Lastik patlamasına son !...
Reklamlar
-
Arkadaşlar , çoğumuzun en gıcık olduğu şeylerden biri lastik patlamasıdır heleki birde uzun yoldaysak.Bazı firmalar bunu önlemek için bazı ürünler çıkarmışlar, lastik patlamasına son diye.
Acaba lastik içinde devamlı dönen bu sıvı yüksek hızlarda balans ayarlarını bozarmı Eğer firmaların dedikleri gibi balans bozmuyorsa , lastik ve cantlara zararı yoksa ve ortalama 10 patlamaya kadar koruyorsa bizler için güzel bir buluşa benziyor
Bu vb. ürünlerden aranızda kullanan oldumu , nasıl işe yarıyormu
Bu ilk resim dublex lastiklerde kullanılıyormuş , diğerlerinde dublex diye belirtmiyor
Bir tanesine tanıtım olarakta aşağıdaki bu yazıyı yazmışlar
LASTİK PATLAMASINA SON !
Lastik patlamasına son ! Artık lastiğiniz patlamayacak ve yolda kalmayacaksınız. çivi, cam parçası, metal parçası, tornovida ya da aklınıza gelen herhangi bir şey artık lastiğinizi patlatamayacak. Bu harika seti sadece bir kere lastiklerinize uyguladıktan sonra her bir lastik için tam 15 patlamaya karşı etkili koruma sağlayacaktır.
Üstelik tüm bunları yaparken diğer lastik tamir seti, spreyi ya da kitleri gibi rot balans ayarlarınızı bozmaz. Rot balans ayarlarınızda en ufak bir bozukluk yapmadan %100 güvenli bir şekilde lastiğinizin patlamasına engel olur.
Lastiğin iç hava basıncını kullanarak patlama esnasında kendi kendine yamalar lastiği. Özel yüksek teknoloji üretimi bu ürün sayesinde lastiklerinizin patlaması yüzünden yolda kalma derdi kalmayacak !
Uygulaması son derece kolay olan Joker full lastik tamir kiti ile bildiğiniz lastik tamir etme yöntemleri, setleri ve kitleri artık tarih oluyor ! çünkü joker full lastik kiti sadece bir kere uyguladığınız anda tam 15 kere lastik patlamasına karşı etkili ön koruma sağlar.
Yani lastikleriniz patladıktdan sonra herhangi bir müdahele gerektirmez. Lastiğiniz patlasın dert değil joker lastik kiti kendisi onarsın !
Son teknoloji ürünü olan Joker lastik tamir kiti kullanımı hızla yaygınlaşmaktadır. Sizde bu büyük kolaylıktan faydalanın.
Her hava koşuluna rahatlıkla uyum sağlar.10-15 lastik patlamasına kadar etkili koruma sağlar. Patlama esnasında anında lastiğin içinde tampon yaparak delikleri kalıcı olarak kapatır.
Lastik tamir kiti
Kullanımı çok kolay olan bu ürün dünya genelinde satılmaktadır. Satış rekoru kırmaktadır lastik tamir kiti kullanımı çok kolaydır.
1- sibobu saat 5 veya 7 istikametine getirin
2- Sibobun iğnesini çıkartınız
3-Şişenin ağzını kesip siboba yerleştirin
4- Şişeyi baş aşağı tutarak joker full bitinceye kadar boşaltın.
5- Sibobun iğnesini takıp lastiğe uygun havayı basın.
6 – Lastiğe birkaç tur çevirip işlemi bitirin.
LASTİK TAMİR KİTİ ÖZELLİKLERİ
Sıcak ve soğuk hava şartlarından hiçbir şekilde etkilenmez 10-15 defa 10 mm kadar delinse dahi hiçbir mudehale olmadan lastiğinizi içeriden kendi kendine tamir eder. Bir lastikte en az 10 en fazla 15 defa tamir eder. Patlağı önler lastiğinizde oluşabilecek delikleri kalıcı olarak kapatır. Zaman içerisinde bozulmaz ve özelliğini kaybetmez. Yanıcı ve patlayıcı değildir. Su bazlıdır. Çevrecidir herhangi bir zararlı madde içermez. Tamamen güvenlidir jantınıza veya aracınıza zarar vermez.
Uyarı: Bu ürün her ne kadar patlak lastiğe uygulanabilse de asıl lastik patlamadan tedbir amaçlı tüm sağlam lastiklere uygulanmalıdır. Delik açıldıktan sonra lastiğin birkaç tur dönmesiyle sıvı patlağı doldurup kapatır. Bu yüzden sürüş halinde patladığını anlamazsınız. Fakat deneme amaçlı vs lastiği patlatırsanız ya da önceden girmiş çiviyi çıkarmak isterseniz delik yukarıdayken deliğin kapanmasını beklemeyin, deliği aşağıya getirerek sıvının deliği kapatmasını sağlayın. Bunun için tekerleği en az 1 tur döndürün. Delik kapanana kadar lastiğin havası bir miktar indiyse istediğiniz zaman lastiğin havasını tekrar doldurabilirsiniz.
