SYM JOYMAX250
    1.89 boyum 84 kg kaç beden almam gerekiyor ? 4rider armor deri ceket için ? birde bu indirim internete özel demişler ama mağazaya gidincede aynı ındırımı goren arkadaslar olmuş o konuyada anlam veremedim hatta ınternetten almaya kalktıgın zaman ındırımsız fıyatını karttan çekmek ıstıyor bır bılgısı olan varmı bu arada şişli mecidiyeköy/istanbulda oturuyorum bna en yakın şubeleri nerede motomax'ın bılgısı olan varsa ve soyleyebılırse seınırım, herkese kazasız surusler hayırlı geceler.

Motosikleti
    Dragstar
    Yahu beden yokki neyi alıyosun hatta stokda xxl var 1 tane :p

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Boy 186 kilo 88 beden xl , son indirimle beraber 230 TL ye aldım bu fiyata alınabilecek güzel bir ceket bence, tek xl vardı magazada onuda ben aldım gecen hafta bir tek fermuarda biraz sıkıntı yasadım onuda magaza kendı terzılerınde yenısını diktirdi ama bu kadar az bir ücret ödeyince sıkıntı yapası gelmeiyor insanın : )

Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    Sonuçta hangi ceketi öneriyorsunuz? Armor mu neo mu? Armorun korumaları fazla diye almamış bir arkadaş sanırım. Armordaki fazla olan sürtünme pedleri çıkarılabilir mi?

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı droctopus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuçta hangi ceketi öneriyorsunuz? Armor mu neo mu? Armorun korumaları fazla diye almamış bir arkadaş sanırım. Armordaki fazla olan sürtünme pedleri çıkarılabilir mi?
    Dirsek ve omuzlardaki korumaları çıkartabiliyosunuz. Sırttakini çıkartamadım çıkartmak için cırtcırtlı bi yeri var ama ordan çıkmayacak gibiydi zorlamadım ama mantıken onunda çıkması gerek bahsettiğiniz pedler çıkmıyor. doğru anladıysam eğer

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)