bazılarının 250 cc de yapamadıklarını 125 cc da sağlam debriyaj her türlü yapar
https://www.facebook.com/photo.php?v=4304767616048&set=vb.1192482570&type=3 &theater
iyi fikir ben tam öğrenebilmek için motorun arka koltuğuna oturuyorum ayakları yere koyuyorum yokuşta 1. viteste fazla hızlanmadan kafama geçme derecesine kadar kaldırıyorum motor yavaşlayıp sağa sola çok yalpalayana kadar motoru ayaklarımla dengeleyerek gidiyorum başlarda 2 3 kere üstünden düştüm ama şimdi baya ilerlettim çinli motorum varken kafama geçirdiğimde olmuştu göstergem kırılmıştı
5 yıldır aralıksız motosiklet kullanıyorum daha bi kere denemişliğim yok
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Bendede mz 251 vardı bilirsin o da iyi kafa dikerdi gerçi ayda 1 kere motor kulaklarını değiştirirdim o ayrı mesele
bi keresinde yine teker yaptım gidiyorum tek teker gaz teli takılı kaldı nası indiricem diye akla karayı sectim en sonunda duran bi arabanın altında buldum kendimi
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Ben motoru devirme fikrine çok karşıyım ayak demiri yamuluyor bi daha da adam olmuyor yenisini takmadan, koruma demirinin ayak demirini koruduğunu da görmedim diğer motorumda koruma demiri var ama motor devrilince ayak demiri yamuluyo yinede. En iyisi katlanabilir ayaklık yapmak ayak demirinin bir kısmını kesip menteşeli bişey yaparak.
ybr 125 te 6 bin devirde debriyajsız vites değişimi yapabilirsin çok rahat geçer tam 6 .000 Yalnız motorunu yarın bir gün satarken tek tekerde canını aldım yalan yok diye bi not düş..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Bence heyecan aramaya gerek yok ybr ile teker yapmaya çalışarak Eti ne budu ne ki.. Zorlayıp yıpratmaya gerek yok bence
ben cup' da vitese yarım basıp gaza yüklenip birden vitesi bırakıyordum şaha kalkıyordu mübarek ama debriyajlılarda nasıl olur bilemem
Yakışıklı adammışsın mübarek profil fotorafı felan
maşallah maşallah kask pek bi yakışır sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)