Not ; Bu markalarla her hangi bir ticari bağım yoktur , onun için bir değilde üç markanın resmini koydum reklam gibi anlaşılmasın diye Zaten googleye yazdığınızda görsellerde sadece bu üç markanın resmi çıkıyor başkada yok galiba
Kazasız belasız sürüşler dilerim ...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
-
ben bu sıvıdan lastıge koydurdum yaklasık 25 gun sonra arazıde buyuk bı cıvı ısabet etmıstı.sıvı sayesınde lastık bı mıktar hava karmıs fakat benı yolda bırakmamıstı.2-3 gun sonra lastık havasının azaldıgını tamamlamak ıcın ıstasyonda hava bastıgımda atıyorum 25 hava oldugunda lastıktan ıslık sesıne benzer bı ses geldıgını gordum.gordugumdede hayretler ıcınde kaldım.lastıkte buyuk bı delık vardı ve belırlı bı basınca cıktıgında resmen ıslık calıyordu.bu durumda yaklasık 12 km ılerıdekı ustama gıdıp lastıgı sokturdum ve yama yapıp tekrar taktı.sımdı o sıvılardan hem on hem arka lastıge bastırdım. arkadaslar kullanın faydası var.benım lastıge uyguladıgım hangı markaydı bılmıyorum fakat hakıkaten faydalı.benım basımdan gecen sızın basınızada gelebılır.yollarda kalmak sıkıntılı bır surec hepımızce malum.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
Güzel bir paylaşım ancak paylaştığınız markalar çok bilindik değil
Bir amerikan firması olan Ride On sitesini inceleyebilirsiniz.
Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir .
http://www.ride-on.com.tr/
Saygılar
-
bende italyan malı bir şey var bisikletin tekeri patlamıştı bende yapmaya çalıştım ama (tabi bu köpüktü) tam takamadığımdan aralardan fışkırdı filan ama tamir etti biraz tekeride şişirdi sonra gidip hava bastırdım hala bir şey olmadı 10 tl civarı bir şeydi aldığımda ama gerçekten işe yarıyor bunlar
-
Bizim usta ilk resimdeki ürünü kullanıyor, müşterilerde kendiside oldukça memnun...
-
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
ben bu sıvıdan lastıge koydurdum yaklasık 25 gun sonra arazıde buyuk bı cıvı ısabet etmıstı.sıvı sayesınde lastık bı mıktar hava karmıs fakat benı yolda bırakmamıstı.2-3 gun sonra lastık havasının azaldıgını tamamlamak ıcın ıstasyonda hava bastıgımda atıyorum 25 hava oldugunda lastıktan ıslık sesıne benzer bı ses geldıgını gordum.gordugumdede hayretler ıcınde kaldım.lastıkte buyuk bı delık vardı ve belırlı bı basınca cıktıgında resmen ıslık calıyordu.bu durumda yaklasık 12 km ılerıdekı ustama gıdıp lastıgı sokturdum ve yama yapıp tekrar taktı.sımdı o sıvılardan hem on hem arka lastıge bastırdım. arkadaslar kullanın faydası var.benım lastıge uyguladıgım hangı markaydı bılmıyorum fakat hakıkaten faydalı.benım basımdan gecen sızın basınızada gelebılır.yollarda kalmak sıkıntılı bır surec hepımızce malum.
Memnunsunuz yani , o zaman kullanmakta fayda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
skyytr adlı üyeden alıntı
Güzel bir paylaşım ancak paylaştığınız markalar çok bilindik değil
Bir amerikan firması olan Ride On sitesini inceleyebilirsiniz.
Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir .
http://www.ride-on.com.tr/
Saygılar
Bunları gördüm paylaşmış oldum , paylaşımı beğenmenize sevindim sağolun
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
ben 2 ay önce joker olandan aldım kullandım hiç bir şikayetim yok tavsiye dahi ederim.kutudan 2 adet cıkıyor ben bir tanesini actım ama hepsini boşaltmadım kutunun yarısını boşaltım balans yapmasın diye, diğer yarısınıda saklamıştım 2 hafta önce arkadaş lastiğim patlak dedi ona verdim ondanda şikayet yok .
-
ertuğrul66 adlı üyeden alıntı
bende italyan malı bir şey var bisikletin tekeri patlamıştı bende yapmaya çalıştım ama (tabi bu köpüktü) tam takamadığımdan aralardan fışkırdı filan ama tamir etti biraz tekeride şişirdi sonra gidip hava bastırdım hala bir şey olmadı 10 tl civarı bir şeydi aldığımda ama gerçekten işe yarıyor bunlar
Sizin dediğiniz lastik onarma köpüğü . Patladıktan sonra uygulanıyor ve dediğiniz gibi uyguladıktan sonra yakın bir lastikçide temizlenmesi lazım yoksa lastiğe zarar verdiğini duymuştum Benim paylaştığım ürünler patlamadan önce uygulanıyor ve patlasada kendi kendini onarıyor ve ortalama 10 patlamaya kadar koruyor Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
Bizim usta ilk resimdeki ürünü kullanıyor, müşterilerde kendiside oldukça memnun...
Ne güzel memnunlarsa . fiyatıda çok ucuz o ürünün 5 lira Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
xawa adlı üyeden alıntı
ben 2 ay önce joker olandan aldım kullandım hiç bir şikayetim yok tavsiye dahi ederim.kutudan 2 adet cıkıyor ben bir tanesini actım ama hepsini boşaltmadım kutunun yarısını boşaltım balans yapmasın diye, diğer yarısınıda saklamıştım 2 hafta önce arkadaş lastiğim patlak dedi ona verdim ondanda şikayet yok .
Kesin bende uygulayacağım bunlardan Peki lastik dublexmi olması lazım yoksa normal lastiğede uygulanıyormu Teşekkürler
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
Kesin bende uygulayacağım bunlardan
Peki lastik dublexmi olması lazım yoksa normal lastiğede uygulanıyormu
Teşekkürler
tubetype şarmiyelli lastikte ince delik olsa belki bi zaman idare eder ama hafif yarılma dahi olsa iç lastikte hava iner diye düşümüyorum.Ama tubeless te içinde bu sıvılardan olmasa bile hava hemen inmezken bu sıvılardan oldumu deliği tıkayıp tamir edebiliyoo.Balans konusunda ise bilgim yok
-
-
Çok teşekkürler , sağolun O zaman dublexe uygulanacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)