Bodrum'da gördüğüm Cross gurubu buradamı.2 foto var
Reklamlar
-
Sabah kahvaltıya pastaneye gideyim dedim.Tam ayrılırken deli gibi gürültülerin ardından 10-12 tane croscu toplandı etrafta.Hepsini çekemedim, ama gerçekten 1 adet cross güzel görünürken birçoğu çok etkileyici bir görüntü veriyor.Egsoz sesleri sabahın sessizliğini yardı desem yeridir.
Adama illa Cross aldırcaklar yahu
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
Cross candır
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Cross candır
Ayynen...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
akşama doğru yalıkavakta karşılaştım onlarla. 15 kadar kros vardı, tahminlerime göre hiç biri çin malı yoktu içlerinde. Krosçu 2 arkadaşım var yalıkavakta. Muhtemelen onlarda içindeydi.
-
al bence
-
Murat , bende görüyorum bu kroscuları yalnız bana 2-3 kişi denk geliyor Milasta Ama adamlar öyle bir sürüyorki denge budur diyorum
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
Paramız olsa bizde bineriz Kawasaki KLX250 ye Ama yok işte o yüzden çinli cross ile takılmaya devam.
-
Crosstan ziyade supermotolar çok ilgimi çekiyor DRZ400SM gibi bir makineyi 9-10 bine sıfırını satsalar hemen alırım ama o fiyatlar ancak hayal olarak kalır. Şehir içinde çok pratik ve eğlenceli makinalar, yüksekliği sayesinde sağa sola zıplamaya kaldırma çıkmaya müsait, hafif yapıları sayesinde istemsiz tekere gelmeler, ince yapısı sayesinde her yere girmesi vs. harika aletler kısacası. Supermoto parçaları ucuz olsa cross alıp çevirilebilir ancak jantları bile dünya para bunların.
-
Bu motorların plakası varmı , yok gibi geldi bana
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Plakaları yoktu.Hocam ne çin malı adamlarda Cross botu var ki biliyorsunuz pahalıdır.Plakada olmadığına göre bu arkadaşlar motoru sadece hopkayıp zıplamak için kullanıyor sanırım.Yoksa polisler Bodrumda yaz kış göz açtırmaz.Nazi kaskı olana bile kıllık yapıyorlar o derece sert jandarma trafik.
İnsanı heyccanlandıran bir durum oluyor geçişleri.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Tamam da , hoplama zıplamanın yeri , karayolları olmamalı bence , trafik nasıl göz yumuyor ki hayret !! hemde gürültü var diyorsunuz !!
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)